Nasze prywatne zespoły

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kro
-#Assassin
-#Assassin

Re: Nasze prywatne zespoły

Post autor: Kro »

Dzieki
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Ja jak tylko zgramy nagranie z minidisca to walnę coś z mojego ostatniego koncertu ;)
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

To ja tak odkopię.

[center]Obrazek[/center]

The Rocknocks to zespół grający klasycznego Rock and Rolla, Rockabilly, Bluesrocka, Surfrocka i okolicznych gatunków muzycznych z lat 50-60 ubiegłego stulecia. Poza własnym stylem muzycznym charakteryzują się też specyficzną stylówą w postaci czterech kapeluszników.
Bill Halley, Elvis Presley, Roy Orbison, The Shadows, Little Richard, Chuck Berry, Dick Dale i wiele innych klasycznych zespołów z tamtego okresu to muzyka jaką można usłyszeć na naszych koncertach.

Zagraliśmy już kilkadziesiąt koncertów w ciągu ostatnich 3 lat. Graliśmy w małych pubach, w tawernach szantowych a także na imprezach typu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, oraz na (jak do tej pory) 2 weselach.

Krzysztof Łuczak - gitara, wokal
Łukasz Pisarski - gitara basowa, kontrabas
Piotr Adamik - pianino, saksofon
Karol "Ascot" Zalewski - perkusja, chórki/drugi wokal

Stylówa wakacyjna:
Obrazek

Gramy również w duecie na 2 gitary (od lewej - Ascot i Krzysztof):
Obrazek

Strona The Rocknocks
Awatar użytkownika
chmielu
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Własne zespoły.

Post autor: chmielu »

Hej!Widzę że mało się dzieje w tym temacie, dawno tu nie zaglądałem, człowiek z wiekiem bardziej zajęty się zrobił. Oto pierwszy teledysk mojej kapeli, do końca roku zgramy cały materiał i w kwietniu pewnie będzie płyta. Tymczasem do wglądu "Race For Your Life"
http://www.youtube.com/watch?v=XMYUpxsvXXo
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Muza ok, wokal mi się nie podoba, natomiast teledysk rewelacja! :) Się pytam jakie są możliwości przejechania się Mustangiem na zabytkowych tablicach? :)
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
chmielu
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Duże szanse są, no ale wokal Ci się nie podoba... :D
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

To Twój, czy kolegów z kapeli?
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Awatar użytkownika
chmielu
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Wszystkie te auta to samochody nasztch przyjaciół. Daj znać jak będziesz w pobliżu, zorganizujemy cos. :D
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Trzymam w takim razie za słowo, jeśli będę się kręcił w okolicach EBE, to zgłoszę się na jazdę próbną Mustangiem na żółtych tablicach. Nie ukrywam, że to moje marzenie mieć takiego w garażu kiedyś. :)
Awatar użytkownika
wojakwojak
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: wojakwojak »

Witam,

chciałbym się z Wami podzielić informacjami nt. zespołu Everguest, w którym moja skromna osoba gra na perkusji.

Link do naszego nowego teledysku: https://www.youtube.com/watch?v=DKnl6ogXORs

Link do naszego profilu na fb: https://www.facebook.com/Everguest-966245360058232/

ogólny link do naszego profilu na yt, gdzie można zobaczyć dwa teledyski, pełny koncert i bis z drugiego koncertu: https://www.youtube.com/channel/UCkKKBP ... wdRGlcLaLQ

Gramy hard rock/heavy metal - zresztą sami oceńcie. W przygotowaniu jest nasza pierwsza płyta - trwają ostatnie miksy. Zapraszam do słuchania i oglądania oraz komentowania w niniejszym wątku. No i jeśli komuś się spodoba, zachęcam do polubienia :).

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ