03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
W weekend leciały reklamy koncertu na canal+ w przerwach meczów angielskiej Premier League. Szok.
Oficjalnego info nie mamy (raczej nigdy nie ma). Dobrze poinformowany WICKER twierdzi, że około 25K.Marcian pisze:Jest jakieś info w miarę oficjalne ile już biletów poszło ?
Wróżenie z fusówMarcian pisze:Jest jakieś info w miarę oficjalne ile już biletów poszło ?
www.MetalSide.pl
Dokładnie, ale skoro dorzucili miejsca na trybunach, na których wg mapki nie będzie widać co na scenie, to mogą iść całkiem nieźle
Pewnie znaleźliby się tu gotowi do "liczenia kropek" (
), tylko skoro to LiveNation, to nie wiadomo, które sektory są rzeczywiście wyprzedane, a które po prosto chwilowo wyłączone ze sprzedaży, jak to często robią... dla porównania na Rammstein dzisiaj od razu udostępnili cały stadion (oprócz najwyższych rzędów) do sprzedaży, więc można jak się chce 
Pewnie znaleźliby się tu gotowi do "liczenia kropek" (
Na IM też na początku było wszystko. Z tzw. kropek wychodzi, że na trybuny zostało około 6,5 tyś. zaś na płytę jakieś tysiąc, dwa - ciągle dokładali GC, zatem chyba zajmie ono połowę murawy... (jak zwykle). W sumie może zasiąść na koncercie jakieś 36,000 ludzi (nigdy tylu tam nie było), zatem te 26 - 27 tyś. już zeszło. Do koncertu pozostały trzy miesiące, te 2 - 3 tysiące powinny zejść. Będzie dobrze!
Cześć wszystkim,
Chciałem się najpierw przywitać na tym Forum. Jestem fanem Dziewicy z 18-letnim stażem; byłem na 9 koncertach - po raz pierwszy w 2000 w Katowicach, póżniej znowu Katowice i Wrocław, Chorzów, Wacken, Warszawa, Łódż, Praga, Poznań... Mam duży problem... 4 marca kupiłem przez serwis Ticketmaster 3 bilety GC i cierpliwie czekałem. Pieniądze poszły z konta, nie zwróciłem uwagi, że nie dostałem potwierdzenia. W końcu po 4 tygodniach zadzwoniłem do biura Ticketmaster i dowiedziałem się, że z jakichś niewyjaśnionych przyczyn moje zamówienie nie zostało zarejestrowane... Zwrócili mi kasę, niestety bilety do GC nie są już dostępne... Bardzo mnie to boli, bo jestem z Wrocławia i zamierzałem być na tym koncercie pod samą sceną. Myślicie, że jest jeszcze szansa na pojawienie się GC w oficjalnej sprzedaży? A może ktoś z Was dysponuje jakimiś nadwyżkowymi biletami?
Chciałem się najpierw przywitać na tym Forum. Jestem fanem Dziewicy z 18-letnim stażem; byłem na 9 koncertach - po raz pierwszy w 2000 w Katowicach, póżniej znowu Katowice i Wrocław, Chorzów, Wacken, Warszawa, Łódż, Praga, Poznań... Mam duży problem... 4 marca kupiłem przez serwis Ticketmaster 3 bilety GC i cierpliwie czekałem. Pieniądze poszły z konta, nie zwróciłem uwagi, że nie dostałem potwierdzenia. W końcu po 4 tygodniach zadzwoniłem do biura Ticketmaster i dowiedziałem się, że z jakichś niewyjaśnionych przyczyn moje zamówienie nie zostało zarejestrowane... Zwrócili mi kasę, niestety bilety do GC nie są już dostępne... Bardzo mnie to boli, bo jestem z Wrocławia i zamierzałem być na tym koncercie pod samą sceną. Myślicie, że jest jeszcze szansa na pojawienie się GC w oficjalnej sprzedaży? A może ktoś z Was dysponuje jakimiś nadwyżkowymi biletami?
I tak nie będzie więcej niż na Gwardii w 2008 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na allegro ludzie sprzedaja GC, a i LN jeszcze pewnie sypnie
Szczerze mowiac myslalem, ze przesyt u nas Ironami, a tu prosze :-)
Moze nowa plytka tak sie podoba
Szczerze mowiac myslalem, ze przesyt u nas Ironami, a tu prosze :-)
Moze nowa plytka tak sie podoba
Na pewno dasz radę jeszcze odkupić przed koncertem, zawsze możesz iść w ciemno i kupić pod stadionem, bo zazwyczaj tak jest że ludzie się wyłamują i potem handel kwitnie.adelwolf pisze:Cześć wszystkim,
No i unikaj Ticketmastera jak tylko możesz, oni tam nie pierwszy raz mają takie kwiatki. Najlepiej Eventim (imprezy Live Nation są zwykle w sprzedaży i tu i tu), nigdy nie miałem żadnego problemu, a i bilety bardzo ładne, jak kolekcjonujesz to na pewno będą lepiej wyglądać niż te kartoniki z TM.
Moim zdaniem jest szansa i to poważna , na przebicie frekwencji z Gwardii .
Who motivates the motivator
Sądzę, że te 28K będzie i to już jest dobrze przy 24 koncercie w Polsce!
Dobrze by było, wtedy można by ze spokojem liczyć na halówkę w przyszłym roku.
No, o ile będą grali w Europie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mam na sprzedaż 1 bilet na trybuny premium. Sektor 220, Rząd 11 Miejsce 10. Sprzedaje, bo kupiłem go niechcący - miało być Golden
.
Cena na bilecie 299zł i tyle dokładnie ja chcę, nie zarabiam na fanach Maiden
.
Cena na bilecie 299zł i tyle dokładnie ja chcę, nie zarabiam na fanach Maiden
Dołożyli znów bilety.
-
Deleted User 1499
Potwierdzam. W końcu kupiłem. GC Dostępne na Ticketmasterze.RALF pisze:Dołożyli znów bilety.
No, spokojnie połowa płyty to będzie GC 
-
Deleted User 1499
No cóż, standard. Ale akurat tym razem z korzyścią dla mnie, bo wcześniej sporo innych wydatków i kupno 2 biletów mogło trochę nadszarpnąć budżet
Jeszcze tylko nocleg we Wrocku znaleźć...
Jeszcze tylko nocleg we Wrocku znaleźć...
Dzięki za cynk o GC.