Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Helloween
+1
i byle nie piał Dr Stein...
i byle nie piał Dr Stein...
-
Deleted User 4876
Czechy i Słowacja ogłoszone..Praga ma genialną datę bo sobota
a i bilety pewnie u Krecika będą tańsze niz w PL 
25 XI - Praha
26 XI - Bratysława
Śląsk ma świetny powrót z Górnych Węgier polskimbusem. Wyjazd 1:15 w Bratysławie, w Katowicach koło 7 rano. Jeszcze można do roboty iść
Polecam 
26 XI - Bratysława
Śląsk ma świetny powrót z Górnych Węgier polskimbusem. Wyjazd 1:15 w Bratysławie, w Katowicach koło 7 rano. Jeszcze można do roboty iść
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby tak zrobić oba... 
PZ co Ty na to?
PZ co Ty na to?
Ech.
Praga na pewno. Bratysława muszę się zastanowić.
-
Deleted User 4876
Tez Pragę na 100%, ale ta Bratysława kusi... jeszcze rok temu nie śniłem ze usłyszę na żywo Helloween z Kiske chociaz raz hehe
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To ja już zaklepuję miejsce w furze
-
Deleted User 4876
Nawet fajne ceny - Praga 850 kcs..Bratyslawa 42 eur. Stani u Podia na oba gigi zarezerwowane 
Praga wychodzi standardowo jak na Helloween. U nas ostatnio też było mniej więcej po tyle. W ojro oczywiście trochę drożej, ale cały czas dobra cena. Ciekawe czy i jak będzie u nas.
-
Deleted User 4876
No niby tak, ale Hansen i Kiske...byłem przekonany że cena jednak będzie wyższa..wszak więcej "łbów" do podziału
Ale to zacnie ze nie chcą wykorzystywac zjednoczenia dyń do skoku na kasę 
No uzasadnienie do podwyżki by mieli i nawet ciężko by było mieć im to za złe.
W każdym razie nie mamy powodów do narzekań, u naszych południowych sąsiadów jak zwykle rozsądne ceny.
Sorry, ale gdzie widzicie te daty? W ogóle nie mogę się wbić na stronę Helloweena - przekierowuje na pumpkins na którym nie ma żadnego linka...
Czuje się jak sieciowy inwalida...
Czuje się jak sieciowy inwalida...
Na czeskim ticketportalu są bilety, a ogłoszenie np. na pewnym popularnym portalu społecznościowym 
Jak się nie ma konta na tym popularnym portalu to jest problem;) Ale już znalazłem. I jestem w szoku, bo byłem pewny że to będzie jakiś klub a to Tipsport Arena:) Z tego co widzę Stani pred podiem niedostępne:(
A skąd będziecie jechać Panowie? Ja z okolic Łodzi, jakby było miejsce w aucie to chętnie się piszę oczywiście dokładając do paliwa itd.
Do miejsca wyjazdu oczywiście też bym dojechał, zawsze raźniej w gronie rodaków:)
A skąd będziecie jechać Panowie? Ja z okolic Łodzi, jakby było miejsce w aucie to chętnie się piszę oczywiście dokładając do paliwa itd.
Ja też nie mam konta, ale podejrzeć profil się da
Ja z Warszawy - samochdem, więc w razie czego Łódź jest po drodze. Na razie jestem zdecydowany na Pragę, no i jedno miejsce zaklepane przez Dzosefa.
No nie da rady kupić tych biletów stani u podia...
Co jest szokujące biorąc pod uwagę że dopiero mamy luty.
Czekam z nadzieją na ogłoszenie polskiego koncertu, choć patrząc na to, jakie obiekty są wybierane to nie widzę odpowiedniego kandydata w naszym kraju. Ewentualnie Torwar?
Czekam z nadzieją na ogłoszenie polskiego koncertu, choć patrząc na to, jakie obiekty są wybierane to nie widzę odpowiedniego kandydata w naszym kraju. Ewentualnie Torwar?
Fatalna wiadomość. Chciałem poczekać z zakupem biletu do Czech i ewentualnie na Słowację do ogłoszenia koncertu u nas, żeby sobie wszystko zaplanować.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O chuuuj, najgorzej! Ale biorąc pod uwagę popularnosc Poweru w Czechach to nie zaskakuje.
Nic to, czekam, może będą wrzucać pule co jakiś czas. Trudno - trzeba będzie codziennie sprawdzać.
No a jak nie przyjadą do nas to już będzie meeeeega słabe...
No a jak nie przyjadą do nas to już będzie meeeeega słabe...
Są dostępne w tym momencie stani u podia - 22 sztuki.
Zarezerwowałem jeden, z tego co widzę mam opłacić do 10 lutego, ale nic nie widziałem na temat wysyłki biletu czy wydruku...
Ciągle się waham, ogłosili Szwecję a o Polsce cisza.
Zarezerwowałem jeden, z tego co widzę mam opłacić do 10 lutego, ale nic nie widziałem na temat wysyłki biletu czy wydruku...
Ciągle się waham, ogłosili Szwecję a o Polsce cisza.