Airbnb, Ryanair, jak się policzę że będzie mnie stać i pojadę, to ogarnę wszystko
The Rolling Stones - Europa 2017-2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: The Rolling Stones - Europa 2017
Można wiedziec jakie bilety? Opłaca się brać golden circle na ich wystepy czy lepiej miejsca siedzące na stadionach? Mysle o Spielberg w Austrii i Monachium.
-
Deleted User 4876
ugene - zaszalałem.. PIT
suchy chleb też smakuje.. a tak poważniej to od dwóch miesięcy ani kropli piwa, żadnych knajp i udało się odłożyć. Na forum IORR został wrzucony plan sali dla Zurichu... i ten PIT wygląda kosmicznie.. sam układ Goldena też niczego sobie. Co do trybun to się nie wypowiem bo nigdy nie byłem na Ajaxie :-) ale na tym forum jojczą ze nagłosnienie takie jak u Nas na narodowym...
Pit to w sumie dopłata 100-150 zł do GC, niedużo w porównaniu z różnicą płyta - GC. A sprzedaż na Amsterdam już ruszyła?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale co to jest ten PIT? No i myslalem, ze bilety 12.05 w sprzedazy. Rozumiem, ze juz wyprzedane?thorgal_30 pisze: ↑śr maja 10, 2017 10:24 am ugene - zaszalałem.. PITsuchy chleb też smakuje.. a tak poważniej to od dwóch miesięcy ani kropli piwa, żadnych knajp i udało się odłożyć. Na forum IORR został wrzucony plan sali dla Zurichu... i ten PIT wygląda kosmicznie.. sam układ Goldena też niczego sobie. Co do trybun to się nie wypowiem bo nigdy nie byłem na Ajaxie :-) ale na tym forum jojczą ze nagłosnienie takie jak u Nas na narodowym...
-
Deleted User 4876
Dzisiaj była presale, wystarczyło appke na smartfona zainstalować i juz dostęp przez ticketmaster.nl był. PIT to jest taki kwadracik na nie wiem 200-500 osób w środku GC 
-
Deleted User 4876
Na Niemcy warto zainwestować w prenumeratę BILDA za 1 euro. Bo bilety bedą w piątek od 8 rano, bo dla zwykłych śmiertelników od 12. Na poprzedniej trasie też wziałem te prenumeratę i zagrało.
Kurcze, mam apkę zainstalowaną, ale nie mam tam opcji przejścia do zakupu biletów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 4876
No jak nie masz? Włączasz Appkę. Potem rozwijasz menu tour dates and tickets... przewijasz na sam dół... bo jest masa na EXHIBITIONISM.. i na Amsterdam , Arnhem i ZUrich masz możliwość kupna. No tylko dostęp do neta wskazany 
Może muszę ją przeładować.
EDIT: Tak, po restarcie apki mam dostęp do kupna
EDIT: Tak, po restarcie apki mam dostęp do kupna
-
Deleted User 4876
No nic, poluję na Austrię
#yolo
Kupione bez problemu 
-
Deleted User 4876
PITa w ogóle nie było w sprzedaży... ale cene i tak dojebali 450 euro...w Amsterdamie za 235 ..a w Paryżu 222... rozrzut cenowy jest. No i w Austrii Diamon Circle, którego na innych gigach nie ma
Płyta na Spielberg jest. W razie co mamy koło zapasowe
Jutro Hamburg...
Jutro Hamburg...
-
Deleted User 4876
eh gdyby nie Ayreon to też bym ten Spielberg obstawił... ale Helmuty w pręta wala, że tych cen nie ujawniają...żadnych przecieków, nic...
Niepodawanie cen przed sprzedażą jest w ciul słabe ;/
No... Dzisiejszy Paryż i golden za 120 to było coś.
Wkurwia mnie to, że jak masz bilety w koszyku i już płacisz to potrafi Ci się wypierdolić i napisać, że biletów już nie ma. Miałem tak na Amsterdam (PIT) i dzisiaj na Paryż -.-
Jak jest w tym koszyku na 10 min to powinno być do końca...
Ja używałem tej apki Stonesowej i 3 razy mi wyjebał komunikat, że odrzuciło kod weryfikacyjny do karty kredytowej. Potem był wkurw, a potem wszedłem normalnie przez austriackiego eventima.