Kowno odpada, ja jestem Polska południowa i za dalekoZakkahletz pisze:To dawaj na Kowno!Powerslave_Dś pisze:Jeszcze jakby to było w hali to bym się zastanowił.
03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
No, lepiej poczekać i zadecydować
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Mogliby zagrać Clansmana tylko na Węgrzech
Z dedykacją dla Orbana!
-
Deleted User 5490
Jak to obecnie wygląda? Golden Circle Early Entrance nadal polega tylko na tym, że ci co zabulili stówkę więcej mogą włazić pierwsi i powinni się modlić, że będą mieli na tyle silne palce, żeby nie dać się miśkom wchodzącym później oderwać od barierek, czy czasy się zmieniły i to osobny sektor?
-
Deleted User 4876
Mogą co najwyżej złapać się pleców tych od FTTB a nie barierki.
Szybsze wejscie - ot co...
-
Deleted User 5490
Tak myślałem. Mam nadzieję, że nie zmienili obyczajów i nie zrobią jakiegoś prawie pustego sektora stojącego dla VIPów o głębokości 15 metrów. 
A ja Ci mówię kup lepsze miejsca siedzące i będziesz zadowolony...
GC - najlepiej - po co masz przepłacać...
Dobrej zabawy.
Jak to ostatecznie jest z FTTB i GCEE - czy EE jest wymagane w razie posiadania FTTB, jeśli organizatorzy przewidzieli taką kategorię biletów (vide Wrocław, Słowacja)? Czy, mając FTTB, można wejść na zwykły bilet GC? Pamiętam z Waszych relacji, że w 2013 oczywiście były z tym jakieś cyrki w Łodzi. A w Gdańsku, dzień później, było już zarządzone 5 minut przewagi dla FTTB. Jednak mój kumpel miał opaskę FTTB, a nie miał biletu EE i spotkały go problemy ze strony ochrony na wejściu z FTTB - ale po pyskówce postawił na swoim.
M.
M.
-
Deleted User 5490
Już kupione. Nigdy nie bawiłem się w pierdoły typu GC EE. Zawsze to była pierdoła dla naiwnych. Zapytałem na wszelki wypadek, bo a nóż widelec ktoś tam u nich pomyślałby o jakimś minisektorku przed GC i byłoby z deczka śmiesznie. Nie chciałbym być po drugiej stronie drugiego rzędu barierek za 279zł, więc na wszelki wypadek podpytałem czy przypadkiem się coś nie zmieniło, bo np. jakiś genialny cham wpadł na taki pomysł.
Fttb wchodzi na bilety gc, czasem tylko organizator cos odwali vide Lodz i wpuscili EE z FTTB, ale to wypadek przy pracy 
Dzięki za wyjaśnienieBudziol pisze:Fttb wchodzi na bilety gc, czasem tylko organizator cos odwali vide Lodz i wpuscili EE z FTTB, ale to wypadek przy pracy
M.
ja zawsze uważałem ze w tej formie GC EE to strata kasy przecież kiedys do kibla tez trzeba isc a miejsce masz już stracone a ja na ostatnich 3 koncertach MAiden miałem zwykłe GC i bez problemu miałem 3 lub 4 rzad akurat o barierke za wszelka cena nie walczyłem bo byłem z żoną... takze wg mnie to strata kasy
IRON MAIDEN RUDA ŚLĄSKA 
-
Deleted User 1499
Dokładnie , ja też zawsze biorę GC a stoję w miejscu satysfakcjonującym. GCEE jest dla leniwych1marcrsk pisze:ja zawsze uważałem ze w tej formie GC EE to strata kasy przecież kiedys do kibla tez trzeba isc a miejsce masz już stracone a ja na ostatnich 3 koncertach MAiden miałem zwykłe GC i bez problemu miałem 3 lub 4 rzad akurat o barierke za wszelka cena nie walczyłem bo byłem z żoną... takze wg mnie to strata kasy
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Wicker zawsze ma racje! Nie wiem skąd ma przecieki, ale jak coś napisze to konkretnie.
Dokładnie, ma dobre źródła!
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Szkoda tylko, że koncert odbędzie się w tak mało reprezentatywnym miejscu Wrocławia. Niestety z oczywistych względów piękna i zabytkowa Hala Ludowa odpada, ale można się było pokusić zrobić to gdzie indziej. Są np. Pola Marsowe gdzie organizowane były duży koncerty i tam 30 tysięcy ludzi spokojnie by się zmieściło. Nawet rynek miejski gdzie na sylwestrze bawi się dziesiątki tysięcy ludzi mógłby spokojnie taki koncert udźwignąć.
Stadion we Wrocławiu znajduje się ok. 10 km od centrum miasta, w dzielnicy Maślice gdzie nie ma specjalnie nic do zwiedzania i dla ludzi, którzy tego dnia przyjadą do Wrocławia nie będzie to ciekawa wycieczka. Pewnie, można poświęcić jakiś czas na zwiedzanie i dopiero potem wyruszyć na stadion, ale zawsze fajniej jest gdy sam koncert odbywa się w jakimś ciekawym miejscu.
Stadion we Wrocławiu znajduje się ok. 10 km od centrum miasta, w dzielnicy Maślice gdzie nie ma specjalnie nic do zwiedzania i dla ludzi, którzy tego dnia przyjadą do Wrocławia nie będzie to ciekawa wycieczka. Pewnie, można poświęcić jakiś czas na zwiedzanie i dopiero potem wyruszyć na stadion, ale zawsze fajniej jest gdy sam koncert odbywa się w jakimś ciekawym miejscu.