22/05/2016 - AC/DC - Praga
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/05/2016 - AC/DC - Praga
Przykre
No mam nadzieję że jednak nie. Jeśli chodzi o słuch, to można używać stoperów, teraz się produkuje naprawdę dobre. Albo zmienią odsłuch... Myślę że znajdą dobre rozwiązanie by nikt nie ucierpiał.
Stopery tu g...dadzą...sam mam z tym problemy od wielu lat i co jakis czas jak nadwyrężę słuch to muszę rezygnować z części gigów..Z tym że ja jestem od niego mlodszy o 30 lat i nie jestem zawodowym muzykiem...Mysle ze to koniec Johnsona.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ciekawi mnie czy faktycznie jest możliwość że pojawią się z innym wokalistą. To byłby kompletny strzał w kolano, tym bardziej, że już teraz skład jest mocno "zastępczy".
Na oficjalnej stronie info, że przełożona trasa US najpewniej z gościnnym wokalistą.
Te 10 koncertów z kimś jako gościem - OK, ale już na stałe ktokolwiek zamiast Johnson'a - dla mnie lipa.
Skoro są przełożone to dlaczego miałyby być z innym wokalistą? Myślę że jak będzie coś wiadomo więcej o słuchu Briana to podejmą decyzję czy anulują trasę, kontynuują z innym wokalistą lub kontynuują z nim jeśli jego stan pozwoli na dalsze koncertowanie. Nie będzie mieszania ten koncert z tym wokalistą, a tamten z Brianem, chyba że te na początku kwietnia jeśli sytuacja będzie niejasna.RALF pisze:Te 10 koncertów z kimś jako gościem - OK, ale już na stałe ktokolwiek zamiast Johnson'a - dla mnie lipa.
Stąd, że oni nie chcą ich anulować. To jest AC/DC, oni dla kasy zagrają nawet bez Angusa
Wiadomo, że o mamonę chodzi.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kontynuowanie trasy (czy nawet przełożonych koncertów po USA) z kimś innym niż Brainem byłoby już parodią... Z "głównego" składu zostałoby raptem 2/5 muzyków... Niestety nie zgadzam się, że AC/DC = Angus. Wg mnie Brian był równie ważnym ogniwem w zespole i to dzięki niemu zespół wybił się na absolutne wyżyny po śmierci Bona. Jeśli Brian nie będzie mógł już nigdy wystąpić na scenie to wg mnie powinni zakończyć karierę. Może zdrowie pozwoli mu jednak na zagranie chociaż jednego, pożegnalnego występu z grupą... Bo szkoda byłoby kończyć karierę koncertem w Kansas City. 
W Berlinie też trochę szkoda (RIP LEMMY). Anyway, jeśli będzie inny wokalista mam nadzieję że organizatorzy umożliwią zwrot biletów, bo w takim wypadku wyjazd do Pragi już mnie tak nie interesuje.WICKER MAN pisze:Bo szkoda byłoby kończyć karierę koncertem w Kansas City.
-
Deleted User 4876
Mam dokłądnie ten sam zgrzyt - nie chcę jechac do Pragi na ac/dc bez Briana --- to co najwyżej byłoby AC/ 
Nie no - to już by kpina była.
Ja mam bilet do Wiednia i mam podobnie. Musiałbym poważnie pomysleć nad sensem takiego wyjazdu.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Panowie a takie pytanie z ciekawości.
Co jak ktoś kupił przez VIAGOGO na przykład bilet ?
Czy może zwrócić do .... właśnie kogo ? Czy ma taką możliwość ?
Co jak ktoś kupił przez VIAGOGO na przykład bilet ?
Czy może zwrócić do .... właśnie kogo ? Czy ma taką możliwość ?
Dla mnie bez Malcolma i Phila to już nie było pełnowartościowe AC/DC... Cieszę się, ze miałem okazję zobaczyć ich w normalnym składzie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ha no i po ptakach,Axel z ejsami,żenada.Nie pojade,to jakiś cyrk,pierdzą dolarówkami więc z biedy nie umrą,Mogli by zawieśić działalność albo zakończyć całkowicie,jest to moja druga po Irkach kapela ale bez Bona i Briana to już jest ...ujnia na kaczych nogachNie pojade na ten coverband,wole odpalic orginały w domciu z bronkiem w ręce .
Axl i AC/DC... https://www.youtube.com/watch?v=jdg9iPTxXrI
Jeśli będzie w stanie trzymać głos tak jak w 0:22, nie brzmiałoby to źle. Kupiłbym bilet, od z ciekawości. Ale to było w 2011.
Jeśli ktoś łudzi się, że AC/DC bez Briana to koniec zespołu, niech łudzi się dalej. Tak długo, jak Angus jest w zespole, tak długo będą się dobrze sprzedawać. Tak jak Gunsi. Koniec pewnej ery, jednak nie zespołu.
Jeśli będzie w stanie trzymać głos tak jak w 0:22, nie brzmiałoby to źle. Kupiłbym bilet, od z ciekawości. Ale to było w 2011.
Jeśli ktoś łudzi się, że AC/DC bez Briana to koniec zespołu, niech łudzi się dalej. Tak długo, jak Angus jest w zespole, tak długo będą się dobrze sprzedawać. Tak jak Gunsi. Koniec pewnej ery, jednak nie zespołu.
Skąd to info?lysyjack pisze:Ha no i po ptakach,Axel z ejsami,żenada.Nie pojade,to jakiś cyrk,pierdzą dolarówkami więc z biedy nie umrą,Mogli by zawieśić działalność albo zakończyć całkowicie,jest to moja druga po Irkach kapela ale bez Bona i Briana to już jest ...ujnia na kaczych nogachNie pojade na ten coverband,wole odpalic orginały w domciu z bronkiem w ręce .
-
Deleted User 4876
W sumie daty pasują.... trasa europejska kończy się 12 czerwca, a amerykańska trasa GNR rusza 23 czerwca - to tylko takie moje domysły. Ku...wa od 26 lat GNR to moja ulubiona kapela, ale i tak wolałbym Ac/DC z Brianem... są kapele które powinny mieć zakaz wymiany wokalisty. Queen się rozmienił na drobne po śmierci Mercuryego. Z drugoiej zaś strony.... skoro już mam ten bilet to jesli bedzie Axl to nie sprzedam, jak ktoś inny to pogonię.....wciąż wierzę, że to ściema i Brian będzie.