Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Jak w ogóle z nagłośnieniem na tym stadionie we Wrocławiu? Narodowy bis czy raczej jest w porządku? Nigdy tam nie byłem.
https://www.last.fm/user/kamooo
Średnio, jak na wszystkich budowanych na Euro 2012.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A co za problem zrobić stadionowy koncert Mety we wrześniu?RALF pisze:Ale koncerty europejskie miały ruszyć dopiero od września (Royal Arena w Danii są na osłodę). Czyżby zmienili plany?
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja słyszałem, że Live Nation ma wyłączność na organizowanie koncertów Mety. Więc ten Capitol of Rock pod znakiem zapytania.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W takim wypadku zero szans na ich występ na Capital Rock. Swoją drogą Live Nation zgarnęli do tej pory większość dużych zespołów na przyszły rok - RHCP, Linkin Park, System of A Down, Aerosmith, Coldplay... Nie mówiąc już o popowych Depeche Mode czy Robbie'm Williamsie. Jeśli do tego dojdzie Metallica w Chorzowie bądź Wrocławiu oraz Rolling Stonesi na Narodowym to konkurencja będzie miała ciężko znaleźć jakiegokolwiek headlienra na stadion czy do dużej hali.FaithNoMore pisze:Ja słyszałem, że Live Nation ma wyłączność na organizowanie koncertów Mety. Więc ten Capitol of Rock pod znakiem zapytania.
Oczywiście, że LN ma wyłączność na Metę. Te plotki, że ten cały Rock Loud rozmawia z Metą o koncertach to zwykły dziennikarski clickbait. Oni to sobie mogą z nimi o pogodzie pogadać.
Za to spekulowany Rammstein ogłosił dziś część dat na europejskie festiwale (chociaż dwa razy pod rząd nie da rady na CoR)
Za to spekulowany Rammstein ogłosił dziś część dat na europejskie festiwale (chociaż dwa razy pod rząd nie da rady na CoR)
Meta na 1 miejscu polskiego TicketAlarm
Czyli ogłoszą co i jak za moment...
- Saimon1995
- -#Moderator

Jak dobrze, że człowiek na uczelni stypendium otrzymał. Tyle koncertów w przyszłym roku, że człowiek nie wie co wybrać i nie wiem skąd kasę na to brać.Kusy pisze:Meta na 1 miejscu polskiego TicketAlarm
Jeszcze nie ma danych, ale Nr 1 najpewniej ma gwarantowany!
Ciągle ciężko mi uwierzyć we wrześniowy koncert na stadionie 
Albo sam koniec sierpnia...
To jak to się ma do tego:
We will be opening the doors of the Royal Arena for the first time on February 3 and 5, 2017 and as of this time these shows are our only scheduled European appearances of ’17, until the Fall at the earliest.
We will be opening the doors of the Royal Arena for the first time on February 3 and 5, 2017 and as of this time these shows are our only scheduled European appearances of ’17, until the Fall at the earliest.
No... ale plany mogły ulec nieznacznej korekcie
Zobaczymy
Napisali "as of this time", czy zmiany planów nie są wykluczone
Dzisiejsza olis do 17.11, czyli dopiero za tydzień będą wyniki sprzedaży, ale zdziwiłbym się, gdyby nie było nr 1, nikt taki ważny akurat w tym tygodniu nie umarł
Dzisiejsza olis do 17.11, czyli dopiero za tydzień będą wyniki sprzedaży, ale zdziwiłbym się, gdyby nie było nr 1, nikt taki ważny akurat w tym tygodniu nie umarł
Chyba rzeczywiście coś się kroi.
Ostatnio na fb Eventim coś takiego napisal:
Ostatnio na fb Eventim coś takiego napisal:
Macie już swoje logo? A może ktoś chętny na koncert Metallica w Polsce?
https://www.last.fm/user/kamooo
No to na bank,,,
Slucham nowego albumu, i jak na mete to calkiem niezle im to wyszlo ;-j
Kilka utworow mi sie naprawde podoba, ale kilka bym wywalil i zrobil krotszy album ;B
Kilka utworow mi sie naprawde podoba, ale kilka bym wywalil i zrobil krotszy album ;B