25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 4876

Re: 25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław

Post autor: Deleted User 4876 »

zapytaj czy na przykład wpłaczasz połowe kwoty przed wysyłką, a drugą połowę za pobraniem lub przelewem po dotarciu przesyłki - wtedy to On będzie musiał Ci zaufać... Nie no raczej wielu zagranicznych teraz bedzie się pozbywac biletów na Wro w normalnych cenach
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

Nie wiem złożyłem mu propozycje 100 euro. Zobaczymy.
Jak nie to poczekam na jakiegoś Niemca, - to podjadę nawet osobiście.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

A nie ma tam czegoś takiego jak na allegro, wiesz widzisz opinie o nim negatywne komentarze itp, chyba, ze dopiero co konto tam zalozyl.
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Invader pisze:A nie ma tam czegoś takiego jak na allegro, wiesz widzisz opinie o nim negatywne komentarze itp, chyba, ze dopiero co konto tam zalozyl.
Właśnie te 100 euro mu zaproponowałem jak sprzeda mi na e-b-a-y-u. :wink:
I siedzi cicho. Albo dostał lepszą propozycję albo nie chce tam dawać ogłoszenia.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

A to znaczyłoby , że ma coś na sumieniu ? :P
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Zobaczymy, - negocjuję z nim te warunki. Da mi znać w piątek. Kur@@, ale bym przygarnął ten bilet. :)
Czy w przypadku e-b-a-y i wpłaty by paypal, to czy mam full refund, jeżeli nie otrzymam biletu ?
Kiczowo, że paypal nie wspiera euro, tylko takie bawienie się złotówkami.

Co za czasy nastały, żebym kupował bilet od "konika". :(
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

thorgal_30 pisze:Karta, piątek , godz.10 - cen na razie nie ma - ale na Santane pod scenę są po 99 eur, a na planta po 65ur i bądż tu mądry - skoro to w okkolicach Zamku to mogą zrobić wszystkie siedzące z przodu - Austria miała najdrozsze Diamond Circle na Stonsach na całej trasie - bogaty naród - oby nie wywalili 199 EUr :/
Austria miała też najtańsze bilety na zwykłą płytę na Stonesach (99 ojro). I ta zwykła płyta obejmowała też stronę Keitha - również pod sceną. ;)

Jakby ktoś z Was miał na zbyciu jeden bilet na Golden Circle do Wrocławia to, tak jak pisałem wcześniej, również jestem niezmiernie zainteresowany! :pijak:
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

WICKER MAN pisze:
thorgal_30 pisze:Karta, piątek , godz.10 - cen na razie nie ma - ale na Santane pod scenę są po 99 eur, a na planta po 65ur i bądż tu mądry - skoro to w okkolicach Zamku to mogą zrobić wszystkie siedzące z przodu - Austria miała najdrozsze Diamond Circle na Stonsach na całej trasie - bogaty naród - oby nie wywalili 199 EUr :/
Austria miała też najtańsze bilety na zwykłą płytę na Stonesach (99 ojro). I ta zwykła płyta obejmowała też stronę Keitha - również pod sceną. ;)

Jakby ktoś z Was miał na zbyciu jeden bilet na Golden Circle do Wrocławia to, tak jak pisałem wcześniej, również jestem niezmiernie zainteresowany! :pijak:
Sprawdzaj stronę z FB o tym wydarzeniu na bieżąco, może ktoś coś wrzuci.
Tylko, że każdy teraz wielki Pan - pisze, żeby proponować cenę.
Zobaczymy - jak tak kombinuje.
Deleted User 4876

Golden Circle w Belgii - 104,5 Eur - czyli jest szansa że w WIedniu szaleństw nie będzie
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

thorgal_30 pisze:Ciekawe czy ceny wyższe niż w Royal Albert Hall - zakładam się o piwo, że tak :D
Swoją drogą, ktoś przyjął zakład? :D
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Szkurde, nie mogę znależć uczciwej osoby. :( piszę ws GC do ludzi z FB - a jak wspominam odbiór osobisty... nagle cisza.

Ja mam pytanie, to na Wiedeń, - tak z ciekawości, jak myślicie zostaną sprzedane do końca dnia bilety ?
Deleted User 4876

Mam sprzeczne info - Że Wiedeń niby od 180 do 380 euro się będzie kształtował - dziwne to bo we Francji np. po 78 eur, zaś o Belgii już wspominałem. Jednak i tak jestem przekonany ze austriackie koncerty też zejdą na pniu w 1 dzień. CO do zakładu - to nikt się nie odważył heheh :)
Deleted User 4876

160 eur - nie było żle - aczkolwiek jakby były po stówce to brałbym na oba koncerty - ale 1 rząd - sektor A6 czyli najlepszy - życie jest piękne :D
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Na eventim jeszcze droższe:

http://www.eventim.cz/david-gilmour-wie ... =erdetaila

Wychodzi ok 750 zł za kat. A.
I tak zostały kątowe pozycje na A. Prawie już wyprzedane.
Deleted User 4876

No o tej godzinie to nic dziwnego, że zostały resztki - o 10:01 w 1 rzędzie zostały raptem 2 bilety na 23 możliwe. Mapka się nie ładowała. W Niemczech Stuttgart już cały wyprzedany. Ale i tak zły troszkę jestem - drożej niż w Londynie :-/ z tymże PolskiBus do Wiednia uda się ogarnąć za 60 zeta w 2 strony...a lot do Ukeja to minimum 2 setki.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Czy ktoś kto zamawiał bilet z dostawą pocztą polską, dostał go już? Bo ja nie i się zastanawiam czy truć im dupę czy taka obsuwa po prostu :)
Deleted User 4876

Parę osób na wydarzeniu chwali się na fejsie ze dostało - ja zamawiałem o 12:21 pocztą polską, ale póki co jeszcze nie otrzymałem..... coś tam do ebilet.pl pisałem na fb, ale odpowiedzieli, żeby się nie martwic, że mają miesiąc, że zawsze szybciej wysyłają i taki tam marketingowy shit...
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Taka organizacja.
Na pewno na pierwszy plan idzie wysyłka kurierem, póżniej ludziki zza granicy i na koniec dla zwykłych odbiorców poczty Polskiej.
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

Shedao Shai pisze:Czy ktoś kto zamawiał bilet z dostawą pocztą polską, dostał go już? Bo ja nie i się zastanawiam czy truć im dupę czy taka obsuwa po prostu :)

Ja już dostałem dawno, jakoś niecały tydzień później (w poniedziałek bodajże)... A kupowałem ostatnie bilety na kat B.
Deleted User 4876

Ja to się najbardziej boję że mi cofną kasę na kartę a biletu nie wyślą - nie wiem, nigdy tak nie miałem jak zamawiałem bilety - a tu cały czas w stresie, że dopóki go do reki nie wezmę to stres - eh :) - ale z pdfami tez podobno był problem...jakieś linki - nie linki, nie działające pdfy itd. Hm w Wiedniu pdf był po 3 sekundach....
ODPOWIEDZ