Mecz 2 lipca we Wrocławiu z udziałem Steve'a
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Mecz 2 lipca we Wrocławiu z udziałem Steve'a
Był ktoś na tym meczu? Jeśli chodzi o mnie to byłem z kolegami i jestem lekko rozczarowany. Przy tak małej liczbie osób Steve mógł przywitać się z wszystkimi. Było raptem 30-35 osób. Mimo wszystko miałem fajny moment jak z kolegą podbiegliśmy pod siatkę, a Steve akurat wybijał róg. Stałem obok niego jakieś 5 metrów, magiczna chwila.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: Mecz 2 lipca we Wrocławiu z udziałem Steve'a
Co z tego? Steve pokazał, że jest bucem! Była garstka osób i mógł chociaż z każdym zamienić dwa zdania. Buc jeden 
- Emilio
- -#Lord of the flies

To już nie jest spontaniczny rock and roll niestety
Choć może jakbyście zagadali to by podszedł? Nie wiem, nie byłem....
Choć może jakbyście zagadali to by podszedł? Nie wiem, nie byłem....
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 1499
My nie daliśmy rady, zaczepił nas klient który też przyjechał na koncert ( Pozdro Tommek
) ledwo po tym jak wyszliśmu z busa
Poszliśmy wymienić resztę forintów na dworcowy kantor , ten razem z barem. I tam już zostaliśmy do wieczora tak się towarzystwo rozbawiło
Ale Szczecin Wita Iron śpiewał każdy 
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Wiele nie straciłeś. W zasadzie Steve'a Harrisa widzi się na koncercie z bliższej odległości. Jeszcze zaczęło lać co całkiem ostudziło nasze zapały.
Być może Steve był bardzo zmęczony dlatego nie podszedł. Może nie przypuszczał, że to fani Iron Maiden? W każdym razie nie ukrywam, że było to rozczarowanie.
Być może Steve był bardzo zmęczony dlatego nie podszedł. Może nie przypuszczał, że to fani Iron Maiden? W każdym razie nie ukrywam, że było to rozczarowanie.
Steave zawsze był strasznym introwertykiem i raczej unikał fanów. Nawet w jakimś wywiadzie mówił, że jeśli musiał iść coś załatwiać związanego z zespołem to zawsze brał ze sobą Mc Braina by gadał za niego z ludźmi.
Szkoda, że ma takie podejście do ludzi, dzięki którym tak naprawdę ma co do garnka włożyć. Zawsze to jest po prostu miłe, jak muzyk poświęca chwilę na wymienienie paru słów z fanami.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No ale nie każdy jest w stanie zachowywać się wśród obcych ludzi bez krępacji, to raczej wrodzona cecha charakteru i nic się z tym nie da zrobić.
Byłem i paliłem papieroska pod drzewem.
Z tego co usłyszałem, te mecze zawsze odbywają się bez pompy i rozgłosu. Nie widzę powodu, dla którego Harris ma dzielić się swoim życiem prywatnym z fanami i entuzjastami jego muzyki. Ktoś w ogóle próbował się z nim przywitać?
-
Deleted User 2259
A jak w ogole sie dowiedzieliscie o tym meczu? i cos wiecej jakies szczegoly kto jeszcze byl i jaki wyniki itp.z kim grali
Mieszkam 500 metrów od tego boiska. Jechałem samochodem lotnicza do domu i coś mnie tknęło, wiedząc grających chłopaków mecz, zeby zadzwonić do Bartka. No dowiedziałem sie, ze to ONI! Zajechałem. Zapaliłem fajkę z Adamem i Spartanem pod drzewem. Pojechałem. Ot i tyle.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Spartan, który był organizatorem powiedział ludziom z którymi jechał dzień wcześniej na Węgry.Invader pisze:A jak w ogole sie dowiedzieliscie o tym meczu? i cos wiecej jakies szczegoly kto jeszcze byl i jaki wyniki itp.z kim grali