Wiadomo- co kto lubi, ja np. przyjechałam na fest głównie ze względu na Saxon
24-25/06/2016 - ROCK HARD RIDE FREE Festival Goleniów (Saxon)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24-25/06/2016 - ROCK HARD RIDE FREE Festival Goleniów (Saxon)
Nie ma co narzekać 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Oczywiście. Saxon jest 100 razy bardziej u nas znany. Ludzie głównie na nich przyśli, bo większość ludzi pod sceną na Saxon odnosiłem wrażenie nawet nie kojarzyło RavenBitcher pisze:Przez "faworyzowanie" masz na myśli to, że mieli więcej czasu jak rozumiem? No bo sorry, ale wystarczyło spojrzeć na liczbę luda przy scenie przed Saxonem i przed Raven, by stało się jasne, że to ci pierwsi byli tego dnia główną atrakcją. Też bym chciał, żeby Raven grał dłużej, ale niestety w porównaniu do Biffa i spółki znani są u nas słabo. Organizatorzy festiwalu muszą zaś patrzeć na preferencje publiczności.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- AncientMariner
- -#Clansman

Chciałem sie wybrać, ale mam trochę takie sceptyczne nastawienie do festiwalowych koncertów. Ale skoro Saxon grał takie numery to szkoda gadać. Oni często do nas przyjeżdżają więc szanse na to, ze zagrają podobny koncert są duże
. Najlepiej jeszcze gdyby przyjechali jeszcze w tym roku
.
Jest to bardzo możliweAncientMariner pisze:Chciałem sie wybrać, ale mam trochę takie sceptyczne nastawienie do festiwalowych koncertów. Ale skoro Saxon grał takie numery to szkoda gadać. Oni często do nas przyjeżdżają więc szanse na to, ze zagrają podobny koncert są duże. Najlepiej jeszcze gdyby przyjechali jeszcze w tym roku
.
Przyjedziemy znów do Polski chyba w listopadzie do Warszawy, tak mi się wydaje, ale sprawdzę [dłuższe poszukiwania daty w telefonie niestety nie zakończyły się sukcesem].
http://www.metalside.pl/wywiady/wywiad.php?id=111
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

22 listopada grają gig w Berlinie, a potem do 2 grudnia nie mają nic zabookowane. Szanse rosną
.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Klubowy Saxon to jest absolutne mistrzostwo świata - bardzo liczę na koncert u nas jeszcze w tym roku.
Na pewno byłoby fajnie znó zobaczyć Saxon.Mr.Hankey pisze:Klubowy Saxon to jest absolutne mistrzostwo świata - bardzo liczę na koncert u nas jeszcze w tym roku.
A niech mi jeszcze ktoś powie jak był oz frekwencją na tym festiwalu? Było troche ludu czy raczej nie ma co liczyć na kolejną edycje tego festiwalu ?
Według wypowiedzi ze strony wydarzenia, gdzie organizatorzy festiwalu byli i wciąż są bardzo aktywni, zabrakło im koło 900 sprzedanych biletów i niestety kolejna edycja nie odbędzie się, bo festiwal splajtował :/ No cóż, trochę szkoda, ale też w porównaniu do wielu innych festów ten był IMO w nie do końca dobrej lokacji jeśli się nie ma auta lub motocykla lub znajomych co tam jechali.Felcio pisze:Na pewno byłoby fajnie znó zobaczyć Saxon.Mr.Hankey pisze:Klubowy Saxon to jest absolutne mistrzostwo świata - bardzo liczę na koncert u nas jeszcze w tym roku.
A niech mi jeszcze ktoś powie jak był oz frekwencją na tym festiwalu? Było troche ludu czy raczej nie ma co liczyć na kolejną edycje tego festiwalu ?
Już plajta?? Naprawdę??
No na to wychodzi 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Sąsiedztwo Maiden i Sabbath + lokalizacja nie pomogły.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Niezbyt dobre to wieści. Szkoda.
Ale lokalizacja faktycznie swoje tez troche robi. Mało było ludzi spoza Zachodniopomorskiego, Lubuskiego czy Pomorskiego.
Ale lokalizacja faktycznie swoje tez troche robi. Mało było ludzi spoza Zachodniopomorskiego, Lubuskiego czy Pomorskiego.
Sądzę, że zawaliła promocja i reklama a nie lokalizacja.... 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Organizator jest nieomylny, polecam jego profil na facebooku.widman pisze:Sądzę, że zawaliła promocja i reklama a nie lokalizacja....
Dzosef pisze:Organizator jest nieomylny, polecam jego profil na facebooku.widman pisze:Sądzę, że zawaliła promocja i reklama a nie lokalizacja....
W przyszły piątek szykuje się after party RHRF
Szczegóły na fejsbuniu:
https://www.facebook.com/events/3174511 ... 298382492/
Szczegóły na fejsbuniu:
https://www.facebook.com/events/3174511 ... 298382492/