co prawda, z tyłu głowy gdzieś siedzi mi myśl, że co będzie, jak nastąpiła u dystrybutora pomyłka i ostatecznie biletów nie będzie, ale z drugiej strony zwycięża fakt, że mam wszelkie potwierdzenia mailowe, wpłatę bankową, więc mnie to rybka, to ich problem będzie by mi bilety zagwarantować, a nie mój
25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
biletów również jeszcze nie otrzymałem, ale tym się nie przejmuję, do czerwca jest czas 
co prawda, z tyłu głowy gdzieś siedzi mi myśl, że co będzie, jak nastąpiła u dystrybutora pomyłka i ostatecznie biletów nie będzie, ale z drugiej strony zwycięża fakt, że mam wszelkie potwierdzenia mailowe, wpłatę bankową, więc mnie to rybka, to ich problem będzie by mi bilety zagwarantować, a nie mój
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Dostałem informacje od ebilet.
Bilety w drodze.
Bilety w drodze.
-
Deleted User 4876
Grrr... mi nie odpisuja ani na fb ani na maila..... - :-) ale cieszę się twoim szczęściem hehe
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

No jakby to była inna kategoria to bym skakał...
ale trudno jest jak jest.
ale trudno jest jak jest.
No i mam teraz dylemat... 25/06 w Wawie gra moja ukochana Rosetta. Chyba odpuszczam Gilmoura. Tym bardziej, że mam kategorię B.
https://www.last.fm/user/kamooo
Dzień po Gilmourze Rosetta będzie też we wrocławskim Firleju. 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Sprzedaj B, - dopłać do A i będziesz tam gdzie Ja... .kam pisze:No i mam teraz dylemat... 25/06 w Wawie gra moja ukochana Rosetta. Chyba odpuszczam Gilmoura. Tym bardziej, że mam kategorię B.
to jest jakis patent, ale nie wiem czy upoluję A.
https://www.last.fm/user/kamooo
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Dla podpowiedzi - Na FB na pewno taniej kupisz niż przez Viagogo, - ale to trochę kwestia "fuksa". Zwykle osoba daje cynk, że sprzedaje bilet w formie - kto zaoferuje więcej. Jak się zgadasz z kimś kto oferuje legalny bilet z hologramem (odbiór ze sprawdzeniem lub odbiór osobisty), to dana osoba będzie Cię informować, kto jaką cenę obecnie wykłada.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

przyszedł do mnie bilet dziś 
-
Deleted User 4876
eh kur... ja wciąż nic - napisałem do nich to odpowiedzieli, że wszystkie bilety jakie mieli to już wysłali. poprosiłem o nr "erki" to milczą :/
Ja dostałem wczoraj e-mail, że jedzie bilet. Dziś pewnie będzie 
we wtorek przyszła informacja mailowa o wysyłce, dziś już pocztą bilety dotarły
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Bilety u mnie też przyszły.
Co dziwne, - nie ma rachunku. Ebilet - na lewo je sprzedaje ?
Jak odsprzedawałem 1 bilet na BS w Łodzi 2lata temu, to przekazałem kupcowi oryginalny rachunek.
Tutaj poza hologramem - ciężko udowodnić zakup biletu z drugiej ręki.
Ja i tak mam tylko 2 bilety kupione. O 2 za mało.
Co dziwne, - nie ma rachunku. Ebilet - na lewo je sprzedaje ?
Jak odsprzedawałem 1 bilet na BS w Łodzi 2lata temu, to przekazałem kupcowi oryginalny rachunek.
Tutaj poza hologramem - ciężko udowodnić zakup biletu z drugiej ręki.
Ja i tak mam tylko 2 bilety kupione. O 2 za mało.
-
Deleted User 4876
Też mnie zdziwił ten brak rachunku czy paragonu - czujesz hecę jakby tak koncert został odwołany? ( odpukać!) - a jak kto zły na ebilet.pl to niech to zgłosi do skarbówki i prokuratury - nie wydanie paragonu to przestępstwo ( tak mi się o uszy obiło) heh.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Z tego co wiem, mają obowiązek wystawić do 7 dni, - pewnie i tak osobno nie prześlą.thorgal_30 pisze:Też mnie zdziwił ten brak rachunku czy paragonu - czujesz hecę jakby tak koncert został odwołany? ( odpukać!) - a jak kto zły na ebilet.pl to niech to zgłosi do skarbówki i prokuratury - nie wydanie paragonu to przestępstwo ( tak mi się o uszy obiło) heh.
Trzeba by bylo indywidualnie do nich pisać prośbę o rachunek, - dopiero pózniej jakby nie wysłali zgłaszać do us.
Tyle, że to nie anonim, - podajesz swoje dane.
Była u nich rubryka do faktury (ebilet). Ja zostawiłem pustą, - nie powinno to mieć związku.
-
Deleted User 4876
No ale jakby tak z tych 25 tysięcy biletów wyszło powiedzmy 10 tysięcy transakcji to rozesłanie tej ilości paragonów trochę by im życia uprzykrzyło za to, że z biletami wyszło jak wyszło
Poza tym wiesz, to jest obowiązek sprzedawcy wystawić paragon, a nie że klient ma się do nich zwracać z prośbą. Cóż babcia co sprzedaje marchewkę na targu bez kasy fiskalnej to by siedzieć poszła
Ale ok - kończę off-topa
Dzwoniłem do ebilet - paragonów nie wydają bo nie. Taka jest polityka firmy. Sprawa trafi do rzecznika praw konsumentów.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

No co Ty, dzwoniłeś i Cię zbyli ?Python pisze:Dzwoniłem do ebilet - paragonów nie wydają bo nie. Taka jest polityka firmy. Sprawa trafi do rzecznika praw konsumentów.
Ale przekręt. Myślałem, że nic już mnie od nich nie zaskoczy.