Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nocny Kochanek - Zdrajcy Metalu 2017
Czy ktoś z Was się orientuje ile czasu potrzeba w piątkowy wieczór na dojazd z Warszawy (Grochów) do Siedlec albo z Mińska do Siedlec? Z Warszawy do Mińska mniej więcej wiem, ale nie wiem jak wygląda dalsza część drogi.
Z tego co pamiętam, to z Siedlec do Wawy to tak półtorej godziny dwójką, może trochę więcej, ale w sumie dawno temu jechałem 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
2 to w ciągu dnia się da, ale ostatnio w piątkowy wieczór do Mińska jechałem 2 godziny i nie wiem jaki zapas wziąć na Siedlce.
No nie wiem jak to skomentować: komercha, gwiazdorzy... no po prostu Zdrajcy Metalu. 
Tylko pogratulować chłopakom 
Dziś w robocie słuchaliśmy w samochodzie cały dzień "Zdrajców Metalu" - jeździłem z gościem koło 60-tki gustującym raczej w innych,spokojniejszych rytmach ale jak usłyszał NK szczególnie 'Dziewczyna z Kebabem " i 'Zdrajca Metalu" to nie chciał wyłączyć i pożyczył ode mnie płytkę żeby dalej słuchać w domu,tak mu podeszło
NK łączy pokolenia !!!
Dziś w robocie słuchaliśmy w samochodzie cały dzień "Zdrajców Metalu" - jeździłem z gościem koło 60-tki gustującym raczej w innych,spokojniejszych rytmach ale jak usłyszał NK szczególnie 'Dziewczyna z Kebabem " i 'Zdrajca Metalu" to nie chciał wyłączyć i pożyczył ode mnie płytkę żeby dalej słuchać w domu,tak mu podeszło
NK łączy pokolenia !!!
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ale zonk, chciałam sobie kupić bilet na Poznań a tu nie ma. Sold out
Nie spodziewałam się, że przyjdzie taki czas, że trzeba będzie na lokalne koncerty bilety z wyprzedzeniem kupować
Chłopakom życzę kolejnego koncertu na stadionie przynajmniej
Nie spodziewałam się, że przyjdzie taki czas, że trzeba będzie na lokalne koncerty bilety z wyprzedzeniem kupować
Chłopakom życzę kolejnego koncertu na stadionie przynajmniej
No właśnie. Do tej pory można było sobie w ciemno pojechać i być pewnym wyjścia. A teraz prawie jak na koncerty organizowane przez LN. 
... tylko ceny ZNACZNIE NIŻSZE !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No wiesz. Prawie całą trasę można zrobić w cenie DT w Katowicach.
Jutro start trasy w Siedlcach, na który się wybieram. Gdyby ktoś miał ochotę się zabrać, to mogę znaleźć 2 miejsca w samochodzie. Planuję wystartować koło 17 z Gocławia (chyba, że warunki pogodowe się pogorszą, to rozważę nawet wcześniejszy start).
Powodzenia
Niestety z przyczyn zdrowotnych muszę zdradzić początek trasy 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dzięki. Liczę, że chłopaki są w formie i wszystko będzie brzmiało jak należy 
No i dużo zdrowia życzę, bo widzę, że niedyspozycja już trochę się ciągnie.
No i dużo zdrowia życzę, bo widzę, że niedyspozycja już trochę się ciągnie.
Napisz relację 
Dzięki za życzenia
Dzięki za życzenia
Bardzo udany koncert. Było tak (sorki za słaba jakość fotki):
https://www.dropbox.com/s/86iyuvrhgjvvz ... 3.JPG?dl=0
i na tym się nie skończyło. Jutro napisze trochę więcej.
https://www.dropbox.com/s/86iyuvrhgjvvz ... 3.JPG?dl=0
i na tym się nie skończyło. Jutro napisze trochę więcej.
Super
Zupełnie inaczej niż w Grodzisku !! Liczę, że na 18 II uda się pozbierać i pojechać do Ciechanowa !
Zdecydowanie inaczej niż na koncertach WOŚP.
Dotarliśmy na miejsce, gdy na scenie szalał Steel Habit. Nie jest to mój ulubiony rodzaj muzyki, ale chłopaki zagrali dobry koncert i rozkręcili zgromadzoną publiczność (jak weszliśmy na środku bawiły się dwie osoby, na koniec koncertu barierka była pełna i młyn na środku). Dźwięk też dobrze ustawiony. Ogólnie na plus. Wokalistę jednak zdecydowanie wolę w repertuarze Leash Eye.
Po krótkiej przerwie na podmianę części sprzętu zabrzmiał Wicker Man, dźwięk budzika i... się zaczęło. Poszła cała nowa płyta (Gdzie jesteś niestety tylko z "taśmy") + kilka starszych klasyków. Chłopaki w dobrej formie na początek trasy, mało dziabnięci
, publiczność (sala była pełna) reagowała żywiołowo (jeszcze czuję to w plecach) i była dobrze przygotowana ze znajomością nowych tekstów. Nowym gadżetem była gustowna piracka czapka w wiadomym kawałku. Na koniec koncertu dostaliśmy jeszcze Piosenkę o niczym i Piątunio. Po koncercie wokół zespołu zgromadziła się spora część publiki (backstage był zlokalizowany w kącie sali) i zespół długo podpisywał płyty, plakaty, pstrykał fotki z chętnymi. Warto dodać, że dźwięk był świetnie ustawiony i wszystko było bardzo dobrze słyszalne.
Jak dla mnie bardzo udany początek trasy. Dobry set. Świetnie, że zdecydowali się tylko na własne kawałki i oszczędzili nam Painkillera lub FotD
Szkoda tylko, że nie zagrali Gdzie jesteś na żywo.
Dotarliśmy na miejsce, gdy na scenie szalał Steel Habit. Nie jest to mój ulubiony rodzaj muzyki, ale chłopaki zagrali dobry koncert i rozkręcili zgromadzoną publiczność (jak weszliśmy na środku bawiły się dwie osoby, na koniec koncertu barierka była pełna i młyn na środku). Dźwięk też dobrze ustawiony. Ogólnie na plus. Wokalistę jednak zdecydowanie wolę w repertuarze Leash Eye.
Po krótkiej przerwie na podmianę części sprzętu zabrzmiał Wicker Man, dźwięk budzika i... się zaczęło. Poszła cała nowa płyta (Gdzie jesteś niestety tylko z "taśmy") + kilka starszych klasyków. Chłopaki w dobrej formie na początek trasy, mało dziabnięci
Jak dla mnie bardzo udany początek trasy. Dobry set. Świetnie, że zdecydowali się tylko na własne kawałki i oszczędzili nam Painkillera lub FotD
A po ile złotówek krzyczą za płyty na koncercie? Jakiś straganik mają czy coś?
Strganik? To dobrze funkcjonujący supermarket
płyty, koszulki, ekrany naszywki. Ale nie wiem po ile płyty. Chyba 30-35.
Edit: żona twierdzi, że płyty po 30.
Dzisiejszy koncert też dobry. Set taki sam jak wczoraj z Piosenką i Piątuniem na koniec. Szaleństwo na publice chyba jeszcze większe niż w Siedlcach.
Edit: żona twierdzi, że płyty po 30.
Dzisiejszy koncert też dobry. Set taki sam jak wczoraj z Piosenką i Piątuniem na koniec. Szaleństwo na publice chyba jeszcze większe niż w Siedlcach.
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2017 8:25 am przez pz, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak,Kuba płyty po 3 dyszki zarówno nowa jak i HMP i Night Mistress.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12