Dokładnie , jestem za !wojczi pisze:To może:
Reincarnation of BB -> Wasted Years
Powerslave -> Blood Brothers
Taką zmianę chętnie bym zobaczył
Setlista - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista - spekulacje
Who motivates the motivator
Oby Ghost of the Navigator za BB i Powerslave za Wasted Years (sugeruje się koszulką)
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

W zasadzie jest bardzo mało utworów, których chętnie bym nie zobaczył zamiast Wasted Years i Blood Brothers. Wasted Years słyszałem 4 razy na żywo, Blood Brothers 3 razy. Na Somewhere in Time i Brave New World są dużo lepsze utwory. Nie powiem, w 2008 r. Wasted Years był dla mnie jednym z bardziej wyczekiwanych utworów, ale teraz już mogliby go odpuścić.
Jeszcze trochę i poznamy prawdę!
- Saimon1995
- -#Moderator

I wtedy byłbym bardzo usatysfakcjonowany. Wciąż nie jest to set marzeń, ale pasowałby mi, w szczególności Powerslave.MaidenFan pisze:Oby Ghost of the Navigator za BB i Powerslave za Wasted Years (sugeruje się koszulką)
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Jeszcze troszeczkę liczę na Killers. Bruce coś w wywiadach wspominał, że to jego ulubiony utwór z czasów Di Anno. Gdy w wywiadzie przed trasą Somewhere Back in Time wspominał o Moonchild to ten trafił do setlisty.
No wlasnie ten set pokrywa sie z chinskim :-D
A może będzie ten Aleks ?! Próbuję odszyfrować 36 państwo na koszulce - najbliżej te zygzaki mi na Bułgarię wyglądają 
Taa, lenie z iron maiden zagrają Ci kawałek, którego nigdy nie grali... znani są wszak ze swojej spontaniczności jeśli chodzi o setyRALF pisze:A może będzie ten Aleks ?!
Mnie tam bardziej scenografia interesuje i ogólnie stageshow bo do ich setów już się przyzwyczaiłem
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
A co to za wzor na 17 koszulce?
Powerslave z http://www.darkinkart.com/collections/i ... en-artworkBudziol pisze:A co to za wzor na 17 koszulce?
RumuniaRALF pisze:A może będzie ten Aleks ?! Próbuję odszyfrować 36 państwo na koszulce - najbliżej te zygzaki mi na Bułgarię wyglądają
30 lipca w Bukareszcie na placu konstytucji tam gdzie ostatnio
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta... Zawsze to samo podniecenie.
Set ok, nie urywa. Chociaż brakuje mi jednej, dosłownie jednej petardy z dawno nie granych utworów. Widać, że poszli w schemat z seventh sona, czuli book bliżej końca setu. Zapowiada się epicka oprawa. Nie zdziwię się jeśli Bruce wyskoczy w jakieś masce choćby takiej którą ma Eddie trzymający książkę.
To ride the storm to an empire of the clouds...
Re: The Book of Souls World Tour 2016 - daty
Ha, ha - Maidenowych snów!
Ide spac bo o 5 trzeba wstac
W drodze do pracy upewnie sie ze setlista z Chin obowiazuje na calej trasie :-)
W drodze do pracy upewnie sie ze setlista z Chin obowiazuje na calej trasie :-)
Jeśli się potwierdzi, to ta setlista jest ekstra. Jak już marudzimy o zmianach, to wyrzuciłbym przynajmniej jeden kawałek z BNW i dołożył coś z DoD. Ale i tak jest moc!
-
Deleted User 1499
1.If Eternity Should Field
2.Speed Of Light
3.Children Of The Damned
4. Tears Of The Clowns
5.The Red in The Black
6.The Trooper
7. Powerslave
8.Death or Glory
2.Speed Of Light
3.Children Of The Damned
4. Tears Of The Clowns
5.The Red in The Black
6.The Trooper
7. Powerslave
8.Death or Glory
Miło, że Powerslave wskoczył. Ciekawe zakończenie koncertu Wasted Years, po raz pierwszy w historii ten numer zamyka występy. Ubolewam nieco nad obecnością Blood Brothers i brakiem innych kawałków z SiT oraz ilością nowych utworów, ale set lepszy od chińskiego.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller