14,18/06/2017 - Gorillaz - Warszawa, Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14,18/06/2017 - Gorillaz - Warszawa, Katowice
No, że przekierowanie ze strony pierwszej do tej potwierdzenia płatności nie ma praw do dostępu XD
xDDDDDD
z tego wynika, że sprzedaż jest zablokowana?
dobrze rozumie?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Poprostu zablokowane jest przekierowanie na stronie potwierdzenia zakupu. Więc nikt nie kupił.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ja już nie licze na bilety
ja jestem po prostu ciekaw jak to się rozwiąże
ja jestem po prostu ciekaw jak to się rozwiąże
Moja siostra dwa
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

ja też dwa, jeden dla siebie, drugi dla narzeczonej, oboje siedzimy przed kompami i czatujemy xD praca dziś prawie nietknięta, nawet obiadu nie zjadłem xD jakby to nie było Gorillaz to już bym dawno wpiździec to rzucił, ale taka okazja, jeszcze mi termin wybitnie pasuje, no będę walczył do końca, trudno.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja też kupiłem.
Nieważne czy oni to naprawią, czy nie. I tak T-Mobile teraz sobie nieźle wizerunek spieprzyli. Chcieli dobrze, a wyszło jak zwykle.
Nieważne czy oni to naprawią, czy nie. I tak T-Mobile teraz sobie nieźle wizerunek spieprzyli. Chcieli dobrze, a wyszło jak zwykle.
akcje ze sprzedażą biletów skomentuję krótko
https://www.youtube.com/watch?v=WkHQITnmny8
https://www.youtube.com/watch?v=WkHQITnmny8
Ludzie wrzucają foty, że ok 15:55 udało sie kupować
Sam klikalem
I nic
Kilka osób tylko
Dramat to jest
Ostatnio zmieniony pn maja 15, 2017 5:07 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam już bilet dla dwóch osób na Katowice, więc z wielkim bólem ale udało się.
A miałeś jakieś komunikaty? Kiedy Cie przenioslo do platnosci?
Porażka, nie dałem rady... Pół dnia w robocie zmarnowane na czekanie i odświeżanie strony itp.
Dlatego gardzę i szczerze nienawidzę takich pseudodarmowych eventów, które są tylko akcją marketingową. Masa ludzi kupiła startery, część pewnie zostanie w T-mobile... Serio, wolałbym zapłacić 3 stówy za ten koncert i nie bić z januszami o bilet. Już widzę tych brudnych koni pod Teatrem, który będą sprzedawali wejściówki za grube hajsy.
A teraz możecie mnie nazywać narzekaczem, bo hejtuje coś, co jest za darmo
Dlatego gardzę i szczerze nienawidzę takich pseudodarmowych eventów, które są tylko akcją marketingową. Masa ludzi kupiła startery, część pewnie zostanie w T-mobile... Serio, wolałbym zapłacić 3 stówy za ten koncert i nie bić z januszami o bilet. Już widzę tych brudnych koni pod Teatrem, który będą sprzedawali wejściówki za grube hajsy.
A teraz możecie mnie nazywać narzekaczem, bo hejtuje coś, co jest za darmo
https://www.last.fm/user/kamooo
@Kusy
Przez długi czas około 15:30 miałem komunikat, że wyczerpana jest pula biletów i prosili bym spróbował ponownie. O 16 spróbowałem ponownie i przeniosło mnie do szybkich płatności. Zapłaciłem kartą i po kolejnym pół godziny dostałem potwierdzenie na email.
Przez długi czas około 15:30 miałem komunikat, że wyczerpana jest pula biletów i prosili bym spróbował ponownie. O 16 spróbowałem ponownie i przeniosło mnie do szybkich płatności. Zapłaciłem kartą i po kolejnym pół godziny dostałem potwierdzenie na email.
@sendador gratulacje
w środę podejście nr2
A organizatorzy srogo dali dziś duuuuuupy
A organizatorzy srogo dali dziś duuuuuupy
- Saimon1995
- -#Moderator

Nic dodać, nic ująć. Trochę to irytujące, że na koncert pójdą np. typowi janusze, którzy znają maksymalnie z 2 utwory, a dla miłośników Gorillaz brakło biletów. Ja też wolałbym, żeby organizator przywalił nawet bilety za te 200-250 zł, przynajmniej nie zmarnowałbym pół dnia i na spokojnie bym, tak sądzę, sobie wejsciówkę nabył.kam pisze: ↑pn maja 15, 2017 5:25 pm Porażka, nie dałem rady... Pół dnia w robocie zmarnowane na czekanie i odświeżanie strony itp.
A teraz możecie mnie nazywać narzekaczem, bo hejtuje coś, co jest za darmo![]()