Czyli jednak Wickerman się pojawił? Dobrze słyszę?MaidenFan pisze:https://mobile.twitter.com/meina_cat/st ... 04/video/1
Słuchajcie dokładnie refrenu :O
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Dobrze, dobrze...
Ale po co? 
i czy ja dobrze widze, że Bruce ma jakąś maske?
i czy ja dobrze widze, że Bruce ma jakąś maske?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Tak, ma ją od koncertu w Monterrey
http://www.blabbermouth.net/news/iron-m ... rock-hall/
Przeczytajcie. KONIECZNIE do samego końca....
Przeczytajcie. KONIECZNIE do samego końca....
Proszę bardzo. Sanktuarium staje się marką samą w sobie 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Rzecz oczywista!
- dostoevsky
- -#Assassin

Mówisz o trasie po UK czy nowym perkusiście?RALF pisze:http://teamrock.com/news/2016-04-26/iro ... ng-uk-tour
Ciekawe, czyżby coś na rzeczy było?
Mam nadzieję że nowego perkusisty nie doczekamy, bo lipa by była straszna. Wiadomo że ze wszystkich czlonków zespołu najłatwiej wymienić mcbraina, albo gersa, ale w obu przypadkach byłaby to ogromna strata. Już chyba bym wolał zeby skończyli działalność w takim wypadku, jak to chyba kiedys Harris mówił. Chociaż piwko dla Nicko za dojrzałe podejście do sprawy. CO do trasy, jestem za 
Mówię o trasie. Na forum ktoś twierdzi, że na przyszły rok jest już zaplanowana trasa po UK - 11 koncertów. Na ile to prawda, nie wiem... Cóż, jak Black Sabbath da radę grać bez Ward'a to i Maiden może znaleźć sobie kogoś za McBrain'a. Póki Harris i Bruce będą chcieli grać, nie będą się nas pytali o przyzwolenie...
Myślę że jak coś to zachowają się przyzwoicie, i nie odwalą jakiejś chamówy. U nich nie ma takiego zacietrzewienia jak w niektórych zespołach.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Nicko jest najbardziej pozytywnym muzykiem z całego składu. Poczekamy to czas rozwieje wątpliwości.

Do poczytania -z dzisiejszego Teraz Rocka.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2259
Jakby ktoś napisał w skrócie o co chodzi z tym Nicko, to z góry dzieki.
W telegraficznym skrócie - chciałby zagrać miesięczną trasę po UK w obiektach takich, jak to bywało w 1983 - 1984 roku (3 - 5 tyś). Bardzo cieszy go forma zespołu i to, jak wygląda estrada, zdaniem perkusisty to najlepsza oprawa IM w historii. Chciałby przystąpić do nagrywania 17 albumu studyjnego, bo atmosfera w zespole jest najlepsza od lat. Niemniej czas nie działa na korzyść grupy. Kiedy już nie będzie mógł grac - przekaże pałeczki swojemu następcy.
dzięki za streszczenie
A taka trasa byłaby super
Szczególnie, że za rok mam zamiar wybrać sie do Londynu na koncert
Mam nadzieje, że jak Nicko czy ktokolwiek inny postanowi skończyć to, że skończą wszyscy razem.
Ale jeśli Nicko skończy a reszta postanowi jeszcze grać to kto na jego miejsce?
W zastępstwie któregoś z three amigos mówiło sie, że mógłby zagrać Faulkner, a za garami?
Nie wyobrażam sobie nikogo.
A taka trasa byłaby super
Szczególnie, że za rok mam zamiar wybrać sie do Londynu na koncert
Mam nadzieje, że jak Nicko czy ktokolwiek inny postanowi skończyć to, że skończą wszyscy razem.
Ale jeśli Nicko skończy a reszta postanowi jeszcze grać to kto na jego miejsce?
W zastępstwie któregoś z three amigos mówiło sie, że mógłby zagrać Faulkner, a za garami?
Nie wyobrażam sobie nikogo.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM