PROGRESJA zaprasza ponownie!!! Incognito & IRON MAIDEN P
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PROGRESJA zaprasza ponownie!!! Incognito & IRON MAIDEN P
mhm.. tylko jest taki maly problem.. skad wziasc 3 elektryki
ale jak juz by sie znalazlo to albo by sie gralo jedna solowke we 3 (lol) albo kazdy po kolei by wycinal swoja
zamiast jednej solowki3 pod rzad kazdego z nas
albo ja sie poucze na basie tego grac
tylko skad tu bas wziasc 
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Elektryki - od Incognito + ja mogę swojego przytachać 
Lepiej trzy solówki pod rząd. Śmiszniej będzie
Lepiej trzy solówki pod rząd. Śmiszniej będzie
mam nadzieje ze ktos nagra wasz wystep 
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Kumpla zatrudnię. Byleby pomysł całościowo wypalił ...
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

plan to dość daleki, ale może i ja sie przywlokę... byleby na studia zdać... z chęcia spotkałbym znów ATG i napił się z Pacjentem... :rocx 
BTW... Ślimior weź zrób rezerwacje dla Sanktuarium, żeby nie było takiej lipy jak ostatnio...
oo wlasnie jakis duzy stolik.. aj a wezme flage i ra rozwisimy zeby kazdy wiedzial ze to myzygixxx pisze:BTW... Ślimior weź zrób rezerwacje dla Sanktuarium, żeby nie było takiej lipy jak ostatnio...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z pewnością się pojawię! :rocx
No właśnie... Może byśmy zagrali cosik na scenie?
:solo
Pozdrawiam
No właśnie... Może byśmy zagrali cosik na scenie?
Pozdrawiam
co Ty chcesz grać, jak Ty nie umiesz?? 
jak to nie?! jest nawet zdjęcie z Sylwestra jak zapodawał na gitarze Sim0na 
bedzie wył tak jak ostatnioKea pisze:co Ty chcesz grać, jak Ty nie umiesz??
I tak to tylko marzenia scietej glowy. My tu wypisujemy co kto by zagral, a slimior jak to czyta zalewa sie lzami ze smiechu... 
a wokaliste macie bo ja moglbym tam powyc na scenie
a tym razem musze byc tylko szkodas ze tyle czasu jeszcze
a tym razem musze byc tylko szkodas ze tyle czasu jeszcze
Wokal by sie przydal. W koncu i tak to by byl amatorski wystepek
-
Piotr Sidek
- -#Charlotte

A może tak dla jaj ktośby sie przebrał za Eddiego i wyszedł na scene podczas koncertu. Sądzę, że to niezły pomysł. Jakaś maska, ubranko nawiazujece do jakiegoś albumu Maiden'ów i uważam, że byłoby całkiem smiesznie 
hmm...ewentualnie jak ładnie poprosisz ja moge pożyczyćSim0n pisze:mhm.. tylko jest taki maly problem.. skad wziasc 3 elektrykiale jak juz by sie znalazlo to albo by sie gralo jedna solowke we 3 (lol) albo kazdy po kolei by wycinal swoja
zamiast jednej solowki3 pod rzad kazdego z nas
albo ja sie poucze na basie tego grac
tylko skad tu bas wziasc
ciamciaramciamciam
a może Ty!!! co jak sądzisz?Piotr Sidek pisze:A może tak dla jaj ktośby sie przebrał za Eddiego i wyszedł na scene podczas koncertu. Sądzę, że to niezły pomysł. Jakaś maska, ubranko nawiazujece do jakiegoś albumu Maiden'ów i uważam, że byłoby całkiem smiesznie
ciamciaramciamciam
qde ja juz nie moge sie doczekac tego zlotu.. tylko cemu to dopiero w listopadzie.. szkoda ze teraz jak sa wakacje to nic takiego nie ma bo wydaje mi sie ze ludzie z innych zakatkow polski by sie mogli zebrac i przyjechac.. no ale nic..
Anetko mam tez inny problem.. nie mam czym wrocic do Legionowa po zlocie wiec moze jak bym Cie ladnie poprosil to bys mnie przekimala ??
ps. tym razem wezme na zlot flage
a tak w ogole to mozna by na niedlugo przed zlotem zrobic jakas liste sanktuarian ktorzy sie na zlocie pojawia i zarezerwowac stoliki (mysle ze Slimior zalatwil by nam najlepsze miejsca
)
Anetko mam tez inny problem.. nie mam czym wrocic do Legionowa po zlocie wiec moze jak bym Cie ladnie poprosil to bys mnie przekimala ??
ps. tym razem wezme na zlot flage
a tak w ogole to mozna by na niedlugo przed zlotem zrobic jakas liste sanktuarian ktorzy sie na zlocie pojawia i zarezerwowac stoliki (mysle ze Slimior zalatwil by nam najlepsze miejsca
też się doczekac nie mogę :rocx spoko SimOn, jak chcesz to wpadaj do mnie po koncercie w listopadzieSim0n pisze:qde ja juz nie moge sie doczekac tego zlotu.. tylko cemu to dopiero w listopadzie.. szkoda ze teraz jak sa wakacje to nic takiego nie ma bo wydaje mi sie ze ludzie z innych zakatkow polski by sie mogli zebrac i przyjechac.. no ale nic..
ps. tym razem wezme na zlot flage![]()
a tak w ogole to mozna by na niedlugo przed zlotem zrobic jakas liste sanktuarian ktorzy sie na zlocie pojawia i zarezerwowac stoliki (mysle ze Slimior zalatwil by nam najlepsze miejsca)
ciamciaramciamciam
baaaardzo kuszaca propozycjaaneta pisze:też się doczekac nie mogę :rocx spoko SimOn, jak chcesz to wpadaj do mnie po koncercie w listopadzieSim0n pisze:qde ja juz nie moge sie doczekac tego zlotu.. tylko cemu to dopiero w listopadzie.. szkoda ze teraz jak sa wakacje to nic takiego nie ma bo wydaje mi sie ze ludzie z innych zakatkow polski by sie mogli zebrac i przyjechac.. no ale nic..
ps. tym razem wezme na zlot flage![]()
a tak w ogole to mozna by na niedlugo przed zlotem zrobic jakas liste sanktuarian ktorzy sie na zlocie pojawia i zarezerwowac stoliki (mysle ze Slimior zalatwil by nam najlepsze miejsca)
chata pewnie bedzie wolna...
wpadaj na gg, omowimy szczegóły...
![]()