Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Husaria bedzie drukowana juz w przyszłym miesiącu a Wrocław dopiero w czerwcu. Wiesz mogłoby wszystko byc wysłane razem ale musiałbyś czekać na wszystko do czerwcaNa pewno będę brał dwie eventowe ale no właśnie gdybym wziął jeszcze dwie Husarie to te cztery koszulki przesłałbyś w jednej paczce czy jako dwie oddzielne przesyłki ?
Co dokładnie masz na myśli?Witam, nie sprawdziłem całego tematu więc nie wiem czy ktoś pytał, jest możliwość pewnej dopiski na koszulce czy nie bawicie się w takie coś?. Chodzi mi o koszulkę eventową.
Jedyne co mogę doradzić to mozesz sobie taki napis sam wprasowac w każdej firmie graficznej która sie zajmuje takimi nadrukami z foli (flex lub flock)Chciałbym małą dopiskę pod kołnierzem czcionką która jest ukazana na nazwie Iron Maiden, oczywiście jeżeli na koszulce eventowej nie masz zamiaru tam nic dodawać. Dopisek to "Steve Harris Fan Club".
Na poczatku kwietnia jak zamknę ten temat i jak mi drukarnia wyceni projektKiedy opublikujesz grafike na Wroclaw? :-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości