Setlista - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista - spekulacje
Zwykla ironia...
Chyba trzeba będzie na forum dodać opcję nowej czcionki - tekst sarkastyczny
Za kilka tygodni się dowiemy, czy będą jakieś niespodzianki - w ogóle byłby to niezły paradoks, gdyby np. choroba Bruce'a zmotywowała zespół do odświeżenia paru kawałków, bo "jak nie teraz to kiedy?".
Za kilka tygodni się dowiemy, czy będą jakieś niespodzianki - w ogóle byłby to niezły paradoks, gdyby np. choroba Bruce'a zmotywowała zespół do odświeżenia paru kawałków, bo "jak nie teraz to kiedy?".
Ten numer zawsze zaskakuje w secieqracoss pisze:a przepraszam zagrali Can I Play With Madness
www.MetalSide.pl
Mr. M pisze:
Tez mam taka cicha nadzieje
-
Deleted User 1499
Przeglądałem na szybko w tel i nie ogarnąłemMr. M pisze:Chyba trzeba będzie na forum dodać opcję nowej czcionki - tekst sarkastyczny![]()
.
Chciałbym się mylić, ale wydaje mi się, że nie ma sensu mieć wielkiej nadziei na cokolwiek faktycznie zaskakującego. Później możecie być bardzo mocno zawiedzeni - to jest Maiden i pod kątem setlisty wiadomo jak z nimi jest 
Ja osobiście bardzo chciałbym taki set:
1. IF ETERNITY SHOULD FAIL
2. SPEED OF LIGHT
3. THE PRISONER
4. THE TROOPER
5. THE WICKER MAN
6. THE RED AND THE BLACK
7. WRATHCHILD
8. THE PHANTOM OF THE OPERA
9. ACES HIGH
10. THE BOOK OF SOULS
11. DEATH OR GLORY
12. SEVENTH SON OF A SEVENTH SON
13. WASTED YEARS
14. FEAR OF THE DARK
15. IRON MAIDEN
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
16. THE NUMBER OF THE BEAST
17. HALLOWED BE THY NAME
18. ALEXANDER THE GREAT
Mój wymarzony set nie tylko na TBOS Tour, ale ogólnie dla Iron Maiden. Może ew. Death Or Glory zmieniłbym na Run to the Hills, ale z tego co mi wiadomo tej piosenki ma nie być na trasie.
1. IF ETERNITY SHOULD FAIL
2. SPEED OF LIGHT
3. THE PRISONER
4. THE TROOPER
5. THE WICKER MAN
6. THE RED AND THE BLACK
7. WRATHCHILD
8. THE PHANTOM OF THE OPERA
9. ACES HIGH
10. THE BOOK OF SOULS
11. DEATH OR GLORY
12. SEVENTH SON OF A SEVENTH SON
13. WASTED YEARS
14. FEAR OF THE DARK
15. IRON MAIDEN
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
16. THE NUMBER OF THE BEAST
17. HALLOWED BE THY NAME
18. ALEXANDER THE GREAT
Mój wymarzony set nie tylko na TBOS Tour, ale ogólnie dla Iron Maiden. Może ew. Death Or Glory zmieniłbym na Run to the Hills, ale z tego co mi wiadomo tej piosenki ma nie być na trasie.
"I will return and I'll poses your bodies and I'll make you burn!"
Świetny, tyle że wykonanie tego materiału w ramach jednego show by ich chyba zabiło 
Raz mogą się wysilić
Byłbym gotów zrezygnować ew. z AH, IM i Prisoner, ale pozostałe po prostu chce usłyszeć na koncercie ponad wszystko. Zwłaszcza TRatB, Wicker Mana i SSOASS
Byłbym gotów zrezygnować ew. z AH, IM i Prisoner, ale pozostałe po prostu chce usłyszeć na koncercie ponad wszystko. Zwłaszcza TRatB, Wicker Mana i SSOASS
Wrathchild i rtth wystarczy 
To info odnośnie niegrania Run to the hills to skąd macie? To jakieś prawdopodobne źródło? Byłoby znakomicie gdyby ten kawałek się nie pojawił
Zawsze uważałem go za jeden z największych gniotów Maiden.
A u mnie Run to the Hills jest w Top 5 ulubionych Maidenowych piosenek. Prawdopodobnie na 4 miejscu
Po prostu gdy raz go usłyszałem to się nie mogę odkochać.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Wszyscy mieli okres kochania RTTH
tak samo jak feara 
Bruce mówił w jakimś wywiadzie, że nie zagrają RTTH.Dejavu pisze:To info odnośnie niegrania Run to the hills to skąd macie? To jakieś prawdopodobne źródło? Byłoby znakomicie gdyby ten kawałek się nie pojawiłZawsze uważałem go za jeden z największych gniotów Maiden.
Nie wszyscy, dla mnie RTTH to od zawsze był komletnie niestrawny utwórhipcio_stg pisze:Wszyscy mieli okres kochania RTTHtak samo jak feara
Dzięki za info.MaidenFan pisze:Bruce mówił w jakimś wywiadzie, że nie zagrają RTTH.
Ja wciaz się ludze na imperium.... I TRatB
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
TraTB to jest pewniak tak jak i TBoS i SoL z nowego albumu, te trzy utwory to jest pewniak, uświadomcie to sobie

IESF prawdopodobnie też 
Death or Glory też.
Tak mi teraz przyszło do głowy...może Prowler??
Tak mi teraz przyszło do głowy...może Prowler??
Chciałbym, żeby zagrali na żywo jeszcze TGU, ale na to chyba małe szanse. Ze starszych kawałków marzy mi się Phantom of the Opera albo może w końcu by zagrali Invaders.