21/07/2017 - Depeche Mode - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 21/07/2017 - Depeche Mode - Warszawa
Ehm, młyn? No chyba, że Slayera na support sobie wezmą 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Tak i gratis objawienie Boga po przeżyciu ultra-ścisku. Wiec wszystko możliwe, hah. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Masz wątpliwości, że nawet na Depechach polskie zwierzęta będą się pchały i właziły sobie na głowę, byle być centymetr blizej sceny ?SOBER1Z pisze:Ehm, młyn? No chyba, że Slayera na support sobie wezmą
- Saimon1995
- -#Moderator

2x płyta kupiona.
No to widzimy się w W-wie.
Nie no co jak co ale w to akurat to ja absolutnie nie wątpię, to standard u nas, mnie po prostu "młyn" z czym innym się kojarzy heheDzosef pisze:Masz wątpliwości, że nawet na Depechach polskie zwierzęta będą się pchały i właziły sobie na głowę, byle być centymetr blizej sceny ?SOBER1Z pisze:Ehm, młyn? No chyba, że Slayera na support sobie wezmą
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

W sprawie zakupów przez ticketmaster.
Pobrało WAM pieniądze za bilety ?
Zapłaciłem od razu kartą VISA i sprawdzając saldzie- jeszcze mam kasę na koncie.
Pobrało WAM pieniądze za bilety ?
Zapłaciłem od razu kartą VISA i sprawdzając saldzie- jeszcze mam kasę na koncie.
A w blokadach na karcie też nie masz tej transakcji?thekingcrimson pisze:Zapłaciłem od razu kartą VISA i sprawdzając saldzie- jeszcze mam kasę na koncie.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Cześć.Python pisze:A w blokadach na karcie też nie masz tej transakcji?thekingcrimson pisze:Zapłaciłem od razu kartą VISA i sprawdzając saldzie- jeszcze mam kasę na koncie.
To prawda, mam blokade na rachunku na tą transakcję - ale nigdy takiej sytuacji nie miałem wcześniej,
z eventimu od razu kasa została pobrana. To teraz muszę czekać, az ticketmaster ściągnie kasę chyba, bo TM twierdzi, że wszystko jest OK.
Dzięki za pomoc.
Transakcje kartowe z reguły nie są rozliczane od razu. Może na eventimie płaciłeś szybkim przelewem? Jeśli masz potwierdzenie zakupu i blokadę na karcie to wszystko powinno być okejthekingcrimson pisze:Cześć.Python pisze:A w blokadach na karcie też nie masz tej transakcji?thekingcrimson pisze:Zapłaciłem od razu kartą VISA i sprawdzając saldzie- jeszcze mam kasę na koncie.
To prawda, mam blokade na rachunku na tą transakcję - ale nigdy takiej sytuacji nie miałem wcześniej,
z eventimu od razu kasa została pobrana. To teraz muszę czekać, az ticketmaster ściągnie kasę chyba, bo TM twierdzi, że wszystko jest OK.
Dzięki za pomoc.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Robiłem wszędzie tak samo i zawsze kartą, nawet TM Czechy rok temu od razu rozliczył mi transakcję.Python pisze:Transakcje kartowe z reguły nie są rozliczane od razu. Może na eventimie płaciłeś szybkim przelewem? Jeśli masz potwierdzenie zakupu i blokadę na karcie to wszystko powinno być okej
Zwątpiłem lekko, - bo płaciłem na styk, - zostało tam jakieś 3 zł.
Jestem ciekaw co poza Depech zaserwuje rok 2017. Liczę po cichu na Ergo Arene, wieści o CapitalofR i Mettalice na Narodowym... i może coś będzie na MFM.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

NA EVENTIMIE nie ma biletów, - a chciałem jeszcze voucher wykorzystać na jedna płytę. To tylko TM ma w sprzedaży?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Yep, sprzedaż będzie prowadzona tylko na TM. W Eventimie, a co za tym idzie np. w Empiku, biletu nie kupisz.thekingcrimson pisze:NA EVENTIMIE nie ma biletów, - a chciałem jeszcze voucher wykorzystać na jedna płytę. To tylko TM ma w sprzedaży?
Kupiona Bratysława. Dziękuję za wskazówki. 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Ja również dziękuję za pomoc. 
-
Deleted User 4876
Bratysłąwa fajna - sobota, nie trzeba brać wolnego...kameralny stadion.. tani dojazd PolskimBusem... no lepiej się to poskładać nie mogło :-)
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Jednak już wziąłeś? A jak tam Phil?thorgal_30 pisze:Bratysłąwa fajna - sobota, nie trzeba brać wolnego...kameralny stadion.. tani dojazd PolskimBusem... no lepiej się to poskładać nie mogło :-)
-
Deleted User 4876
Phila dorwałem w Kolonii - trzeci Gig. Na płycie ale 3ci rząd od końca.... Ticketmaster.de proponował mi 5ty rząd zad za 360 eur ale nie...jeszcze mnie nie popierdoliło
Może sobie usiąde na podłodze gdzieś bliżej....albo chociaż na bisach wyrwę pod scenę
To co się wcozraj działo to jakiś kosmos...ledwom kupił na środę ticketa to dorzucili 4 a potem 5 występ
Fajnie bo nocleg 800 metrów od AReny ustrzeliłem i tanio z Berlina do Kolonii Ryan lata...a do Berlina PolskiBus za 2 zł. Wsio się zepnie
Nawet plan jest taki aby dzień przed Philem zaliczyć SOAD własnie w Berlinie.
-
Deleted User 2868
Ktoś jedzie polskim busem z Katowic na koncert do Bratysławy? Chętnie bym do kogoś dołączył 
-
Deleted User 4876
Możemy się zgadać. Aczkolwiek PolskiBus z Katowic do Bratysławy ma tylko dwa kursy ten o 12:45 - przyjazd do Bratysławy 18:30 to w uj późno.. mam stani u podia... wolałbym jechać tym o 22 w piątek
No i powrót tym o 1:15. W sumie na forum DM jeszcze nie widziałem zorganizowanego przejazdu, ale nawet jak będzie to pewnie 100plna, a PolskimBusem można ten gig zrobić za grosze. W towarzystwie zawsze raźniej 
-
Deleted User 4876
No i zmienił się rozkład jazdy Polskiego Busa :/ lipa straszna. WYjazd w piątek o 23:59 , w Bratysławie o 7:15 w dniu koncertu.. trasa się zmieniłą..ale najgorsze ze ten nocny powrót o 1:15 zliwidowany i do 8 trzeba się gdzieś zbunkrowac.. zaczynam szukac chyba hostelu.