sądzicie, że będzie sold out?
A jak tak to czy szybki?
Ja bilety najszybciej będę mógł na spokojnie pod koniec lipca
A tyle fajnych koncertów.
W.A.S.P., D.R.I., teraz Helloween.
ehhh chyba bym musiał rzucić szkołe i się do roboty wziąć żeby wszystko zobaczyć
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Gdzieś czytałem nawet o 3500, z drugiej strony na stronie OSIR Wola:
Hala posiada własny system nagłośnienia, salę konferencyjną, trybuny stałe na 396 miejsc. Dodatkowo istnieje możliwość rozstawienia trybun na płycie boiska na maksymalnie 900 miejsc. Obiekt posiada zezwolenie na organizację imprez masowych do 1500 osób.
Chyba, że koncert nie jest organizowany jako impreza masowa, to można upchnąć ile wlezie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na pewno wchodzi tam więcej niż 1500 osób. Po to przenoszą tam czasem koncerty z Progresji, która mieści ca.2000-2200 osób, aby wchodziło więcej ludzi. Byłem tam na kilku koncertach (King Diamond, Sabaton, ZAZ) i jest OK.
Bilety kupione, ale cyrki na stronie metalmind niezłe. Coś im nie działa w systemie, więc płatności payu kończyły się niepowodzeniem (brak przekierowania do banku), złożyłem w sumie 3 zamówienia (2 z payu, niedokończone, w ostatnim wybrałem przelew). Dostałem 3 maile z potwierdzeniem, niby ok. - były 3 zamówienia, ale wszystkie z tym samym numerem zamówienia W końcu do nich zadzwoniłem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Z doniesień od Prezesa wynika, że sprzedaż idzie bdb, więc jednak sold out może być wcześniej niż ktokolwiek się spodziewa