No, ja liczę na to, że GC aż tak wielkie nie będzie, ale cóż, nadzieja matką głupich...RALF pisze:No, spokojnie połowa płyty to będzie GC
03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Znów dodali bilety, na samą górę...
Mam głupie pytanie: widać i słychać coś chociaż na tych trybunach na ,, rogach" stadionu?
Ostatnio Poznaniu było bardzo dobrze, ale zimno.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Słychać, o ile akustycy nie spartaczą swojej roboty (ale to dotyczy wszystkich innych części stadionu). Co do widoku - nie pooglądasz sobie tak dokładnie muzyków i nie uchwycisz różnych szczegółów, ale perspektywa jest nawet dość ciekawa, światła i różne efekty fajnie wyglądają z takiej odległości. Źle nie jest, ale ja wolę z bliższego miejsca oglądać, najlepiej GC, a trybuny chętnie ale raczej na halach (np. świetny widok z trybun miałem w Łodzi). Na stadionie wiadomo, ze względu na gabaryty obiektu ta odległość jest sporo większa.Polej pisze:Mam głupie pytanie: widać i słychać coś chociaż na tych trybunach na ,, rogach" stadionu?
Dzięki za odpowiedź
. Jak dobrze słychać i widać chodzące punkciki to będzie fajnie. I tak nie zamierzam narzekać zbytnio, bo to mój pierwszy koncert IM.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Bierz płytę (chyba, że masz ok 150cm wzrostu). Ja pierwszy koncert również wziąłem na trybunie. Nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Jeżeli boisz się młynu to na tyłach GC jest tak spokojnie, że można pić sobie piwko, a widok i dźwięk idealny. W końcu przy samej budce mikserskiej.Polej pisze:Dzięki za odpowiedź. Jak dobrze słychać i widać chodzące punkciki to będzie fajnie. I tak nie zamierzam narzekać zbytnio, bo to mój pierwszy koncert IM.
hipcio_stg pisze:Bierz płytę (chyba, że masz ok 150cm wzrostu). Ja pierwszy koncert również wziąłem na trybunie. Nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Jeżeli boisz się młynu to na tyłach GC jest tak spokojnie, że można pić sobie piwko, a widok i dźwięk idealny. W końcu przy samej budce mikserskiej.Polej pisze:Dzięki za odpowiedź. Jak dobrze słychać i widać chodzące punkciki to będzie fajnie. I tak nie zamierzam narzekać zbytnio, bo to mój pierwszy koncert IM.
Ja swój pierwszy też z trybun i było bardzo fajnie.
natomiast po Judasach stwierdzilem, że nigdy nie biore juz płyty, albo trybuny albo GC
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
+1, ja tak samo, albo GC albo trybuny. Teraz we Wrocławiu GC. Płyta, przy rozmiarach GC jakich można się spodziewać to według mnie bardzo średnie wyjście. Nie ma ani wygody którą masz siedząc na trybunie ani widoku który masz w GC.Michał pisze:hipcio_stg pisze:Bierz płytę (chyba, że masz ok 150cm wzrostu). Ja pierwszy koncert również wziąłem na trybunie. Nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Jeżeli boisz się młynu to na tyłach GC jest tak spokojnie, że można pić sobie piwko, a widok i dźwięk idealny. W końcu przy samej budce mikserskiej.Polej pisze:Dzięki za odpowiedź. Jak dobrze słychać i widać chodzące punkciki to będzie fajnie. I tak nie zamierzam narzekać zbytnio, bo to mój pierwszy koncert IM.
Ja swój pierwszy też z trybun i było bardzo fajnie.
natomiast po Judasach stwierdzilem, że nigdy nie biore juz płyty, albo trybuny albo GC
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Pisząc o płycie miałem na myśli właśnie GC 
Podpowiedź, że mam 15 lat chyba uświadomi wam, że lepiej, abym na płytę czy Golden Circle się nie pchał 
A niby to dlaczego?Polej pisze:Podpowiedź, że mam 15 lat chyba uświadomi wam, że lepiej, abym na płytę czy Golden Circle się nie pchał
Ja w Twoim wieku wywalczałem pierwsze barierki...Polej pisze:Podpowiedź, że mam 15 lat chyba uświadomi wam, że lepiej, abym na płytę czy Golden Circle się nie pchał
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moj pierwszy koncert Maiden w wieku 13 lat na płycie nic mi się nie stałoPolej pisze:Podpowiedź, że mam 15 lat chyba uświadomi wam, że lepiej, abym na płytę czy Golden Circle się nie pchał
Hmm, no dobra, wywieszam białą flagę
Następnym razem ,,zakosztuję''
Ktos na fb sprzedaje gc za 300
Taki mi może głupi pomysł wpadł do głowy, ale fajnie by było zorganizować we Wrocku coś, co odróżni koncert w Polsce od innych na trasie, co myślicie? Wspominali już ludzie na forum np. o odśpiewaniu sto lat na urodziny Bruce'a, ja osobiście miło wspominam inicjatywę z zapalniczkami na koncercie Mety zamiast ekranów telefonów komórkowych
....
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Standardowo: dobrze się bawić, wyuczyć/odświeżyć znajomość piosenek na tyle, by Steve podczas śpiewania takiego Numbera razem z innymi nie speszył się w momencie, gdy przez chwile spojrzy Ci w oczy, że nie znasz tekstu. 
Taka inicjatywa wychodzi przed kazdym koncertem w Polsce i zawsze konczy sie tak samo czyli nijak :-)
Dokładnie!