02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: 02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków

Post autor: Deleted User 2259 »

Dzosef a w pradze ten na Maiden jest jedna kategoria płytowa? sorry za offa.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Jest Golden, ale podobno prawdziwy GC a nie 1/2 płyty ;) . Poza tym tańszy.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

Sorry za offa, ale:
Czy ktoś może wybiera się również autem do Pragi 30 czerwca i miałby 2 miejsca? Południowa połówka Polski mnie interesuje. Oczywiście dołączamy się do kosztów.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Maidenholik pisze:Sorry za offa, ale:
Czy ktoś może wybiera się również autem do Pragi 30 czerwca i miałby 2 miejsca? Południowa połówka Polski mnie interesuje. Oczywiście dołączamy się do kosztów.
Ja jade PB o 8 i powrót 00:40
Wro - Pra
Disposable_Hero
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Disposable_Hero »

Są bilety GC na koncert w Krakowie na ticketmaster.pl
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Mam do sprzedania bilet na trybuny, oczywiście tyle ile zapłaciłem - 270 zł + wysyłka. Bilet z ticketmaster - jak ktoś/coś to pisać PW.
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

Mam takie pytanie. Czy mając bilet na trybuny w najniższym rzędzie na sektorze mogę sobie po prostu wstać, podejść do barierki i ewentualnie przemieścić się troszkę w bok, czy jest to raczej niedopuszczalne i mogę zostać za to zlinczowany za zasłanianie komuś widoku. Nigdy nie byłem na trybunach i nie mam na ten temat pojęcia, a teraz niestety połamana w łokciu ręka zmusiła mnie do zrezygnowania z GC.
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Przy barierce raczej ochrona/służby porządkowe nie pozwolą Ci stać.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Shedao Shai »

PanPrezes pisze:Mam takie pytanie. Czy mając bilet na trybuny w najniższym rzędzie na sektorze mogę sobie po prostu wstać, podejść do barierki i ewentualnie przemieścić się troszkę w bok, czy jest to raczej niedopuszczalne i mogę zostać za to zlinczowany za zasłanianie komuś widoku. Nigdy nie byłem na trybunach i nie mam na ten temat pojęcia, a teraz niestety połamana w łokciu ręka zmusiła mnie do zrezygnowania z GC.
Nie jest to najlepszy pomysł, bo faktycznie ochrona może cię przegonić, no i nie jest to w porządku względem ludzi którym byś zasłaniał widok. Przynajmniej mnie ludzie stojący na sektorach wk****ają a raczej nie jestem sam :wink:
PanPrezes
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: PanPrezes »

A zamieniłby się ktoś - bilet GC na jakieś dobre miejsce na trybunach blisko sceny? Mam już jedną propozycję, tylko miejscówka raczej nie jest powalająca, praktycznie z boku sceny gdzie mogę mieć ograniczony widok i tego się trochę boję.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ja mam bilet na sektor C14. Rząd 29, miejsce 1. Jest całkiem blisko sceny i chyba nie powinno być problemów z widokiem, ale nie ręczę.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Wrocilem własnie z Berlina. Sabbs w dobrej formie ;-) Koncert w zasadzie niewiele się róznił od tego, co widziałem w Łodzi w 2014. Ale i tak warto było ich zobaczyć podobno po raz ostatni na trasie (nie wierzę w to, że skończą). Support słabiutki. To znaczy widziałem kiedyś Rival Sons w klubie i rzeczywiście dają radę, ale plenerowo to tragedia moim zdaniem. A szkoda, bo lubię ten zespoł.

Tylko ci brzydcy Niemcy, kurwa... Mówi się, że PL jest buractwo na koncertach, ale u nas jakoś nie widać, żeby ludzie rzucali w siebie pełnymi kuflami z piwem "dla zabawy". Jebałem ichniejszym browarem do samej Wawy jak jakiś żul. Bynajmniej nie od picia.

W każdym razie jak ktoś się zastanawia czy jechać do Krakowa to nie ma nad czym. Trzeba jechać.
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

kam pisze:Wrocilem własnie z Berlina. Sabbs w dobrej formie ;-) Koncert w zasadzie niewiele się róznił od tego, co widziałem w Łodzi w 2014. Ale i tak warto było ich zobaczyć podobno po raz ostatni na trasie (nie wierzę w to, że skończą)
Różnica była, choćby w secie. Nie było wczoraj ani jednego utworu z ostatniej płyty..... Trochę szkoda.
Sam koncert dla mnie miazga. Ja moge ich oglądać co drugi-trzeci dzień. Wiem, że się powtarzam, ale Butler jak zwykle mistrzostwo, Iommi z resztą to samo. Tommy też na garach powala. Solo jak zwykle konkretne. Atmosfera na koncercie dobra, poza wspomnianymi przez kolegę wyżej incydentami z piwem. Dla mnie żenada... Sama lokalizacja, to miejsca też mi się bardzo podobało. Nagłośnione dobrze, selektywnie, tylko trochę za cicho. Ogólnie rzecz ujmując 5 na 5!
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

No tak był nieco inny, ale tylko to. Celowo nie było ostatniej płyty tylko stare hiciory. Chyba taki ukłon w stronę fanów z racji rzekomo zakończenia kariery... W każdym razie miała być petarda i była ;-)

A jeszcze co do piwa, jakiś kolo obok mnie dostał centralnie w tył głowy takim cieżkim, plastikowym kuflem. I co? I łeb rozbity, krew się polała.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

kam pisze: I co? I łeb rozbity, krew się polała.
No i co się z nim dalej stało ? choć widziałem takie przypadki, że dostał i się dalej bawił więc stąd to pytanie.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Pomacał sie po głowie, zobaczył, że cała dloń we krwi, odwrocił się na pięcie i zaczął wychodzić z płyty. Zakładam, że poszedł do ratowników medycznych.
Ostatnio zmieniony czw cze 09, 2016 11:38 am przez kam, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Fajne to Waldbuhne, aczkolwiek po 7 godzinach koczowania dałem się zmylić stewardom i zacząłem zbiegać w stroną płyty nie tą alejką... jak się okazało,żem na złej ścieżce no hop przez żywopłot i jakoś ten drugi rząd się ogarnął... Jebane Vip M&G, Vip EE, Vip Soundcheck - całą barierkę zajęli... ale przecież nie pozwolę aby wszystkie kostki Tony'ego trafiła w latynoskie czy gebelsowskie łapy ;-) Przywiozłem jedną do kraju nad Wisłą :D Koncert fajny, mi się nawet bardziej podobał od Pragi 2013. Nagłośnienie jak już ktoś napisał super, tez miałem wrażenie że trochę cicho..ale może dzięki temu brzmiało to tak czysto?? Chociaż Ozz to się jednak przez te 3 lata postarzał, może to i lepiej ze to już "The End"? Zobaczymy. Czy tez będą się tak groteskowo żegnać jak Skorpiony czy Judasy.
filip
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: filip »

Jak długo trwał cały koncert tj. Rival + BS , muszę jakoś ogarnąć transport z Krakowa , a nie wiem czy zdążę na jakiś bus czy pociąg w sobotę
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Sabbs zaczeli o 20:08a skonczyli bodajże 21:54
Rival nie pamietam, ale bodajże z 40 minut pograli
filip
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: filip »

:( Szukam transportu z Krakowa , cel - Opole ,Krapkowice, Gliwice ,Kędzierzyn-Koźle .W sobotę kończę wypad w Bieszczady , wysiadam w Krakowie , a w niedzielę trzeba się meldować we Wrocku .Ktoś chciałby pomóc ? Info na priv proszę .
ODPOWIEDZ