Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Wywiady i newsy

Post autor: RALF »

Jeśli je wydadzą, to raczej gdzieś w sierpniu albo na jesieni. Już po klipie widać, iż mają masę materiału z zeszłorocznych koncertów - nawet się Wrocław mignął!
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

3:09 znajome gęby :D
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ha, ha - no tak!
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

kilka twarzy poznaję ;)
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

Może nowe DVD w stylu Flight 666 i jeden klip z Wrocławia? :wink:
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Ja chyba wolę zapis z jednego miejsca. Takie zlepki z różnych koncertów mnie wkurzają.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Zobaczymy, w sumie to na tego typu collage każdy widz może szukać siebie i wrócić pamięcią do koncertu, w którym akurat uczestniczył. To nie jest takie głupie.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Akurat schematyczność koncertów IM sprawia, że tak czy inaczej widz wraca pamięcią do "swojego" gigu ;)

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

sekcjazwlok pisze: sob sty 28, 2017 1:04 pm Ja chyba wolę zapis z jednego miejsca. Takie zlepki z różnych koncertów mnie wkurzają.
Mam tak samo. Lubię Flight 666 ze względu na setlistę i wykonania utworów (Rime z 3 gitarami - świetna sprawa) ale dla mnie lepszy klimat, lepszą atmosferę mają koncertówki z jednego miejsca.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Z okazji 36 - lecia publikacji albumu "Killers" redakcja magazynu "Teraz Rock" opublikowała zestawienie najlepszych ilustracji okładkowych legendarnego zespołu.

Czytelnicy mają oczywiście możliwość wyrażenia własnego zdania (patrz: SONDA). Nie zapomnijmy również o rejestracji i ZOSTANIU FANEM GRUPY w rankingu miesięcznika.

http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... nking.html
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Nieskromnie napiszę, że jestem autorem omówień. Więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko zachęcić do przeczytania i... oddania głosu w sondzie. :)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Gratuluję! Szacun..
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Świetna robota, w ankiecie też prowadzi SiT na którego oddałem głos, dałbym wyżej Synka, a najlepsza okładka to oczywiście Live After Death której nie ma w zestawieniu, liczyłem, ze Powerslave doczłapie do finałowej 3 także :P
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

FaithNoMore pisze: Nieskromnie napiszę, że jestem autorem omówień. Więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko zachęcić do przeczytania i... oddania głosu w sondzie. :)
Dobra robota! :)

Dla mnie najlepsze okładki to SiT - klimat sf i ta cała futurystyczność robią świetne wrażenie, Synek - uwielbiam to lodowe tło i Powerslave - bardzo monumentalna okładka. Bardzo dobrze też wyszło BNW. AMOLADjest w porządku, DOD to wiadomo - koszmarek, właściwie nie wiem jak mogli taką okładkę wypuścić, już lepsza była ta z Death on the Road (chociaż też kiepska). Co do TFF to tło jest moim zdaniem świetne, ale postać Edka jakaś taka trochę kiepska...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Mnie zawsze zastanawiało, co to jest to coś białe trzymane przez Edka na okładce TFF.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Klucz - zobacz klip do The Final Frontier a dowiesz się wszystkiego...
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Fajne zestawienie, ale wybór musiał być piekielnie ciężki. W moim prywatnym rankingu oczywiste są tylko miejsca 1 - SiT (koncepcja + te wszystkie odwołania) oraz ostatnie - DoD :) Poza świetnymi pracami do albumów z lat 80 wysoko stawiam też BNW i VXI. W ankiecie głos poszedł na SiT.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Ja bym też miał problem z takim zestawieniem bo oprócz DOD no i może VXI to każda okładka mi się podoba.
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Gdyby zrobić takie zestawienie dla okładek singli, to miałbym trudny wybór...
Albo maksymalnie klasyczny, wizerunkowy The Trooper albo niebanalny Empire of The Clouds.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Dzięki za miłe słowa. :wink:
beaviso pisze: pt lut 03, 2017 9:28 am Gdyby zrobić takie zestawienie dla okładek singli, to miałbym trudny wybór...
Albo maksymalnie klasyczny, wizerunkowy The Trooper albo niebanalny Empire of The Clouds.
No dobry pomysł. Trzeba będzie to przemyśleć. :)
ODPOWIEDZ