AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Re: AC/DC
Z tej starej ekipy typu Motorhead, Sabaci, AC/DC, Ironi, Saxon, Judasi (British Steel to fabryka, w której robił KK ) to się większość muzyków załapało, zwłaszcza, że w latach '60 i '70 tam nie było takiego bogactwa jak teraz.
Jakim cudem tak szybko wyłapałeś nowe przejazdy, setki powiadomień na fejsie czy co?thorgal_30 pisze:A ja do Pragi z Wrocka za 4 plny w dwie stronyTak to można koncertować
10 razy tyle wyjdzie mnie dojazd do Wrocka
ale walić to.
-
Deleted User 4876
Czasem się uda przechytrzyć PolskiegoBusa..nie no było wiadomo że dziś, jutro, najpóźniej w poniedziałek musieli otworzyć...tak więc rano kawka przed komputerem, muza w tle i odświeżanie www. Następny kalendarz obstawiam 12 majaPython pisze: Jakim cudem tak szybko wyłapałeś nowe przejazdy, setki powiadomień na fejsie czy co?Ja mam w obie strony za dwie osoby 77 zł (co i tak nie jest złą ceną IMO).
Osoby idące na koncert bedą miały kombo 3 bandów na jednym koncercie, tj. AC/DC + Guns n Roses + Foo Fighters. Powinni podwyższyć ceny biletówdudi1212 pisze:AC/DC wydało komunikat, że kontynuują trasę z Axlem.
Mam do sprzedania 3 GC na cyrk w Pradze. Ktoś chętny?;)
A na poważnie jakbym miał wolne w robo w poniedziałek 23/05 to bym pojechał do tej Pragi z samej ciekawości. Jakby na to nie patrzeć ten caly syf to dość niecodzienna sytuacja.
https://www.last.fm/user/kamooo
- Saimon1995
- -#Moderator

No niestety, plotka okazała się prawdą. Dla mnie to - jednym słowem - cyrk. Niestety, Angus w tej sytuacji wiele u mnie stracił... W takiej sytuacji powinni odwołać trasę. Choć na pewno z perspektywy osoby postronnej taki obrót spraw jest dosyć ciekawy. Zobaczymy jak sobie Axl poradzi, ale ja na taki koncert bym nie poszedł. Dla mnie to rozmienianie się legendy na drobne.
https://www.youtube.com/watch?v=niy1aRCFPPk
Koniec mojego ulubionego zespołu </3
RIP AC/DC
Koniec internetów na dziś, acdc, axla. Dobrze, że pogoda w miarę to można wyjść się napić.
Koniec mojego ulubionego zespołu </3
RIP AC/DC
Koniec internetów na dziś, acdc, axla. Dobrze, że pogoda w miarę to można wyjść się napić.
Straszne
!!!W niektórych bandach jest po jednej osobie z pierwszego składu i ciągną ten biznes..
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
No ja sobie nie dorabiam żadnych ideologii...Jak ktoś nie lubi Axla(a na tym forum to chyba tylko Thorgal i ja lubimy) i uprzedził się do Angusa to jestem w stanie zrozumieć jego punkt widzenia..
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12