Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5147
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Jak ja bym chciał usłyszeć coś z A Matter...ale to chyba marzenie ściętej głowy.
O to to. Pewno takiej zmiany można się spodziewać.MaidenFan pisze:Tylko nie 2 Minutes to Midnight/Can I Play With Madness
www.MetalSide.pl
Jeżeli zrezygnowaliby z BB, wtedy być może wpadłoby coś z po Reunion i jakiś kawałek z AMOLAD jest jak najbardziej możliwy. Benjamin?tomek665 pisze:Jak ja bym chciał usłyszeć coś z A Matter...ale to chyba marzenie ściętej głowy.
-
Deleted User 5147
Jakby wpadł Benjamin..to chyba bym był najszczęśliwszy na koncercie 
Jakby wpadł Empire. Wtedy byłbym najszczęśliwszy 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

De facto dwie, gdyż Wrathchild wypadł z setu gdzieś w połowie trasy.erosinho pisze:... to może chociaż Blood Brothers i Wasted Years :-) Mimo wszystko na jakieś drobne 2-3 zmiany w secie liczę. Dla przypomnienia: podczas Maiden England wprowadzili 3 zmiany (Afraid na Revelations, Clairvoyant na Wrathchild oraz podczas bisów Running Free na Sanctuary).
W takim razie jakie zmiany uznajesz za prawdopodobne? 2-3 kawałki, czy coś więcej?WICKER MAN pisze:De facto dwie, gdyż Wrathchild wypadł z setu gdzieś w połowie trasy.erosinho pisze:... to może chociaż Blood Brothers i Wasted Years :-) Mimo wszystko na jakieś drobne 2-3 zmiany w secie liczę. Dla przypomnienia: podczas Maiden England wprowadzili 3 zmiany (Afraid na Revelations, Clairvoyant na Wrathchild oraz podczas bisów Running Free na Sanctuary).Poza tym pamiętajcie, że zmiany w 2007, 2009 czy 2014 dotyczyły jednak krótszych tras (16-22 koncerty), a wszystko wskazuje na to, że przyszłoroczna trasa potrwa ok. 4 miesięcy i obejmie ok. 50-60 koncertów, do tego w większości w miejscach, których nie odwiedzili w tym roku.
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Najbardziej prawdopodobne, ze wcale set bez zmian :-)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie, ew. max. 2 kawałki, ale za bardzo nie wiem, które mieliby ochotę wyrzucić z setu.Budziol pisze:Najbardziej prawdopodobne, ze wcale set bez zmian :-)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Szkoda, ileż można oglądać to samo...
Kogo ja oszukuje, przecież i tak skonczy się na spaniu na lotniskowej ławce w jakims dziwnym kraju
.
Kogo ja oszukuje, przecież i tak skonczy się na spaniu na lotniskowej ławce w jakims dziwnym kraju
Najważniejsze żeby przyjechali z halowym show do PL. A jak dokonają drobnych zmian w secie to będzie to dodatkowy plus.
-
Deleted User 1499
Tak myśle że w sumie , klasyków szkoda a nowe też pasują
Ew. Children of the Damned za 22 AA.
Nic nie zmienią. Myślę, że mogliby wrzucić Wicker Man'a ale za bardzo nie ma za co.
Tears of a Clown jest świetnym utworem, fajnie brzmi i na żywo i studyjnie, ale nie oszukujmy się, rocker koncertowy to on nie jest.
Tears of a Clown jest świetnym utworem, fajnie brzmi i na żywo i studyjnie, ale nie oszukujmy się, rocker koncertowy to on nie jest.
-
Deleted User 1499
Wicker Man blado już wypada live , to lepiej jakby Ghost of the Navigator zagrali. Za TOTC to The Great Unkown 
Nigdy w życiu!sekcjazwlok pisze:Za TOTC to The Great Unkown
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Nie musi być rockerem, takie numery, jak TOTC też są potrzebne
TGU najprędzej by weszło właśnie za niego, ale trudno mi wybierać między tymi dwoma.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 1499
Ej było już w tym rokuMichał pisze:Nigdy w życiu!sekcjazwlok pisze:Za TOTC to The Great Unkown
A nie mogą do setu dorzucić jednej piosenki ot tak? Bez wymieniania. Set jest krótki jeśli chodzi o ilość, więc jak wrzucą szybkiego rockera jak Wicker Man czy(bardzo bym chciał!) Prowler, to mogłoby być okej.
"I will return and I'll poses your bodies and I'll make you burn!"
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mam wrażenie, że zamiast "spekulacje" temat powinien nazywać się "marzenia"
.
Jeśli z trasy ma być nagranie i to z koncertu w UK, to nie spodziewam zmian w secie. Niestety!
Jeśli z trasy ma być nagranie i to z koncertu w UK, to nie spodziewam zmian w secie. Niestety!
Set nie jest długi, ale:
1. To nie są 20 latkowie.
2. Jest w nim kilka dłuższych numerów
Więc mamy 15 utworów, ale to nie jest 15 kawałków po 4 minuty, ale także po czy 7 albo 10.
Dlaczego nagranie ma być z koncertu w UK? Coś przegapiłem?
1. To nie są 20 latkowie.
2. Jest w nim kilka dłuższych numerów
Więc mamy 15 utworów, ale to nie jest 15 kawałków po 4 minuty, ale także po czy 7 albo 10.
Dlaczego nagranie ma być z koncertu w UK? Coś przegapiłem?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller