11/11/2016 - Justin Bieber, Kraków - Tauron Arena

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 11/11/2016 - Justin Bieber, Kraków - Tauron Arena

Post autor: Bon Dzosef »

Prestige to fatalny organizator. Pamiętam, że bardzo wiele osób narzekało, że nie weszło na czas na Manowar. Mi się udało, bo byłem dużo wcześniej.
Kolejny ich koncert, na którym byłem to Megadeth w Łodzi. Tam z kolei nikt nie potrafił powiedzieć, którym wejściem należy wejść mając Goldena. Z grupką 100 osób biegałem po całej Arenie, od jednej niekumatej kobiety do drugiego niekumatego faceta. Nikt nie wiedział gdzie są opaski, po prostu tragedia.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

Z ciekawości prześledziłem komentarze na profilu Prestige MJM i faktycznie, jeśli to prawda (ale raczej tak, bo filmy które można znaleźć w internecie dużo na ten temat mówią) to niezła akcja była. Ciekawi mnie czy agencja się do tego jutro ustosunkuje, bo jak na razie to widzę że spora część nieprzychylnych komentarzy zniknęła :D Musieli oni nawalić (albo fanki, bo pewnie to dzięki ich zachowaniu były problemy z wejściem), bo na Black Sabbath w Tauronie faktycznie chwilę postałem ale wszystko szło sprawnie.

Jeśli chodzi o moje przeżycia z Prestige MJM to na jedynym koncercie przez nich organizowanym na jakim byłem (Motörhead Torwar) nie było żadnego problemu z dostaniem się do środka, praktycznie z marszu wszedłem do hali (było to już po występie supportu).
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Python pisze:(albo fanki, bo pewnie to dzięki ich zachowaniu były problemy z wejściem)
robiły rozpierdol. Wyrwały np. barierki.
Ludzie którzy w ochronie robią już pewien czas, na meczach, koncertach, śdm piszą, że nie pójdą więcej na koncert dla nastolatek.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

https://www.youtube.com/watch?v=KHwdstAWNE4

Na filmie widać jak policja próbuje ogarniac sytuacje. Z komentarzy (czesciowo juz skasowanych) wynikalo, ze ludzie wezwali policje, zeby pomogla, bo ochroniarze nie panowali nad napierajacym tlumem.

Organizacja slaba to fakt, ale trzeba wziac pod uwage dzikosc i brak myslenia tych dziewczynek. Niemniej jednak skandal, ze takie sceny sie dzialy, ludzie mdleli i nikt nie umial pomoc.
https://www.last.fm/user/kamooo
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

Michał pisze:
Python pisze:(albo fanki, bo pewnie to dzięki ich zachowaniu były problemy z wejściem)
robiły rozpierdol. Wyrwały np. barierki.
Akurat z tymi barierkami to wydaje mi się był już akt desperacji, bo koncert się miał zaraz zacząć o wciąż stały na zewnątrz.
Myślę że wina leży po obu stronach, raz że fanki nie umiały się zachować, ale organizator powinien przewidzieć, że nie ma do czynienia z dorosłymi ludźmi (w 100%) i podejście powinno być zgoła inne.
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

Python pisze:raz że fanki nie umiały się zachować, ale organizator powinien przewidzieć, że nie ma do czynienia z dorosłymi ludźmi (w 100%) i podejście powinno być zgoła inne.
To nie jest młodzież, to jest bydło. Bydło nawet za 10 lat nie zmądrzeje.
Jak tak dalej pojdzie to za dekade wpuszczane bedą osoby z poświadczeniem o niekaralności i sprawności intelektualnej. :wink:
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

thekingcrimson pisze: Jak tak dalej pojdzie to za dekade wpuszczane bedą osoby z poświadczeniem o niekaralności i sprawności intelektualnej. :wink:
I bardzo dobrze, może na koncertach metalowych też się skończy chlew.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
ODPOWIEDZ