Znakomita okładka. W przeciwieństwie do samego koncertu moim zdaniem. Taak, wiem, że dla niektórych to straszna herezjaInvader pisze:LaD
Najkoszmarniejsza okładka w historii IM
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najkoszmarniejsza okładka w historii IM
-
Deleted User 2259
Też nie jestem fanem tej koncertówki 
-
Deleted User 6661
Przecież to jedna z najlepszych koncertówek w historii rocka...
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

dependo pisze:Przecież to jedna z najlepszych koncertówek w historii rocka...
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Samo Maiden ma przynajmniej 2 lepsze. LAD u nas się wychwala pod niebiosa, bo zostało zarejestrowane podczas trasy, na której Maiden przyjechało do nas po raz pierwszy. Dlatego jest uważane za kultowe. Ale patrząc na to wszystko ze zdrowym dystansem, to nie jest najlepszy live album Żelaznej Dziewicy.
Kiedyś tak sobie myślałem, jak ludzie ocenialiby płyty, gdyby nie wiedzieli o ich odbiorze absolutnie nic. Myślę, że w takim wypadku takie Paranoid byłoby znacznie inaczej oceniane.
Kiedyś tak sobie myślałem, jak ludzie ocenialiby płyty, gdyby nie wiedzieli o ich odbiorze absolutnie nic. Myślę, że w takim wypadku takie Paranoid byłoby znacznie inaczej oceniane.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Wolę Rio, a najbardziej Hammermsmith i live 88 oczywiscie.
-
paulek
- -#Lord of the flies

LAD jedna z najlepszych koncertówek ever !!!!!!!
Przynajmniej dla mnie
Jadąc dziś nad morze na ok.8 godzin jazdy jakieś 6 było z LAD
Przynajmniej dla mnie
Jadąc dziś nad morze na ok.8 godzin jazdy jakieś 6 było z LAD
LAD ma świetny set i znakomite wykonanie, ale... jakoś też nie przepadam. Nie wiem, może to kwestia mało żywiołowo reagującej publiczności?Osobiście wolę Rock in Rio i Maiden England.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

+1erosinho pisze:LAD ma świetny set i znakomite wykonanie, ale... jakoś też nie przepadam. Nie wiem, może to kwestia mało żywiołowo reagującej publiczności?Osobiście wolę Rock in Rio i Maiden England.
Mi osobiście opinie o LaD psuje Dvd. Dvd jest słabe i przez to rzutuję sobie na wersję CD.
- wojakwojak
- -#Ancient mariner

Jeśli chodzi o najkoszmarniejszą w sensie najsłabszą to DOD, a jeśli o najkoszmarniejszą w sensie przerażającą to TFF i TXF.