Tak, zgadza się. Blind Rage to zdecydowanie mój ulubiony krążek Accept. Accept w tym składzie. Accept z udo już mniej mi się podoba. Lubie co prawda Metal Heart, Balls to the Wall i Russian Roulette, ale to chyba bardziej na zasadzie sentymentu działa. Accept z Udo to nie za bardzo moja bajka.AncientMariner pisze: ↑czw mar 23, 2017 8:28 pm A Blind Rage aż 10 na 10 ? Wychdozi na to, ze najbardziej lubisz Blind Rage.
W sumie to świetna płyta,ale nie powiedziałbym, ze najlepsza.
Accept
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Accept
Rozumiem w pełni. Dla mnie od początku przygody z Accept era Marka>era Udo.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Co Ty mówisz? Hm.. dziwne. Są nowe dobre płyty, ale żeby aż tak? Dla mnie jednak z UDO konkret był straszliwy, zwłaszcza Balls to the wall, Russian Roulette, Breaker, Objection Overruled.
Do mnie to nie przemawia jako całość. Trudno zaprzeczyć, że wtedy powstało wiele wspaniałych utworów, ale kiedy słucham całego Metal Heart/Russian Roulette, a potem któregokolwiek z nowszych krążków, to znacznie lepiej wchodzą mi nowsze dokonania. Accept dalej brzmi jak Accept, ale nieco inaczej, jak dla mnie lepiej. Wolę też barwę Tortilli od Udo.
Niestety obawiam się, że nowy album będzie taki sam, jak 3 poprzednie i Accept stanie się po prostu kapelą wydającą taki sam krążek pod inną nazwą i z innymi tekstami. Wolałbym, by tym razem trochę zmienili w brzmieniu i samych kompozycjach.
Niestety obawiam się, że nowy album będzie taki sam, jak 3 poprzednie i Accept stanie się po prostu kapelą wydającą taki sam krążek pod inną nazwą i z innymi tekstami. Wolałbym, by tym razem trochę zmienili w brzmieniu i samych kompozycjach.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
101% zgodności ze Schizoidem. Tak samo wolę nowy Accept, tak samo boję się, że znów będzie super, ale dokładnie tak samo super
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ale też trzeba umieć "nic nie zmieniać". Nie każdemu się to udaje, wtedy powstają płyty zwyczajnie wtórne i nudne.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Całe szczęście nic nie wskazuje na to, aby tej kapeli groziło coś takiego, bo Blind Rage jest zwyczajnie znakomity. 
Jak dla mnie najlepszy z nowych. Z każdą płytą było dla mnie coraz lepiej.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jutro chyba nowy singiel.
Czekam z niecierpliwością, accept nie zawodzi 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Ogłosili trasę po Japonii i pokazali całą okładkę płyty. Chyba już dzisiaj bez singla :/
Ano, raczej jeszcze trochę poczekamy.
Wiadomo coś może o tym singlu, kiedy wypuszczą?
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Singiel w internetach, jest bardzo dobrze.
Dobry. Kontynuacja poprzednich 3 albumów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Muszę posłuchać, ale nie spodziewam się jakiejś rewolucji. Bezpieczna droga utorowana przez poprzednie albumy będzie.
Bardzo fajny utwór!
Numer dobry, lepszy od singlowego Stampede. Ale na więcej pochwał nie zasluguje.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...