03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Szokująco jeszcze w życiu ich nie widziałem. Więc najwyższa pora.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Namówiłem. osobiście 5 biletów zakupiłem :-)WICKER MAN pisze:SebastianArcheo pisze:
Wrocław jest na bardzo dobrej drodze, aby przekroczyć magiczny próg 30 tys. wejściówek - pozostaje trzymać kciuki i namawiać znajomych i "dawnych" fanów Maiden do meldowania się 3 lipca na wrocławskim stadionie!
Jak patrze na mapkę z biletami na eventim.pl- to widac jak szybko kolorowe kropki robią się szare :-)
Będzie bardzo dobrze :-)
Moje zamówienie zawierało 8 biletówSebastianArcheo pisze:Namówiłem. osobiście 5 biletów zakupiłem :-)WICKER MAN pisze:SebastianArcheo pisze:
Wrocław jest na bardzo dobrej drodze, aby przekroczyć magiczny próg 30 tys. wejściówek - pozostaje trzymać kciuki i namawiać znajomych i "dawnych" fanów Maiden do meldowania się 3 lipca na wrocławskim stadionie!
Jak patrze na mapkę z biletami na eventim.pl- to widac jak szybko kolorowe kropki robią się szare :-)
Będzie bardzo dobrze :-)
Anthrax...No to nieźle 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5147
kmberserker pisze:Anthrax...No to nieźle
super
No i gites!
No i miazga
Będzie masakra!
Będzie masakra!
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

To tak w całej Europie czy tylko we Wrocławiu?
Tylko u nas na stronie live nation jest dopisany
edit. tzn. jeszcze na Rock in Roma i w Hiszpanii ale to festy
edit. tzn. jeszcze na Rock in Roma i w Hiszpanii ale to festy
Ostatnio zmieniony pn mar 21, 2016 3:45 pm przez Michał, łącznie zmieniany 2 razy.
Na razie chyba tylko PL bo w innych krajach gra na festiwalach.
W Hiszpanii też jest, jeszcze w paru miejscach.
- Saimon1995
- -#Moderator

W sumie cieszę się nawet bardziej niż z Ghost. Szwedów widziałem, a Iana i spółki jeszcze nie.
Już powoli przestawałem wierzyć, że LN dorzuci coś poza Raven Age. Jak super jest się mylić!
Spoko ni mnie ziebi, ni parzy, ale pewnie sporo osob zadowoli.
Ian fajny koles, spoko fajny support nie bedzie nudy pod barierka
Ian fajny koles, spoko fajny support nie bedzie nudy pod barierka
Widzialem ich dwa razy.Zobacze trzeci :-) spoko support !
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Na Woodstocku było zniszczenie, także jestem bardzo na tak 
Lepsze to niż ghost, ale nie powiem żebym się jakoś specjalnie ucieszył 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No i gitara. Widziałem Anthrax przed Metą na Narodowym. Ale tylko widziałem, bo dźwięk to była jakaś masakra. Mam nadzieję, że teraz ich w końcu także usłyszę na żywo.
Kto wie, może jeszcze w czerwcu, po koncercie w stolycy, Ghosta jeszcze dorzucą, byłbym bardzo za 
-
Deleted User 6661
Anthrax ostatnią płytkę całkiem fajną nagrał, przedostatnia zresztą też. Moim zdaniem obie są lepsze od ostatnich dwóch gniotów Slayer. Koncert Slayer w Poznaniu był chyba najsłabszym tej formacji, na którym byłem - trochę z winy publiki, niestety. Zespół gra "South Of Heaven" a facet stojący niedaleko wpierdala kiełbasę z musztardą... Profanacja...
Co do frekwencji: na moje oko więcej ludzi było w Chorzowie 2005 niż w Warszawie 2008 czy w Poznaniu 2014. Ale nie chcę się kłócić. Stadion Gwardii jest cholernie mały i może dlatego wydawało się, że są takie tłumy. Na Bemowie nie byłem.
EDIT: Ghost w Poznaniu wypadł bardzo dobrze.
Co do frekwencji: na moje oko więcej ludzi było w Chorzowie 2005 niż w Warszawie 2008 czy w Poznaniu 2014. Ale nie chcę się kłócić. Stadion Gwardii jest cholernie mały i może dlatego wydawało się, że są takie tłumy. Na Bemowie nie byłem.
EDIT: Ghost w Poznaniu wypadł bardzo dobrze.
To byłby już festiwalMr. M pisze:Kto wie, może jeszcze w czerwcu, po koncercie w stolycy, Ghosta jeszcze dorzucą, byłbym bardzo za