Trasa 2016-2017 - Spekulacje

Wszystko na temat trasy koncertowej promującej najnowszą płytę.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Psotnick
-#Invader
-#Invader

Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje

Post autor: Psotnick »

Jak myślicie kiedy mozemy sie spodziewać pierwszych dat koncertow 2017?:D
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

No UK to dosyć szybko powinni ogłosić. A resztę to pewnie w okolicach Grudnia.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

czyli całkiem niebawem ;)
Deleted User 1499

No jeśli UK chcą w kwietniu ruszyć to tak by wychodziło :)
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

czekamy na Polskę i okolice :D
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

Zdecydowanie!
Polej
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Wywiady i newsy

Post autor: Polej »

Ahh ta zapowiedź nowego albumu od Metalliki wzbudziła we mnie głód kolejnego albumu od IM. Nie ma może na ten temat chociaż ociupiny jakiś plotek z najpodlejszych brukowców?
Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Papa »

Steve wspominał o przynajmniej jeszcze jednym albumie. Jeśli taki ma nadejść, myślę, że nie będziemy tak długo czekać jak na TBOS, latka im już lecą w końcu.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Pewnie jeszcze ze 2 lata poczekamy ;)

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

Na pewno będą tłuc jak tylko się da TBOS, bo wypada genialnie, a chętnych nie brakuje na oglądanie TBOS show. Ciekawe kiedy znajdą chwilę na nagranie nowego krążka. Z drugiej też strony wydając album dwupłytowy zapewne niewiele materiału zostało pod następną płytę, więc sporo do napisania. Jak ktoś wspomniał myślę, że ok 2 lat możemy poczekać, ale lubię jak czas pozytywnie mnie zaskakuje.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ciagle ma byc "jeszcze tylko ten jeden" ;-)
Ale biorac pod uwage plany na 2017(kontynuacja trasy) i wiek muzykow to faktycznie nim wyjdzie nowy LP (2018?) moze byc jak najbardziej ostatnią plytą (trasa promocyjna + pozegnalana trasa bedzie rok 2020-2021 czyli muzycy bedą po 60tce, Nicko 68-69!)
Deleted User 1499

Chyba że faktycznie Nicko ustąpi miejsca komuś innemu , tyle że dla mnie to trochę kiepski pomysł bo reszta też do młodzieniaszków nie należy. Mogli zrobić tylko trasę po UK i w 2017 wejść do studia a 2018i 2018 poświęcić na tourne.
Awatar użytkownika
jArO
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jArO »

Nie wiem czy ktoś o tym pisał już ale zauważyliście że na tej trasie w The Trooper solo, które od kilku lat grał Adrian wspólnie z Janickiem, tym razem jest grane przez samego Jana? :? :)
Deleted User 1499

jArO pisze:Nie wiem czy ktoś o tym pisał już ale zauważyliście że na tej trasie w The Trooper solo, które od kilku lat grał Adrian wspólnie z Janickiem, tym razem jest grane przez samego Jana? :? :)
Też się zastanawiałem czemu Adrian tak oddaje te sola , jeszcze trochę i Janick będzie grał wstęp do WY :D
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Zmiana Nicko byłaby ryzykowna, bo ludzie go po prostu kochają. A on sam chyba kocha wszystkich, jest bardzo charyzmatyczny. Może gorszy od poprzednika, ale nie wyobrażam sobie obecnego IM bez niego i jego pożegnalnych słów na koniec koncertu.

W sumie jeśli mieliby nie nagrywać już kolejnej płyty, ja obrażony bym nie był. Ostatecznie wolę ich jeszcze zobaczyć w tym składzie na trasie pożegnalnej, niż w innym z nową płytą. 16 krążków to imponujący wynik, do tego jeszcze kilka świetnych.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 1499

Z tym czy gorszy czy lepszy to nie ma sensu dyskutować. Akurat dla mnie Nicko sporo wnosi w IM , ma styl nie do podrobienia i pomimo tego że nie jest jakimś wybitnym drummerem to cenię go sobie bardzo i również nie wyobrażam sobie że idzie on na emeryturę.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Jesteście pewni, że w miedzyczasie nie będzie jakiejś składanki, jakiejś koncertowki i tego typu rzeczy, z którymi trzeba będzie pojeździć? Nie nastawiałbym się na nową płytę wcześniej niż za 3-4 lata.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Koncertówka na bank będzie. Nie zdziwiłbym się, gdyby wydali również jakiś album z cyklu greatest hits. Choć moim zdaniem to zbędna rzecz obecnie. Zdecydowanie bardziej nastawiam się na płytę live (może 2? coś z trasy Maiden England).
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Mr. M »

Na 99% kolejnym wydawnictwem będzie koncertówka z obecnej trasy... chociaż wcześniej mogą być reedycje kolejnych singli na winylach, o których jakiś czas temu były plotki, ale z drugiej strony to nie nowe wydawnictwo.
Hospes
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Hospes »

Na koncert w Polsce w przyszłym roku bardzo liczę, ale równie mocno liczę na nowy studyjny album. "The book of souls" okazał się być dobrym materiałem, tym bardziej chciałoby się posłuchać kolejnych nowych utworów. Jednak również i ja uważam, że na nowe studyjne wydawnictwo nie ma co raczej liczyć w 2017 roku. A szkoda, z tym że przy takiej ilości koncertów może i lepiej by album wyszedł później. Może zatem rok 2018? Lata lecą, muzycy póki co jakiś pomysł na twórcze działanie mają, nie ma co przeciągać ;-)
"Still my heart calculate and pray"
ODPOWIEDZ