Budziol pisze:Dokladnie, choc zawsze mam flage z husaria to i teraz chyba bedzie na barierce
Później mamy takie smaczki jak w Berlinie w 2011 roku, kiedy młody Dickinson wyskakuje na scenę, krzycząc "hello Poland"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Budziol pisze:Dokladnie, choc zawsze mam flage z husaria to i teraz chyba bedzie na barierce
chyba jednak Dickinson, wtedy Rise to Remain było supportemmic7 pisze:Chyba młody Harris
Mnie tam żadne flagi państwowe nie przeszkadzają. Jeśli ktoś szanuje SWOJE europejskie barwy, to mogę się do niego tylko uśmiechnąć przyjaźnie.beaviso pisze:To ma być koncert Maiden, a nie demonstracja polityczna. Po co flagi? To tak jakby Niemcy ostentacyjnie ładowali się na sam przód ze swoimi flagami na koncert w Gdańsku czy Wrocławiu.
Jedź !! Jeśli tylko możesz, to jedźpz pisze:Ja się dołączę do pytania i rozszerzę: jak z wolnymi miejscami na przejazd? Ja wciąż się zastanawiam i coraz bardziej skłaniam się w stronę wyjazdu.
Dla mnie Zlin 2003 to również wspomnienie pierwszej wyprawy. Do teraz pamiętam trasę, budowaną w oparciu o pierwsze dostępne w (jakże ubogim wówczas i trudno dostępnym) internecie rozkłady jazdy + informację dworcową PKP... Gdańsk wyjazd ok. 17 - Warszawa Wsch. - Katowice - Rybnik Tow. - Chałupki - Bohumin - Prerov - Otrokovice - Zlin - Zlin Podvesna ok. 13 następnego dnia. A w drodze powrotnej podobnie, jeszcze stacja Olza po drodze. W sumie, w drodze na koncert - dziewięć pociągów, osiem przesiadek - dwadzieścia godzin podróży! A potem od razu z hotelu pod Zimny Stadion Ludka Czajki, byle zaatakować barierkę. Udało siękrusejder pisze:W 2003 r. jechaliśmy z flagą do Żlina, z przesiadką na Zaolziu. Nie mieliśmy świadomości, że Bogumin to Zaolzie. Czesi nam nic nie zrobili, raczej była mała awantura z Cyganami. Ale kilku miejscowych Polaków podeszło i było wzruszonych. Piękne wspomnienie.
Mysle, ze nawet nie tylko europejskie zawitaja jak w Berlinie, miedzynarodowa obsada, co Bruce zauwazylkrusejder pisze:Mnie tam żadne flagi państwowe nie przeszkadzają. Jeśli ktoś szanuje SWOJE europejskie barwy, to mogę się do niego tylko uśmiechnąć przyjaźnie.beaviso pisze:To ma być koncert Maiden, a nie demonstracja polityczna. Po co flagi? To tak jakby Niemcy ostentacyjnie ładowali się na sam przód ze swoimi flagami na koncert w Gdańsku czy Wrocławiu.
W 2003 r. jechaliśmy z flagą do Żlina, z przesiadką na Zaolziu. Nie mieliśmy świadomości, że Bogumin to Zaolzie. Czesi nam nic nie zrobili, raczej była mała awantura z Cyganami. Ale kilku miejscowych Polaków podeszło i było wzruszonych. Piękne wspomnienie.

Wyjazd zapewne ok. północy. Podróż 6 max 7 godzin. Minus 1 godzina różnica czasu. W Warszawie będziesz o 5-6 rano.\Michał pisze:Tak mniej więcej w temacie
jak myślicie jak sie jedzie ze smokiem czyli wyjazd jak najszybciej po koncercie to na pociąg o 10:50 w Warszawie sie wyrobie?
O kurde to sie zanudzębeaviso pisze:Wyjazd zapewne ok. północy. Podróż 6 max 7 godzin. Minus 1 godzina różnica czasu. W Warszawie będziesz o 5-6 rano.\Michał pisze:Tak mniej więcej w temacie
jak myślicie jak sie jedzie ze smokiem czyli wyjazd jak najszybciej po koncercie to na pociąg o 10:50 w Warszawie sie wyrobie?
M.