The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
Na szczęście już wiadomo, o co chodzi
Kupie jeden bilet na Londyn, na sobote 27.05.
Czy zna ktos jakies serwisy na ktorych mozna kupic bilety poza viagogo, na ktorym ceny sa 5-6 krotne?
Czy zna ktos jakies serwisy na ktorych mozna kupic bilety poza viagogo, na ktorym ceny sa 5-6 krotne?
UP THE IRONS !!!
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Bez obaw. To tylko emeryturka Filipa.
http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/cho ... sy/3nl2k0v
Choć źródło takie sobie
http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/cho ... sy/3nl2k0v
Choć źródło takie sobie
Tak, tak - juz teraz na 100 wiadomo.

Pytam w temacie o trasie, bowiem przed jednym z ostatnich koncertów, grupa otrzymała takie certyfikaty. Wie ktoś za co dostali wyróznienie, skąd jest ta fotka? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
wie ktoś jakie są koszulki dokupienia na części trasy w UK? może zdjęcie ktoś zrobił? i ile £ trzeba przeznaczyc?
Witam Panowie mam pytanie mianowicie , kupiłem bilet z vivago na koncert w leeds jak ten proces teraz będzie wyglądał? ktoś się ze mną spodka pod areną ?
IRON MAIDEN
http://www.overdrive.ie/review-iron-mai ... land-6517/
W ramach rekomendacji - jeśli jest, tak jak piszą, to jest fenomenalnie!
W ramach rekomendacji - jeśli jest, tak jak piszą, to jest fenomenalnie!
https://www.facebook.com/pg/ItalyAndGlo ... 3759743911
To w Sheffield tylko 7500 na 12000 sprzedanych biletów, tak się Smallwood chwalił "została garść biletów". To słabo, bicie piany i kupa maniany... Poczekamy na podsumowanie Billboardu i Pollstar - trasa miała być "wyprzedana" a tu się może okazać, że co najwyżej 65-70%. Trochę przypał... Na dodatek jeśli w 2018 przegrają w sądzie rozprawę o plagiat, to reputacja okaże się mocno nadszarpniętą... LIPA
To w Sheffield tylko 7500 na 12000 sprzedanych biletów, tak się Smallwood chwalił "została garść biletów". To słabo, bicie piany i kupa maniany... Poczekamy na podsumowanie Billboardu i Pollstar - trasa miała być "wyprzedana" a tu się może okazać, że co najwyżej 65-70%. Trochę przypał... Na dodatek jeśli w 2018 przegrają w sądzie rozprawę o plagiat, to reputacja okaże się mocno nadszarpniętą... LIPA
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Rozprawa pewnie się skończy ugodą, a na frekwencję nikt nie zwróci uwagi
. Londyn wyprzedany, na wiekszosc koncertow nie da sie dostac biletow, takze nie wiem o co chodzi 
Wiesz 7500 na 12000 to troche słabo, tym bardziej że to UK. Rozumiem USA, gdzie IM nigdy nie byli megagwiazdą (no może parę lat) ale tutaj... no chyba, że to niesprawdzony news. Sheffield Arena to ogromna sala na 14000 ludzi, trochę skromnie - zobaczymy raporty i relacje.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Biorąc pod uwagę, że grają tez wszedzie obok, czyli w Sheffield, Manchesterze, Liverpoolu itd nie ma co dramatyzowac 
Moim zdaniem w ogóle nie ma powodu do dramatyzowania. Nie sprzedał się jeden koncert, na pozostałe nie ma jak kupić biletów. Może w Sheffield mieszkają sami miłośnicy disco polo 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na pewno tak. Niemniej po zapowiedziach Roda można było oczekiwać, iż fakty wyglądają nieco lepiej. Jeśli chodzi o stronę, którą podałem, ciekawi mnie ska oni maja tak szybko notowania - kilka godzin przed koncertem i czy to jest wiarygodne źródło? Niby o Manchesterze tez napisali, że nie poszło ok. 1600 biletów a na witrynie imprezy w raportach i na fotkach widać, że jest absolutny full. Może to dane z pierwszych dni sprzedaży biletów, nie wiem tego. Poczekamy - sprawdzimy a dramaty to są w życiu większe niż trasa Maiden:)
Kuuuurde, własnie się dowiedziałem, ze te dane na stronie włoskiej to takie bardziej "przypuszczenia". Czyli - o kant dupy obij. Nie ma jeszcze żadnych oficjalnych danych. Ponoć w Sheffield kilka sekcji było wyłączonych ze sprzedaży od samego początku - jak to wygląda, zobaczymy, Dziś w BBC Nicko mówił, iż show jest wyprzedany 
Chyba muszę co nie co odszczekać. 
@Ralf,
To weź pisz z 3-dniowym opóźnieniem. Tylko w tym wątku, dzisiaj, oszczędziłbyś sobie i nam 5 niepotrzebnych postów...
M.
To weź pisz z 3-dniowym opóźnieniem. Tylko w tym wątku, dzisiaj, oszczędziłbyś sobie i nam 5 niepotrzebnych postów...
M.
Jutro Leeds! Spakowany, mama drugi prezent dostała ode mnie i razem lecimy! (Pierwszy to tatuaż z 23:58
)
Sorki, a L1P4 - dobrej zabawy