KISS EUROPA 2017
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KISS EUROPA 2017
Brno w sobotę jest do rozważenia
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Sobota lepiej niż niedziela. Nie musiałbym się spinać z powrotem.
Ceny na Brno nie straszą: 990 – 2190 KČ
Dokładniejszego cennika z planem nie ma ale strzelam, że golden będzie jakoś ok 1600 KC
Dokładniejszego cennika z planem nie ma ale strzelam, że golden będzie jakoś ok 1600 KC
Na tym czeskim Ticketpro można płacić normalną karta płatniczą (nie kredytową)? Nie ma tam problemów z płatnością?
-
Deleted User 4876
Poprzednio pod scenę były 1690 kcs i myślę to stała cena 1290 kcs zwykła płyta a te 2190 to za najlepsze trybuny.. tak się chyba już ceny kształtują na rynku czeskim na większości koncertów
Brno zdecydowanie do zrobienia
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To miejscówka pod gołym niebem, nie? Mam nadzieje, że się pojawię.
-
Deleted User 4876
LiveNation.Cz podało, że to OpenAir. W sumie ciekawe to, dzień później Wiedeń w Hali, w takim razie też na dwa komplety sprzętu się będą wozić.
To są tereny wystawowe coś jak targi Poznań, open air i hale. Rzut beretem od Velodromu na którym grali IM.
może ktos pomóc jaka formę odbioru wybrać z czeskiego Ticket pro??? Bo z tego co rozumiem to forma papierowa jest tylko na terenie Czech a do Polski tylko w formie elektronicznej??? jak Wy kupujecie/kupowaliście???
IRON MAIDEN RUDA ŚLĄSKA 
W tym roku jak kupowałem na rammstein to tylko P@H1marcrsk pisze:może ktos pomóc jaka formę odbioru wybrać z czeskiego Ticket pro??? Bo z tego co rozumiem to forma papierowa jest tylko na terenie Czech a do Polski tylko w formie elektronicznej??? jak Wy kupujecie/kupowaliście???