03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Założyłem temat do Afterparty we Wrocku - piszcie tutaj viewtopic.php?f=37&t=12531
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Jak myślicie będą jeszcze dostępne miejsca na Golden Circle? Na stronach eventimu i livenation piszą, że są niedostępne.
Chcą wyprzedać płytę.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ja mam konto na FB, ale miałem problemy z odnalezieniem w/w wydarzenia. Można prosić jakiś link? Chętnie bym się spotkał z forumowiczami i obalił niejednego trooperka.
Łaphipcio_stg pisze:Ja mam konto na FB, ale miałem problemy z odnalezieniem w/w wydarzenia. Można prosić jakiś link? Chętnie bym się spotkał z forumowiczami i obalił niejednego trooperka.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

No w Łodzi ogarnąłem temat z lokalem/muzyka/trooperem.
W Pzn Mila, we Wrocławiu tez kilku Sanktuaryjan by się znalazło, którzy by mogli to ogarnąć
W Pzn Mila, we Wrocławiu tez kilku Sanktuaryjan by się znalazło, którzy by mogli to ogarnąć
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na chwilę obecną w sprzedaży pozostało ok. 4-5 tys. wejściówek na sektory i pewnie max. kilka tys. biletów na płytę… Oznacza to, że sprzedaż kształtuje się już na poziomie 25-30 tys - wszystko zależy od tego jaka jest konfiguracja stadionu na ten koncert. Zapowiada się frekwencyjny rekord IM w Polsce! 
Jeżeli scena będzie ustawiona w głębi płyty (tam gdzie jest pole jednej z bramek) a tak pokazuje mapka, to wejdzie około 40K. Górny pierścień jest wyłączony, pewnie dochodzą jeszcze fragmenty płyty na które nie wpuszczą ludzi, czyli finalnie może być ok. 35k jako ilość docelowa. Gdyby tak było, można zakładać, iż już sprzedano ~ 27K. Ja jednak wolę być ostrożny i na 3 lipca przewiduję ~25,000 
dodatkowo postarali się o kolejny rzut reklam na bilbordach (za każdym razem inne lokalizacje), choć kto był zainteresowany, pewnie już wie o koncercie we Wrocławiu
W Łodzi też są nowe...
Witam po bardzo długiej przerwie. Dzisiaj kupiłem 2 bilety i melduję się z wybranką na we Wrocławiu.
Przez ostatnie 3 lata mnie rozpieszczają... najpierw Poznań, a teraz Wrocław - do każdej mieściny mam koło 1,5h pociągiem. ;D
Poza tym jeśli się liczby podane przez WICKER MAN'a się potwierdzą to propsy
jednak na wydarzeniach na FB cała masa ludzi chce sprzedać bilety więc różnie może być...
Poza tym jeśli się liczby podane przez WICKER MAN'a się potwierdzą to propsy
Dokładnie, tego się obawiam, tylko czy znajdą się chętni? Rammstein swoje robi...
Dlatego ja z tymi liczbami jestem niezwykle ostrożny, nie sądzę aby odliczyło się 30K.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pojemność stadionu na ten koncert do dokładnie 39 602 miejsc, wliczając w to płytę stojącą. W takim wariancie całkiem możliwe, że przekroczyliśmy już 30 tys.
A to, że ludzie sprzedają bilety to norma w przypadku wszystkich koncertów. W ogóle bym się tym nie przejmował. Obecna sprzedać Maiden jest większa niż koncertu Rammstein, a to, że sprzedaż nieco siadła to też normalne - ruszy się pewnie 3-4 tyg. przed koncertem. Inna sprawa, że dobrze byłoby, gdyby Live Nation zaoferowało jakąś promocję w stylu Iron Ticket sprzed dwóch lat co pozwoliłoby sprzedać najdalsze miejsca na sektorach.
Wszystko przed nami. Jak zostanie parę tysiączków biletów, to powinni je rozdać... nie, no - żartuję oczywiście. Bardzo bym chciał żeby tan koncert już był, jeszcze 7,5 tygodnia.
W przypadku niektórych eventów, normą jest to, że rozdaje się bilety za darmo na kilka godzin przed koncertem/meczem/walką gdy już wiadomo, że i tak nie zejdąRALF pisze:Wszystko przed nami. Jak zostanie parę tysiączków biletów, to powinni je rozdać... nie, no - żartuję oczywiście. Bardzo bym chciał żeby tan koncert już był, jeszcze 7,5 tygodnia.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dokładnie, czemu nie 
-
Deleted User 5147
Takie pytanie mam. Czy po koncercie będzie jakaś inna opcja dostania się na dworzec autobusowy niż taxa? Jeździ tam jakiś nocny czy coś? 
Na pewno będą podstawione dodatkowe tramwaje + zawsze można podjechać jakimś późnym REGIO albo KD. A nocne autobusy kursują, i szczęśliwie tak się składa że każdy nocny u nas jedzie w okolice dworca. Także proszę się nie martwić.tomek665 pisze:Takie pytanie mam. Czy po koncercie będzie jakaś inna opcja dostania się na dworzec autobusowy niż taxa? Jeździ tam jakiś nocny czy coś?