25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
Ja zawszę grzeje w PB jak jadę gdzieś nocąInvader pisze:Dzięki za info, skoro kiedyś widziałem jak tam w środku grzali (oczywiście obsługa nie widziała) to nie powinno być problemu, ale przepisy różne mogą mieć.Mam nadzieję, że nie skrócą setu z powodu godziny rozpoczęcia koncertu.Liczę na jakiś numer specjalny tylko dla nas, bo takie plotki krążyły po sieci.
Wracając do tematu, oczywiście, że możemy po koncercie skoczyć na miasto napić się czegoś. Przy rynku jest zajebista knajpka/pub gdzie żarcie/picie = 5 zł.
40 ml Jack Daniels = 5zł,
40 ml Jaggiemaister = 5zł,
zajebisty tatarek = 5zł,
...i tak dalej
Ostatnio zmieniony pn cze 20, 2016 11:59 pm przez zgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Siema
Czy ktoś wie kiedy Gilmour przylatuje do Polski? Koncert będzie dość dużym przedsięwzięciem, więc na pewno będzie musiał odbyć kilka prób (ktoś wie kiedy, gdzie i o której?) + ewentualnie czy ktoś wie gdzie zatrzyma się David?
Prawdopodobnie będę miał do sprzedania 3 bilety kategoria A. Wyłamała się częśc ekipy.
I jest też opcja, że będę miał do wymiany jedną sztukę GC EE na kategorię A. Myślę, że te 3 sztuki oddam w cenie nominalnej + jakiś bonus na dobrą flaszkę (1 bonus do jednego biletu)
Natomiast ten GC EE sam nie wiem, Jak ktoś zainteresowany nim to najlepiej dzwonic lub sms na 694 053 394 (Mateusz) Myślę, że się dogadamy. Chyba, że ktoś ma GC EE do sprzedania to wziąłbym jedną sztukę a w zamian mogę dac te 3x kat.A. Nie chę wystawiac na jakiś aukcjach, wolę sprzedac komuś stąd. Odbiór pewnie na miejscu, ewentualnie na trasie Rzeszów-Wrocław.
// nieaktualne, szybko znaleźli się chętni.
I jest też opcja, że będę miał do wymiany jedną sztukę GC EE na kategorię A. Myślę, że te 3 sztuki oddam w cenie nominalnej + jakiś bonus na dobrą flaszkę (1 bonus do jednego biletu)
// nieaktualne, szybko znaleźli się chętni.
Ostatnio zmieniony śr cze 22, 2016 9:54 pm przez matig7, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisałem ci smsa ws. GC EE 
Ostatnio zmieniony śr cze 22, 2016 5:32 pm przez kam, łącznie zmieniany 2 razy.
https://www.last.fm/user/kamooo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Znajomi się wykruszyli zatem posiadam na sprzedaż 2 bilety kat. A po cenie zakupu. Zapraszam na PW.
Jest jakas strefa kibica we Wroclawiu? Polska vs Szwajcaria w sobote o 15:00 wiec pasuje obejrzec mecz przed koncertem 
Na Bielanach. Obrzeża miasta przy galerii.labutanol pisze:Jest jakas strefa kibica we Wroclawiu? Polska vs Szwajcaria w sobote o 15:00 wiec pasuje obejrzec mecz przed koncertem
Obok jest liverpool gdzie Bayley gra we Wro, powinni puścić tam. Sam będę czegoś szukał bo dostanę "zmianę" na mecz przy bramie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

WICKER MAN pisze:Znajomi się wykruszyli zatem posiadam na sprzedaż 2 bilety kat. A po cenie zakupu. Zapraszam na PW.
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

Hej
Czy ktos z Was jest moze z Wroclawia ? Czy gdzies blisko koncertu mozna obejrzec mecz i jednoczesnie cos zjesc ?
Czy ktos z Was jest moze z Wroclawia ? Czy gdzies blisko koncertu mozna obejrzec mecz i jednoczesnie cos zjesc ?
zawsze na gigi pozwalano wnosić 0,5l wodę bez zakrętki, na Gilmoura nawet i to zastrzegli. chyba, że ktoś w papierowym kubku se przyniesie, w jakich dają kawy/ herbaty na stacjach paliw
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

0,5l woda na terenie imprezy ma kosztować 3 zł więc do przeżycia - nie robią zdzierstwa rodem z Mystica 2005.joseba pisze:zawsze na gigi pozwalano wnosić 0,5l wodę bez zakrętki, na Gilmoura nawet i to zastrzegli. chyba, że ktoś w papierowym kubku se przyniesie, w jakich dają kawy/ herbaty na stacjach paliw
oho wtedy życzyli sobie coś około 15 zł za 0,5l coli, jak dobrze pamiętam
sępom sprzyjał jeszcze żar lejący się z nieba, nie było wyjścia, trzeba było krocie im płacić
Przechodząc dziś w okolicy NFM-u przystanąłem na chwilę żeby posłuchać odbywającej się akurat próby Gilmoura. Można było usłyszeć m.in. obszerne fragmenty "Money" i "Shine On You Crazy Diamond". David w bardzo dobrej formie wokalnej. 
-
Deleted User 2259
Jakiś autobus/tramwaj który jak najszybciej zawiezie mnie pod plac wolności ? wysiadam na dworcu Polskiego Busa, z góry dzięki za odp.
Serio nie wpuszczą z otwartą 0,5 l butelką ? a sok w kartonie, powiedzmy 1 litr ? jest jakaś stronka gdzie mogę przeczytać co można wnieść ?
Serio nie wpuszczą z otwartą 0,5 l butelką ? a sok w kartonie, powiedzmy 1 litr ? jest jakaś stronka gdzie mogę przeczytać co można wnieść ?
Pytasz poważnie czy jaja sobie robisz?Invader pisze:Serio nie wpuszczą z otwartą 0,5 l butelką ? a sok w kartonie, powiedzmy 1 litr ?
http://www.wroclaw2016.pl/koncert-david ... efits-pageInvader pisze:jest jakaś stronka gdzie mogę przeczytać co można wnieść ?
Witam. Ktoś może mi wytłumaczyć czego dotyczy pkt. 3. Prosimy o zabranie dowodu zakupu biletów lub numeru rezerwacji?
Przeczytałem cały ten topic już wcześniej i pisaliście, że ebilet nie dodawał do biletów paragonów. Więc co oprócz samego biletu jest tym dowodem? Sam kupiłem bilet na viagogo, na Golden Circle EE (normalny bilet z emblematem, nie do własnego wydrukowania), trochę za niego dałem, a teraz się trochę boje, że mogę mieć problemy, bo dowód zakupu i owszem mam, ale stamtąd gdzie kupiłem, a te pewnie nie są uznawane
Przeczytałem cały ten topic już wcześniej i pisaliście, że ebilet nie dodawał do biletów paragonów. Więc co oprócz samego biletu jest tym dowodem? Sam kupiłem bilet na viagogo, na Golden Circle EE (normalny bilet z emblematem, nie do własnego wydrukowania), trochę za niego dałem, a teraz się trochę boje, że mogę mieć problemy, bo dowód zakupu i owszem mam, ale stamtąd gdzie kupiłem, a te pewnie nie są uznawane
-
Deleted User 2259
Ja mam to samo i mysle, ze bedzie bez problemu kupiłem od kolegi.
Ja obserwowałem przez długi czas viagogo, czekając na dobre ceny i widziałem, że dużo ludzi tam kupiło bilety, w zasadzie już zostały resztki a było z kilkaset przynajmniej, więc chociaż wiem, że nie jestem samInvader pisze:Ja mam to samo i mysle, ze bedzie bez problemu kupiłem od kolegi.