Iron Maiden - Waszawa 2008 Multicam
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Iron Maiden - Waszawa 2008 Multicam
Witam wszystkich!
Po setkach godzin spędzonych przy komputerze udało mi się zmontować w końcu zmontować koncert z Warszawy 2008. Jeśli chodzi o jakość to materiały miałem takie a nie inne i to co mogłem starałem się poprawić, ale nie wszystko się dało. Swoją drogą nie wiem czemu YT stosunkowo mocno obniżyło jakość części scen.
Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie się wam podobało.
https://www.youtube.com/watch?v=MZS3LZOGSIQ
Po setkach godzin spędzonych przy komputerze udało mi się zmontować w końcu zmontować koncert z Warszawy 2008. Jeśli chodzi o jakość to materiały miałem takie a nie inne i to co mogłem starałem się poprawić, ale nie wszystko się dało. Swoją drogą nie wiem czemu YT stosunkowo mocno obniżyło jakość części scen.
Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie się wam podobało.
https://www.youtube.com/watch?v=MZS3LZOGSIQ
Re: Iron Maiden - Waszawa 2008 Multicam
Świetna robota!
DZIĘKUJEMY!
DZIĘKUJEMY!
Wielkie dzięki!
- Emilio
- -#Lord of the flies

Jaa, kiedy to było
Jeden z najlepszych koncertów Maiden w Polsce, żaden późniejszy już nie był tak dobry.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dziękowałem Ci już na FB, ale podziękowań nigdy dość !!
Szacunek
Szacunek
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pierwszy koncert w życiu, o maj gad!
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Super, wielkie dzięki. Miło powspominać, to był naprawdę zajebisty koncert.
Bardzo wielkie dzięki! 
Kurde... żałuję, że mnie na nim nie było. Obejrzałem i naprawdę świetny koncert. Po pierwsze mega setlista, po drugie urodziny Dickinsona... Zazdro każdemu kto był!!
Koncert był faktycznie wyjątkowy, jeden z najlepszych jakie widziałem. Ale szczęśliwie nie najlepszy :-)
By the way: aż trudno uwierzyć, że jeszcze raptem kilka lat temu w Polsce grało się na takich klepiskach :-)
By the way: aż trudno uwierzyć, że jeszcze raptem kilka lat temu w Polsce grało się na takich klepiskach :-)