Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
No zobaczymy jak będzie. 
-
Deleted User 2259
No i mamy już tylko 3 utwory które nie dostały głosu, a jest dopiero 2 runda, tak jak pisał chyba widman, tutaj będą odpadać utwory po ciężkiej walce, ale różnica będzie między nimi wynosić 1-2 głosy, tak równy album przecież...
Teraz odpadnie Sun and Steel, ale co potem to już będzie zagadka.
Teraz odpadnie Sun and Steel, ale co potem to już będzie zagadka.
Ja chyba tego nie pisałem, ale być może padło takie stwierdzenie. Dla mnie z kolei, co pisałem, to to, że będą plasować się w czołówce bardzo przewidywalne nagrania.
No, i już mam tego potwierdzenie.
1. Quest for Fire
2. Sun And Steel
I - teraz będą głosy na "słabiutki" "Die with your boots on", potem już będzie ciężej ale sądzę, że w dupę powinien dostać "Trooper" ale pewnie jego kosztem wyleci (kur...!!!!!) "Flight of Icarus", potem "Still Life" (albo haha nawet wcześniej!) i zostaną na placu boju - "Where Eagles Dare", "Revelations" i "To Tame A Land". W miarę podium, ale zamiast "Revelations" mógłby być powiew świeżości w rodzaju "Die With Your Boots" albo "Still Life".
No, i już mam tego potwierdzenie.
1. Quest for Fire
2. Sun And Steel
I - teraz będą głosy na "słabiutki" "Die with your boots on", potem już będzie ciężej ale sądzę, że w dupę powinien dostać "Trooper" ale pewnie jego kosztem wyleci (kur...!!!!!) "Flight of Icarus", potem "Still Life" (albo haha nawet wcześniej!) i zostaną na placu boju - "Where Eagles Dare", "Revelations" i "To Tame A Land". W miarę podium, ale zamiast "Revelations" mógłby być powiew świeżości w rodzaju "Die With Your Boots" albo "Still Life".
-
Deleted User 2259
16 głosów na sund and steel to rekord chyba nie do pobicia, no chyba, ze angel and the gambler zbierze wiecej.Wraz z głosem Ralfa na Die, został już tylko 1 utwór na którego nikt nie oddał głosu.
W pierwszych dwóch rundach i tak było wiadomo, co odpadnie, ale teraz może trzymajmy się może rzeczywiście dokładniej tych 24 godzin, bo podejrzewam, że takich zdecydowanych kandydatów do odpadnięcia nie będzie
Jeszcze nie wiem na co zagłosuje... a tu już widzę tyle głosów na Die with Your Boots On, które u mnie weszło właśnie do TOP3
Jeszcze nie wiem na co zagłosuje... a tu już widzę tyle głosów na Die with Your Boots On, które u mnie weszło właśnie do TOP3
-
Deleted User 2259
U mnie to jest top 4, wiec tez zadowolony, jutro bede podliczac tak jak wczoraj czyli okolo 14, bo popiłem.
-
Deleted User 2259
Widman masz dar przewidywania, DWYBO dostaje ostre lanie 
Jest to świetny kawałek, lecz pozostałe są ciut świetniejsze
. Mi osobiście refren nie do końca podchodzi. Fajnie by było gdyby still life się na podium dostało 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Still Life nie dostanie się na podium, co Ty mówisz heheheh, nie na tym forum
Co do Die With Your Boots On to było wiadome, przecież dużo razy pisali, że słaby kawałek. Mnie to wkurza, że ten Trooper nędzny wejdzie wysoko coś czuje.
Co do Die With Your Boots On to było wiadome, przecież dużo razy pisali, że słaby kawałek. Mnie to wkurza, że ten Trooper nędzny wejdzie wysoko coś czuje.
Trooper wcale nie nędzny ,wręcz przeciwnie tylko wielu osobom się już przejadł bo na każdym koncercie jest i dużo sie tego słuchało(mam podobnie ale doceniam Troopera)...Taka sama sytuacja z FOTD(z tym ,że do Feara nie czuję przesytu ).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
No jako tako dobry kawałek ale na płycie są lepsze od niego - chociażby Revelations, Still Life czy nawet Die With Your Boots On. Serio.
-
Deleted User 6661
Sama prawda. Swoją drogą żal mi śmierci w butach, dla mnie to utwór zahaczający o pierwszą trójkę. A jego niemelodyjny, rzekomo "słaby refren" świetnie kontrastuje z ultramelodyjnymi refrenami utworów sąsiednich.
No proszę, mój nr 2 już odpadł, a zaraz odpadnie nr 3
Oby chociaż nr 1 rzeczywiście był numerem 1
Oby chociaż nr 1 rzeczywiście był numerem 1
-
Deleted User 2259
Teraz chyba kawalerzysta odpadnie, no i dobrze, przynajmniej będą ciekawsze wyniki, choć mi się akurat nie przejadł i jest u mnie na 2 pozycji czyste 10/10.
+1
U mnie podobnie, tylko jest nr 3 za Die with Your Boots On.
Im dłużej słucham PoM, tym bardziej się przekonuje, że DwYBO to czysta kwintesencja melodyjnego heavy metalu i wciąż nie mogę się nadziwić, że tak szybko odpadło.
U mnie Trooper to numer 3. A moja jedyna i dwójka na razie się dobrze trzymają. Chociaż obawiam się, że po odpadnięciu Troopera, będzie sporo głosów na Where Eagles Dare.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Co też będzie dziwne... Szkoda.
-
Deleted User 2259
Głos Journeymana będzie liczony oczywiście tylko raz, dzięki Dependo za czujność.
-
Deleted User 2259
Icarus już odpadł, ale trzeba poczekać jeszcze tą godzinkę.
Jak mozna glosowac na Icarusa, gdy Still Life jest obok? ;j