Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: Helloween
Ja wziąłem e-ticketa. Polskę jak ogłoszą to na bank będzie w tygodniu i w Warszawie..mi z południa lepiej do Pragi w weekend
Chociaż pisałem do MetalMindu że mogliby stanąc na głowie i zrobić Helloween w Spodku... ale milczą ( czasem odpisywali chociaż słowem). Zresztą to ciekawe czy KnockOut będzie to robił czy jednak MetalMind
A gdzie wybierałeś ten eticket, w którym momencie?
-
Deleted User 4876
jak masz bilet w koszyku, po zalogowaniu. To masz do wyboru albo rezerwować albo zakupić na dole ( oczywiscie po odznaczeniu ze nie chcesz ubezpieczenia). Dajesz zakup. I masz do wyboru w następnym kroku do wyboru albo e-ticket, albo odbiór w punkcie, nawet nie ma mozliwosci wysyłki. No i masz wybór płatnosci karta albo payU i ichnie coś tam. Płacisz i po chwili masz pdfa na mailu :-)
Dzięki za info Panowie, bilet kupiony i odebrany 
Teraz jeszcze czekam na ogłoszenie daty i miejsca w Polsce (nie wierzę, żeby nie było) i zobaczę czy będę jechał tylko do Pragi czy również do Bratysławy.
Teraz jeszcze czekam na ogłoszenie daty i miejsca w Polsce (nie wierzę, żeby nie było) i zobaczę czy będę jechał tylko do Pragi czy również do Bratysławy.
Ja też kupiłem:)
@pz - jak masz ciągle miejsce w wozie to proszę o zaklepanie dla mnie;)
@pz - jak masz ciągle miejsce w wozie to proszę o zaklepanie dla mnie;)
Nie ma sprawy. Czyli zostało mi jeszcze jedno wolne 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Patrząc po przebiegu trasy, jakoś między 27 listopada (po Słowacji) a 1 grudnia (przed Szwecją) Polska by się zmieściła... 
Proszę, dla spragnionych wokalu Kiskego 4 kawałki z nowej płyty Place Vendome (na poziomach od średniego do bardzo dobrego; najświeższy wyskoczył dzisiaj).
www.youtube.com/watch?v=WN_BFSOxdck
www.youtube.com/watch?v=X6HEA3_uU4w
www.youtube.com/watch?v=O5JEGqYWeO0
www.youtube.com/watch?v=WP8sc68kG2Y
Proszę, dla spragnionych wokalu Kiskego 4 kawałki z nowej płyty Place Vendome (na poziomach od średniego do bardzo dobrego; najświeższy wyskoczył dzisiaj).
www.youtube.com/watch?v=WN_BFSOxdck
www.youtube.com/watch?v=X6HEA3_uU4w
www.youtube.com/watch?v=O5JEGqYWeO0
www.youtube.com/watch?v=WP8sc68kG2Y
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kiske skończył się na Kill'em'all 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Idealna sytuacja , to by były 2 koncerty u nas - Warszawa i Wilno. Albo jakaś bliska zagranica, typu Berlin. Byle nie dzień po dniu, bo w tę parszywą porę roku mniej się chce jeździć.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Może być dzień po dniu, byle lokalizacje były blisko siebie. Praga + Bratysława są ok.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zastanawiam się tylko gdzie w Polsce. Progresja może być za mała.
To 2x Progresja.
albo Torwar
-
Deleted User 4876
Ja tam wkręcam Metalmind aby się szarpneli i zrobili to w Spodku... nawet jakby przyszło 4-5 tysi w dobrej cenie to i tak by wyszli na swoje...a Helloween z Kiske to chyba jednak "starych" metalowców ruszyłby z domu 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Słabo, że na Metalmanię ich nie ściągnęli, byłoby pozamiatane.thorgal_30 pisze: ↑wt lut 14, 2017 10:13 am Ja tam wkręcam Metalmind aby się szarpneli i zrobili to w Spodku... nawet jakby przyszło 4-5 tysi w dobrej cenie to i tak by wyszli na swoje...a Helloween z Kiske to chyba jednak "starych" metalowców ruszyłby z domu![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przecież oni zaczynają trase kilka miesięcy po Metalmanii.
-
Deleted User 4876
no chyba ze w 2017 nie bedzie ich w PL i na metalmanie 2018. Trasa jest przewidziana na 2 lata
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Przecież gig na Metalmanii nie musiałby być w ramach trasy.
taaaa, zrobią Progresja ewentualnie Stodoła plus inne miasto w Polsce.
Jakoś nie widzę by byli w stanie ściągnąć około 5 tysięcy na jeden koncert.
Swoja droga prezes wczoraj napisał,że lada dzien ogłoszą kilka koncertów i pomyślałem o Helloween.
Jakoś nie widzę by byli w stanie ściągnąć około 5 tysięcy na jeden koncert.
Swoja droga prezes wczoraj napisał,że lada dzien ogłoszą kilka koncertów i pomyślałem o Helloween.
Jak w Warszawie, to zdecydowanie wolę Progresję. Dwa koncerty byłyby ok, Warszawa +coś na południu