03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Wszyscy fani Iron Maiden to jedna rodzina, czy wolą Numer Bestii czy Siódmego Syna
Hej, hej bawmy się, hej, hej cieszmy się!
Hej, hej bawmy się, hej, hej cieszmy się!
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ktoś może jedzie autem na wrocławski koncert z Krakowa i miałby 2 wolne miejsca?
A skąd to wiadomo? Bo nigdy nie kumam skąd takie info ile biletów zostało xdWICKER MAN pisze:Zostało już tylko ok. 4500 biletów na trybuny (łącznie ze wszystkich 3 kanałów sprzedaży: Eventim, Ticketmaster, TicketPro) :
Nawet nie straszMichał pisze:iii GC na pół płyty?
Z tym GC na pół płyty to może nie będzie tak źle.
Pewnie będzie trochę powiększone, ale płyta jest ciągle do kupienia, a GC od dłuższego czasu już nie.
Pewnie będzie trochę powiększone, ale płyta jest ciągle do kupienia, a GC od dłuższego czasu już nie.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Na Węgrzech w ogóle nie ma podziału płyty i jakoś nie ma z tym problemu. Jednak faktycznie racja, skoro już robią te GC to niech będzie miało najwyżej 20 metrów. To też oszukiwanie ludzi, którzy kupują zwykłą płytę. Zdecydowanie wolałbym już sektor niż zwykłą płytę gdybym miał do wyboru. Nawet jeśli GC jest małe to też na zwykłej płycie trzeba się dopchać do drugiej barierki by coś widzieć. Jak tego się nie zrobi to ogląda się koncert z 30-40 metrów, a to już prawie jak oglądanie DVD w domu. Tylko, że tamto jest za darmo.
Ostatnio zmieniony sob cze 25, 2016 12:55 pm przez Nomad.1985, łącznie zmieniany 1 raz.
- Saimon1995
- -#Moderator

No i to jest świetna informacja. Można tylko się dziwić, że jeszcze niedawno były tu dywagacje czy IM w ogóle sprzedadzą bilety czy zagrają w przyszłym roku, czy Black Sabbath nie obniży frekwencji. Oczywiście było to gadanie bezsensowne, więc tym bardziej się cieszę, że fani IM w Polsce nie zawiedli i jest wielka szansa, aby w 2017 zagrali w którejś z hal (może i nawet dwóchWICKER MAN pisze:Zostało już tylko ok. 4500 biletów na trybuny (łącznie ze wszystkich 3 kanałów sprzedaży: Eventim, Ticketmaster, TicketPro) plus prawdpodobnie nie więcej niż kilka tysięcy wejściówek na płytę - zatem już teraz możemy być pewni, że magiczna granica 30.000 fanów została przekroczona, a wg mnie finalnie frekwencja oscylować będzie w granicach 32-34.000. Maiden zajmują czołowe miejsca w sprzedaży na Eventimie więc, zgodnie z przewidywaniami, w ostatnich tygodniach przed koncertem sprzedaż wzrosła. Zatem mamy największy koncert jaki Maiden kiedykolwiek zagrali w Polsce!
Jeżeli ktoś z FTTB chce zabrać mnie to się reklamuję, postawie troopera przed i po 
Czy wiadomo mniej więcej o której Maideni wejdą na scenę? Jakoś tuż przed 21 czy raczej support nie będzie tak długo grał? Mój Ojciec jedzie do Wro prosto z koncertu BB w Krakowie i próbujemy jakoś ustalić o której najpóźniej musi wyjechać aby spokojnie zająć miejsce na trybunach i nie przegapić wejścia Bruce'a i Ekipy.
P.S
Szkoda tylko, że koncertu nie ma po "zmroku" bo gra świateł i płomienie robią swoje no ale to jedyny plus zamkniętego, zadaszonego obiektu. Pewnie i tak będzie zajebiście
.
P.S
Szkoda tylko, że koncertu nie ma po "zmroku" bo gra świateł i płomienie robią swoje no ale to jedyny plus zamkniętego, zadaszonego obiektu. Pewnie i tak będzie zajebiście
17:00 wejscie
18:30 The Raven Age
19:30 Anthrax
21:00 Iron Maiden
18:30 The Raven Age
19:30 Anthrax
21:00 Iron Maiden
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jeżeli ma bilet na trybuny i nie chcę słuchać całego setu Anthraxu to 20:30 jest chyba dobrą godziną na zajęcie miejsc 
Jedzie może ktoś na koncert z Częstochowy? Jadę sam swoim autem i moge zabrać 3 osoby. Jadę przez Wieluń wiec stamtąd też się można zabrać 
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Problemu nie maMaidenFan pisze:Bruce jak Bruce, ale myślę, że Steve na przerwanie koncertu z takiego powodu nigdy nie pozwoli![]()
Ciesze się niezmiernie że Maideni już zapomną o tym blamażu kiedy będą u nas grać
D
Proponuje zrobić transparent "Greetings from Iceland" czy coś 
Cieszę się niezmiernie, ze angole odpadli
Cieszę się niezmiernie, ze angole odpadli
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Teraz kolej na Niemców i brygadę Krystynki. Islandia z Francją to już by było za dużo.
Więc Polacy, Belgowie, Włosi i Francuzi witamy w półfinałach.
Więc Polacy, Belgowie, Włosi i Francuzi witamy w półfinałach.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Nomad - bez urazy ale "dupcys fleki" w niemalże każdym temacie; pociskasz teorie które wg. Ciebie mają być tróóóó itd. to do Blazea się dopierdolisz, to jedziesz po Ironach, to znowu wychodzisz na znafcę kopanej....
Jezu chlopie nie zapomniej w ciszy iść na parking w piątek i koniecznie pamiętaj o dowodzie osobistym, a na końcu bądź w miejscu gdzie sie umawiamy bo inaczej znowu będzie najśmieszniejszy dzień w życiu kilkunastu/dziesięciu osób, a Ty będziesz mógł farmazony prawić o najgorszym w życiu koncercie IM na którym byłeś.....
pozdr
ps do admina
Sorki wielkie za off.....

Jezu chlopie nie zapomniej w ciszy iść na parking w piątek i koniecznie pamiętaj o dowodzie osobistym, a na końcu bądź w miejscu gdzie sie umawiamy bo inaczej znowu będzie najśmieszniejszy dzień w życiu kilkunastu/dziesięciu osób, a Ty będziesz mógł farmazony prawić o najgorszym w życiu koncercie IM na którym byłeś.....
pozdr
ps do admina
Sorki wielkie za off.....
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Ho ho, piłką nożną interesuję się od 22 lat, meczy reprezentacji Polski oglądałem grubo ponad setkę, znam z pamięci wszystkie wyniki finałów mistrzostw Świata i mistrzostw Europy i pewnie z Ligą Mistrzów, dawnym Pucharem Europy Mistrzów Krajowych też bym sobie poradził.
Dowód osobisty będę miał, ale mogę się założyć, że tego dnia żadnego sprawdzania dowodów nie będzie. To był przypadek. Prawdopodobnie spowodowany tym, że w tych dniach w Czechach wizytę odbył Obama.
Dla moich przyjaciół, którzy w tym busie byli w większości, tak jak zawsze jest w wyprawach na które jadę za Spartanem to nie był najśmieszniejszy dzień w życiu, nie wiem jak dla reszty.
Dowód osobisty będę miał, ale mogę się założyć, że tego dnia żadnego sprawdzania dowodów nie będzie. To był przypadek. Prawdopodobnie spowodowany tym, że w tych dniach w Czechach wizytę odbył Obama.
Dla moich przyjaciół, którzy w tym busie byli w większości, tak jak zawsze jest w wyprawach na które jadę za Spartanem to nie był najśmieszniejszy dzień w życiu, nie wiem jak dla reszty.
Mam 3 miejsca w samochodzie z Warszawy (lub coś po drodze - np Łódź). Zapraszam na pw. Jak by ktoś miał jedną opaskę na fttb to z chęcią możemy się wymienić miejsce w samochodzie za fttb.
Na płytę już wszędzie jest "mało" a w ostatnim miesiącu dołożyli parę sektorów z boku sceny. Pierwotnie estrada miała być ustawiona nieco bliżej środka pola - teraz będzie w głębi płyty. 35,000 bez wysiłku!