The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book of Souls World Tour 2016 - daty
To jeszcze nie jest prawdziwe foto realnego egzemplarza, tylko zabawy w PS.
M.
M.
Może to na dole pochodzi z nad lotniska?
To zdjęcie było w sieci już kilka dni temuRALF pisze:Może to na dole pochodzi z nad lotniska?
Aaa to co innego
Ale nie sądzę aby oryginał specjalnie się różnił 
Dowiemy się tego ok. północy 
Who motivates the motivator
2244hrs GMT, właśnie przelatuje kilka kilometrów od miejsca, w którym rozbił się R101... Niedaleko Beauvais w północnej Francji.
Lights are passing below you
Northern France, asleep in their beds
M.
Lights are passing below you
Northern France, asleep in their beds
M.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
The eagle has landed! 
M.
M.
Imponujący!
-
Deleted User 1499
No jest kawał maszyny , szkoda że w dzień nie wylądował.
Świetny jest, szkoda że na lotnisku Kopernika go nie zobaczymy i nie zrobimy streamu z lądowania
Fajna atmosfera się zrobiła gdy obserwowałem i radar i stream, i zaczęło być widać światła, potem ryk silników...
Dokładnie. Fajnie, że zrobili takie cośPython pisze:Fajna atmosfera się zrobiła gdy obserwowałem i radar i stream, i zaczęło być widać światła, potem ryk silników...
-
Deleted User 1499
Ja podobnie śledziłem , tyle że stream strasznie mi ciął wam też ?Python pisze:Świetny jest, szkoda że na lotnisku Kopernika go nie zobaczymy i nie zrobimy streamu z lądowaniaFajna atmosfera się zrobiła gdy obserwowałem i radar i stream, i zaczęło być widać światła, potem ryk silników...
Na komputerze ciął, na aplikacji na komórce niesekcjazwlok pisze: Ja podobnie śledziłem , tyle że stream strasznie mi ciął wam też ?
Ja lagów nie miałem ale jakość słaba
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
https://pbs.twimg.com/media/CbdDB3-W0AI0aoD.jpg:large
Oto jak się prezentuje EF1 na lotnisku w Cardiff, zdjęcie z Tweetera IM
Oto jak się prezentuje EF1 na lotnisku w Cardiff, zdjęcie z Tweetera IM
Czyli na razie jesli chodzi o przypuszczenia co do szaty graficznej edforceone sprawdzily sie :-)
Sa przewidywalni do bolu taki juz ich urok :-)
Jestem przekonany, ze za tydzien niespodzianek ani co do wystroju sceny, ani co setlisty tez nie bedzie
Sa przewidywalni do bolu taki juz ich urok :-)
Jestem przekonany, ze za tydzien niespodzianek ani co do wystroju sceny, ani co setlisty tez nie bedzie
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Każdy ma prawo do pisania tego co uważa za słuszne. Jak Ty piałeś z zachwytu nad Book of Souls to ja Ci nie pisałem takich agresywnych i głupich tekstów o żyganiu. Chociaż ciężko było ze spokojem czytać o tym jak ta płyta rozwala Numbera czy Powerslave.
Nikt nie mowi ze rozwala, ale tobie chyba trudno przyjąć do wiadomości ze TBoS bardzo podoba się wielu osobom. Osobiście stawiam z na równi z BNW, ciut lepsza od amolada. Co do dat, to na ile oceniacie szanse na kolejny koncert w Polsce w drugiej części trasy?
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
-
Deleted User 1499
Z tego co widzę na twoim profilu to 38 postów masz w temacie o setliscie , 99% tych postów to marudzenie o tym samym. Nie mamy o czym gadać.Powerslave_Dś pisze:Każdy ma prawo do pisania tego co uważa za słuszne. Jak Ty piałeś z zachwytu nad Book of Souls to ja Ci nie pisałem takich agresywnych i głupich tekstów o żyganiu. Chociaż ciężko było ze spokojem czytać o tym jak ta płyta rozwala Numbera czy Powerslave.
I tak TBOS jest dla mnie ciekawsze od Numbera , ale nie zaznaczam tego 3 razy dziennie.
Ostatnio zmieniony czw lut 18, 2016 3:46 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.