14,18/06/2017 - Gorillaz - Warszawa, Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14,18/06/2017 - Gorillaz - Warszawa, Katowice
No i wlasnie można miec wątpliwości jaki to bedzie koncert widząc coś takiego 
https://www.last.fm/user/kamooo
na FB nie odpowiadają na pytania czy będzie Albarn - to źle wróży ;D
To co to ma być, takie Gorillaz bez Gorillaz? Plejbek plus postacie na ekranach czy jak?
Sorry, że się wcinam, nie w temacie jestem. nie rusza mnie ten band, może poza "hiciorami"...
Sorry, że się wcinam, nie w temacie jestem. nie rusza mnie ten band, może poza "hiciorami"...
Wiemy, że to nie soundsystem. Ale czy ich rozumienie słowa 'zespół' = Albarn i muzycy na scenie czy zespół jako wirtualne postaci Małpek 
- Saimon1995
- -#Moderator

Zaraz się okaże, że nabili ludzi w butelkę. No nie będę ukrywał: chciałem do Katowic się wybrać, żeby na żywca zobaczyć Damona Albarna, więc jeśli zamiast niego, będą animowane postacie, to raczej tak średnio, żeby nie powiedzieć... fatalnie.
No cóż: za chwileczkę, jeśli okaże się to prawdą, ludzie zaczną "oddawać" bilety i bojkotować całość.
Ludzie dostają mejle z możliwością kontynuowania zakupu, cóż ja nie mam ;D
-
Deleted User 4876
Odnotowaliśmy niedokończoną transakcję na Twoim koncie na wydarzenie T-MOBILE ELECTRONIC BEATS PRESENTS HUMANZ LIVE. Jeśli chcesz ją sfinalizować i otrzymać bilet, kliknij na przycisk poniżej.
cofam joby na t-mobile 
Ponadto odpisali - będzie Albarn 
@up Kiedy dostałeś maila? Teraz jakoś? Bo nie wiem czy czekać czy to dziś jebać
@up Kiedy dostałeś maila? Teraz jakoś? Bo nie wiem czy czekać czy to dziś jebać
-
Deleted User 4876
0 22:42, minutę póżźiej bilety już poczcie.
Też dostaliśmy! 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Też dostałem! Transakcja poszła, bilety na mailu, Katowice nadchodzę!!
jeb tam, prezent na dobranoc 
ZMIANA TERMINU SPRZEDAŻY BILETÓW!
Drodzy Fani,
Wczorajsza sytuacja związana z dystrybucją biletów na zbliżające się koncerty Gorillaz okazała się dla nas wyjątkowo trudna, ale mamy też świadomość, że była ona przykra dla dużej części z Was. Chcemy jednak podkreślić, że mimo problemów transakcje zakupowe zostały sfinalizowane prawidłowo, jak zawsze zgodnie z zasadą pierwszeństwa. Powstała sytuacja nie była wynikiem naszej ignorancji, choć początkowo wyglądało to wyłącznie na niedoszacowanie ruchu. Razem z Going. poświęciliśmy możliwie dużo czasu na to, aby dokładnie przeanalizować przyczyny powstałych trudności, tak by sytuacja się nie powtórzyła.
Wobec powyższego zdecydowaliśmy się przesunąć termin sprzedaży na 25 maja 2017, o godzinie 20:00, łącząc wszystkie pozostałe bilety w jedną pulę. Sprzedaż realizowana będzie na stronie www.electronicbeats.pl. Ostatnia pula przeznaczona jest dla wszystkich, także klientów T-Mobile.
Pozostałe warunki dystrybucji biletów pozostają bez żadnych zmian, a więcej informacji dot. koncertów dostępne są tutaj: http://bit.ly/2qNtTJF
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Czyli zamiast dwóch minimalnych szans na bilety będzie jedna minimalna szansa na bilet. Współczuję tym co nie mają, epopeja zdobywania tych wejściówek przejdzie do historii polskich koncertów. 
Dało radę, mam tixy 
odpaliłem kolejkę szybciej niż siostra a mam dłuższy czas oczekiwania
rozumiem, że się wcisnęła
rozumiem, że się wcisnęła
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Po wszystkim. Nie ma biletów na Wawę i Kato.
To jest kurwa skandal, ludzie musieli jakies boty napisać, żeby wbić o milisekundy wcześniej na stronę czy coś...
I teraz pytanie: kto jest na tyle dobry i fajny, żeby odsprzedać jeden bilet na Wawę lub Kato???
To jest kurwa skandal, ludzie musieli jakies boty napisać, żeby wbić o milisekundy wcześniej na stronę czy coś...
I teraz pytanie: kto jest na tyle dobry i fajny, żeby odsprzedać jeden bilet na Wawę lub Kato???
Ty nie masz ale mi się dalej ładuje i siostrze ten 'chopek' poszedł do przodu trochę.
Więc może nie można już dojść do kolejki?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
NIe no mi też się ładuje ten typek... ale znajomi, którzy się jakoś dobili wcześniej mieli komunikat, że Wawa już wyprzedana. A było to 10 min temu.