03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Panorama Racławicka , Ostrów Tumski , Afrykarium w Zoo , to tak na szybko .
Ogród Japoński, Pola Marsowe, Stary Rynek, Hala Stulecia...
Dzięki
Tylko rzecz w tym, właściwie to jest nawet bardziej istotne niż same miejsca - co dałoby się dość dobrze zwiedzić mając do dyspozycji tylko jeden dzień. Raczej należę do osób które zwiedzają powoli i wolę poznać jedno miejsce dość dobrze niż pięć po łebkach 
Jeżeli zamierzasz przyjechać do Wrocławia w dzień koncertu to zawęź zwiedzanie do Rynku (wejdź sobie przy okazji na punkt widokowy przy Bazylice św. Elżbiety) + Ostrów Tumski, a znajdziesz jeszcze czas na ewentualny before.
Opcjonalnie Panorama Racławicka.
Żeby zwiedzić na spokojnie okolice Hali Stulecia i przede wszystkim Zoo warto przyjechać do Wrocławia co najmniej na weekend.
Żeby zwiedzić na spokojnie okolice Hali Stulecia i przede wszystkim Zoo warto przyjechać do Wrocławia co najmniej na weekend.
I koniecznie piwka w spiżu <3
Hoho, wstąpię na bank, zwłaszcza że hotel mam kilkaset metrów dalej tylko 
-
Deleted User 1499
Ja mam 3,5 km ale też żonę zaciągne \m/
kojarzycie, czy w tym roku jest szansa na promocje cenowe biletów, jak miało to miejsce przed koncertem w Poznaniu? ktoś pamięta jakie tam były wtedy miejsca?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Miejsca o ile pamiętam były losowe. Od płyty po najwyższe trybuny, ale biorąc pod uwagę dotychczasową sprzedaż specjalnie się nie łudzę na bilety za "stówkę".
Póki co nic nie słychać. Mało ich zostało to i na akcję szanse znikome.
No właśnie muszę zdecydować, czy kupować bilety już teraz czy łudzić się na jakieś promo. Nie śledziłem ostatnio jak się sprawy mają, jeśli chodzi o zainteresowanie koncertem w ogóle. Zależy mi tylko na trybunach, liczę, że mi coś podpowiecie...
Stalkować eventim, livenation etc., ostatnio wypłynęły w ten sposób bilety na Black Sabbath, na pewno coś wypłynie na allegro (ja tak dostałem GC po normalnej cenie), ostatecznie idzie kupić bilet przed koncertem w budce przed areną (jeśli będą) bądź od koników/ludzi z zbędnymi biletami. O promo bym zapomniał, bilety na koncert Maiden we Wrocku sprzedają się dobrze i wygląda na to, że może być frekwencyjny rekord, to nie Judas Priest, gdzie przy zakupie ich biletu dostawało się gratis bilet na Slipknot z powodu lichej sprzedaży. 
Wróble ćwierkają, że już jest ponad 30K zatem ja bym nie miał wątpliwości...
Tym razem Live Nation robi, więc mocno w to wątpię
Tak jak Papa napisał, promocja mogłaby być w przypadku frekwencyjnych klap (patrz Judas Priest w Gdańsku), a na tę się nie zanosi.
Tak jak Papa napisał, promocja mogłaby być w przypadku frekwencyjnych klap (patrz Judas Priest w Gdańsku), a na tę się nie zanosi.
Spoko, dzięki za odzew.Trzeba kupić w takim razie.
- tani_dezodorant
- -#Charlotte

Jak myślicie, czy jest jakaś okazja by złapać IM we Wrocławiu? Jakby nocowali to w jakim hotelu? I o której by mogli tak przylecieć? 
Edek nie będzie chyba lądował we Wrocławiu o ile się nie mylę, więc raczej nie przylecą a przyjadą. Biorąc pod uwagę fakt jednego dnia przerwy pomiędzy występem na Węgrzech a Wrocławiem, to prawdopodobieństwo rośnie... musisz być czujna

Ostatnio zmieniony sob cze 04, 2016 9:23 pm przez Steve, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyjadą kilka godzin przed koncertem, a po od razu uciekną do Pragi pewnie, więc jak robisz Pragę to tam bądź czujnytani_dezodorant pisze:Jak myślicie, czy jest jakaś okazja by złapać IM we Wrocławiu? Jakby nocowali to w jakim hotelu? I o której by mogli tak przylecieć?