Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
A kto wie, czy jeszcze w sierpniu br nie dodadzą jednej daty w UK.
Jak poukładać te klocki do kupy to wychodzi na to ze jednak ogłoszą 2 koncerty w UK.
* ma byc 36 państw i tyle zostało juz ogłoszonych wiec dodatkowe koncerty w którymś kraju, ktory juz został ogłoszony
* na ostatnim koncercie w Vegas Bruce powiedział: 3 koncerty za nami 70 przed nami wiec zostają 2 do ogłoszenia biorąc pod uwagę 70 oficjalnie ogłoszonych + 1 Bukareszt
* wiec chyba bedą to 2 koncerty w Londynie, ktore z tych samych względów co w 2013 roku zostaną ogłoszone podczas koncertu na Download Festival. Jedyne pytanie czy bedzie to wtorek, środa wypełniając lukę miedzy Barcelona a Mediolanem czy weekend po "ostatnim" koncercie w Wacken
* ma byc 36 państw i tyle zostało juz ogłoszonych wiec dodatkowe koncerty w którymś kraju, ktory juz został ogłoszony
* na ostatnim koncercie w Vegas Bruce powiedział: 3 koncerty za nami 70 przed nami wiec zostają 2 do ogłoszenia biorąc pod uwagę 70 oficjalnie ogłoszonych + 1 Bukareszt
* wiec chyba bedą to 2 koncerty w Londynie, ktore z tych samych względów co w 2013 roku zostaną ogłoszone podczas koncertu na Download Festival. Jedyne pytanie czy bedzie to wtorek, środa wypełniając lukę miedzy Barcelona a Mediolanem czy weekend po "ostatnim" koncercie w Wacken
Wydaje mi się, że jednak w lipcu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na bank trasa halowa po UK oraz letnia trasa po USA i Kanadzie… Co do festiwali i halówek w Europie to pewnie temat otwarty i wiele zależeć będzie od frekwencyjnego powodzenia tegorocznej trasy.RALF pisze:W UK na 100% Potem kilka festów i może parę halówek?
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Obawiam się, że w 2017 r. do setu powrócą Hillsy, Evile, Wickery, Minuty i będzie to set wybitnie pod publiczność amerykańską i festivalową. Także specjalnie nie napalam się na tą trasę. Co innego gdyby jakimś cudem zdecydowali się na set z lat '90. Wtedy będzie to największe wydarzenie od trasy Somewhere Back in Time. Maiden England nie, bo tak realnie to poza Seventh Sonem, Prisonerem i Afraidem była syntezą Early Days i Somewhere Back in Time. Szanse jednak na to są 1/10.
Afraid na trasie ME bylo najwieksza pomylka zamiast ID.
Utwor kompletnie od czapy na takiej trasie, a grajac ID definitywnie zamkneliby mordy wiecznym malkontentom.
Coz bylo minelo wybrali ATSS...
Utwor kompletnie od czapy na takiej trasie, a grajac ID definitywnie zamkneliby mordy wiecznym malkontentom.
Coz bylo minelo wybrali ATSS...
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Nie zagrali Infinite Dreams bo albo nie chcieli albo uznali, że nie zrobią tego wystarczająco dobrze. Dobrze, że zagrali Afraida, a nie np. Wrathchild, ja tam się cieszę, że usłyszałem taki rzadki utwór. Infinite Dreams widać podobnie jak Flight of Icarus i Alexander nie będzie nigdy zagrane w XXI w.
Prawdopodobnie koncert w Bukareszcie będzie częścią festiwalu Rock The City 2016 29 VII MUSE, 30 - IM.
To może jest szansa na jakąś dobrą transmisję online?RALF pisze:Prawdopodobnie koncert w Bukareszcie będzie częścią festiwalu Rock The City 2016 29 VII MUSE, 30 - IM.
Powerslave_Dś pisze:Nie zagrali Infinite Dreams bo albo nie chcieli albo uznali, że nie zrobią tego wystarczająco dobrze. Dobrze, że zagrali Afraida, a nie np. Wrathchild, ja tam się cieszę, że usłyszałem taki rzadki utwór. Infinite Dreams widać podobnie jak Flight of Icarus i Alexander nie będzie nigdy zagrane w XXI w.
To moze w XXII?
Jakieś dvd z trasy jest w planach?
Nic nie wiemy 
A jakis boot dobrej jakosci video juz jest?
Znalazłem coś takiego, ale jeszcze nie sprawdziłem, czy cały, czy zlepka nagrań.Budziol pisze:A jakis boot dobrej jakosci video juz jest?
https://www.youtube.com/watch?v=IN7R9Kywx8o
Powiem wam tyle ,że jeśli z tej trasy nie będzie oficjalnego DVD to będę bardzo zawiedziony . Trasa wygląda kapitalnie , scenografia , zespół w życiowej formie , zwłaszcza Bruce ma nieziemskie występy .
Who motivates the motivator
Myślę, że zespół raczej takiej okazji nie przepuści i wyda DVD
Pytanie tylko kiedy?
"I will return and I'll poses your bodies and I'll make you burn!"
Po zakończeniu trasy, bo wtedy ludzie będą chcieli wrócić do wspaniałych chwil, jakie towarzyszyły im podczas koncertów.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 1499
Od razu wiedziałem Ze IESF genialnie się sprawdzi w roli otwieracza
. A przed Bronkiem czapki z głów, może to nie jest mega wymagający kawałek, ale czuć tą pompę w jego głosie.
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight