Bo nie szedłem na konkretny koncert - słuchałem muzyki, a nie zespołuBenson pisze:Zakkahletz pisze:Jaki to był koncert?Brooce pisze:A wiem, że czasem można całkiem dużo usłyszeć z okolicznych miejsc, np. bardzo miło wspominam koncert na wyspie Słodowej we WrocławiuBrooce pisze:Oj nie pamiętam
Festiwale zagraniczne w 2015 r.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Festiwale zagraniczne w 2015 r.
Niedziela wystarczy, dzięki za info!

Tymczasem w USA potwierdzono taki festiwal:

- Shedao Shai
- -#Nomad

Jeden obrazek, a człowiek sobie uświadamia ile legend muzyki jeszcze nie widział. Lekcja pokory 
-
Deleted User 4876
4 na 6 widziałem. Ale faktycznie, jeden obrazek i tyyyyyyyyyyle łakoci
Tylko ten ticket za 1500$ na 3 dni - porażka jakaś - 300-400 eur za 3 dni to jest max co mógłbym dać...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

$1500 to za najdroższe bilety (sektor stojący pod sceną i najlepsze miejsca siedzące). Najtańsze tixy kosztują $400 co za taki skład nie jest już ceną wygórowaną (1500 zł za 3 dni największych legend rocka). Poważnie rozważam ten fest!thorgal_30 pisze:4 na 6 widziałem. Ale faktycznie, jeden obrazek i tyyyyyyyyyyle łakociTylko ten ticket za 1500$ na 3 dni - porażka jakaś - 300-400 eur za 3 dni to jest max co mógłbym dać...
-
Deleted User 4876
400 bucksów to dałbym ale właśnie pod scenę
tysionc pincet to za dużo
- wiesz to tak jak z tymi biletami na GNR do PIT - bo oglądać coś takiego za 4 stówy z odległości kilkudziesięciu metrów...hm, a może jestem "spaczony" po barierkach na Stonsach i 1 rzędzie na Gilmourze ciężko mi iść na kompromisy 
- tenebradentro
- -#Prowler

Witam wszystkichpaniron pisze: Download UK
10-12 czerwca 2016
Rammstein
Black Sabbath
Iron Maiden
ja chyba bede ;-P
Od niedawna jestem w UK i myślę nad tym by wybrać się na Download.
Wiecie może czy jest organizowany jakiś polski obóz na terenie pola namiotowego lub wybieracie się z ekipą chętną by przygarnąć jedną osobę? Wiadomo, w grupie raźniej a samemu jechać na festiwal to żadna radość
-
Bron-Y-Aur Stomp
- -#Wrathchild

Brak słów. Zobaczyć taki festival i można powiedzieć, że widziało się więcej niż ktoś kto był na wszystkich innych festivalach w tym roku. Sześć muzycznych legend i sześć muzycznych, wspaniałych opowieści obok siebie.Kusy pisze:Tymczasem w USA potwierdzono taki festiwal:
Jeszcze jedno pytanie odnośnie tego Download Fest. Czy jest duże ryzyko, że jednak nie uda się kupić biletu przed samym festiwalem (a i te oficjalne zostaną wyprzedane)? Jakieś rady jak rozpoznać czy bilet jest oryginalny? Dorwałem tu pracę i choć nadal wolałbym przyoszczędzić, to jednak w teorii byłbym w stanie wyłożyć te 90 funtów.
Plus, czy jest jakaś opcja żeby zostawić w bezpiecznym miejscu plecak (potencjalnie z namiotem na wszelki wypadek)? Jakaś przechowalnia czy coś?
BTW, ponoć na Download zakazali trzymać flagi na kiju po ogromnej burzy na Rock Am Ring z zeszłego weekendu - http://www.theguardian.com/world/2016/j ... g-festival
Plus, czy jest jakaś opcja żeby zostawić w bezpiecznym miejscu plecak (potencjalnie z namiotem na wszelki wypadek)? Jakaś przechowalnia czy coś?
BTW, ponoć na Download zakazali trzymać flagi na kiju po ogromnej burzy na Rock Am Ring z zeszłego weekendu - http://www.theguardian.com/world/2016/j ... g-festival
No to już jutro Maideni na Download
Kto z forum się wybiera?
Ktoś leciał z forum dziś rano Ryanairem z Donington do Wrocka?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja chyba leciałem...HAMMERS pisze:Ktoś leciał z forum dziś rano Ryanairem z Donington do Wrocka?
- Shedao Shai
- -#Nomad

Colours of Ostrava opublikowała przed chwilą timetable. Wybiera się ktoś? Ja właśnie zakupiłem jednodniówkę na sobotę 
W Donington forma zespołu bardzo dobra, Bruce standardowo biegał w tę i we w tę jak 20 latek
Aczkolwiek Nicko raz przyłapałem gdy nie był uśmiechnięty, chyba starość łapie! Bruce zapowiadał też koncert w najbliższych latach na podobne 80 tysięcy ludzi, lecz pod dachem... jeśli dobrze zrozumiałem miałoby to być w ich 'hometown', czyżby chcieli Wembley zamknąć? 
Trochę mnie jednak rozczarowała publiczność... nie licząc paru kółek bliżej sceny, ludzie stali spokojnie jak na kazaniu! Również zwrotki utworów śpiewałem sam, głośno było tylko na refrenach! Przy Blood Brothers udało mi się rozbujać... 5 osób! Nawet na największych hitach oglądałem się do tyłu i kompletny brak ruchu, nikt nie skakał!
Czy tylko w Polsce jest tak dobra publiczność, że nawet dalej od sceny wszyscy śpiewają przynajmniej kilka pierwszych utworów wraz z zespołem? A może to tylko ja odniosłem takie wrażenie? Stałem chyba wystarczająco blisko, by nie być wśród przypadkowych osób...
Trochę mnie jednak rozczarowała publiczność... nie licząc paru kółek bliżej sceny, ludzie stali spokojnie jak na kazaniu! Również zwrotki utworów śpiewałem sam, głośno było tylko na refrenach! Przy Blood Brothers udało mi się rozbujać... 5 osób! Nawet na największych hitach oglądałem się do tyłu i kompletny brak ruchu, nikt nie skakał!
Czy tylko w Polsce jest tak dobra publiczność, że nawet dalej od sceny wszyscy śpiewają przynajmniej kilka pierwszych utworów wraz z zespołem? A może to tylko ja odniosłem takie wrażenie? Stałem chyba wystarczająco blisko, by nie być wśród przypadkowych osób...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bruce mówił o graniu "indoors" czyli w zamkniętych obiektach (halach) dla 80 tys. osób, czyli krótko mówiąc zapowiedział oficjalnie trasę halową po Wyspach, o której mówiło się już od miesięcy.Brooce pisze:W Donington forma zespołu bardzo dobra, Bruce standardowo biegał w tę i we w tę jak 20 latekAczkolwiek Nicko raz przyłapałem gdy nie był uśmiechnięty, chyba starość łapie! Bruce zapowiadał też koncert w najbliższych latach na podobne 80 tysięcy ludzi, lecz pod dachem... jeśli dobrze zrozumiałem miałoby to być w ich 'hometown', czyżby chcieli Wembley zamknąć?
Bez przesady, fiaska nie było, trochę mniej niż przewidywali ale nie fiasko.
Ach, to miało być łącznie 80 000... tak podkreślał że odległe plany, że za pare lat, ale że na pewno... że pomyślałem, iż na prawdę planują coś tak wielkiego 
A, i Polską flagę spod barierek widziałem na telebimie, jeśli mnie oczy nie złudziły! To Wy byliście?
A, i Polską flagę spod barierek widziałem na telebimie, jeśli mnie oczy nie złudziły! To Wy byliście?