02/11 - Sztokholm
03/11 - Lausanne
04/11 - Kortrijk
05/11 - Leeds
06/11 - Ateny
I teraz pytanie za 100 pkt. Chce sie ktoś bujnąć na gig do Aten? Ja na 99% się wybieram, a wiadomo, że w ekipie zawsze raźniej.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ooo, to ja w takim razie zastanowię się nad wypadem do Leeds. Szkoda, że to nie "pełnoprawna" trasa, a dobór miast wygląda jakby zespół wyciągnął losy z kapelusza, ale nie ma co narzekać.kam pisze:Cult of Luna rusza w mini trasę z Julią Christmas, gdzie będą grać ostatni album "Mariner"! Tej płyty nie mieli nigdy grać na żywo, ale jednak się zdecydowali
02/11 - Sztokholm
03/11 - Lausanne
04/11 - Kortrijk
05/11 - Leeds
06/11 - Ateny
I teraz pytanie za 100 pkt. Chce sie ktoś bujnąć na gig do Aten? Ja na 99% się wybieram, a wiadomo, że w ekipie zawsze raźniej.
Bilet zakupionykam pisze: 03/11 - Lausanne
Co za debil tłumaczył ten nius na polski ?!

Po prawie pięciu latach wspólnego grania Dominik zdecydował się opuścić szeregi zespołu.
Dziękujemy mu za wszystkie rockandrollowe sytuacje! Piona dla Domina!
O dalszym rozwoju wydarzeń będziemy informować na bieżąco.
PS plany koncertowe i wydawnicze nie ulegają zmianie.
Masakra, kolejna fatalna wiadomość muzyczna w tym roku. Nie wiedziałem, że Albrighton w ogóle chorował, nawet tak się złożyło, że wczoraj wieczorem słuchałem sobie Remember the Future. Szkoda.Invader pisze:Gitarzysta Nektar nie zyje
Właśnie coś tam na końcu pisało że i z Motorami była gadka. Mam nadzieję że chociaż oni powiedzą stanowcze Nie. Kurde no jak można. Już bym wolał wysyp gadżetów, płyt i DVD.Mikojaski pisze:Czemu tylko Dio? Może jeszcze Lemmy? A z każdym rokiem będą dochodzić kolejni! Żenujące...
Albo może hologramy własny band niech założą.Dejavu pisze:Pomysł dość koszmarny faktycznie. Proponowałbym polecieć jeszcze bardziej i w tej planowanej trasie zrobić kilka koncertów w jeden wieczór - w różnych miejscach. Jak szaleć, to szaleć.