kam pisze: ↑czw maja 25, 2017 8:31 pm
NIe no mi też się ładuje ten typek... ale znajomi, którzy się jakoś dobili wcześniej mieli komunikat, że Wawa już wyprzedana. A było to 10 min temu.
kam pisze: ↑czw maja 25, 2017 11:27 pm
I teraz będzie wysyp koni chcących sprzedać bilety za gruby hajs I T-mobile nic z tym nie zrobi... Bo w sumie co ma zrobić?
Ciekawe czy będzie w ogóle możliwa odsprzedaż bo na bilecie masz imię i nazwisko osoby.
Pytanie czy np. jak dana osoba sprzeda komuś bilet, pojawi sie na miejscu i powie, że wchodzi ta i ta osoba za nią to czy to przejdzie.
Możliwe, że będę miał wejściówkę na sprzedaż, na 100% będę wiedział w okolicach środy/czwartku. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany wstępnie to proszę o propozycję na pm.
zgo pisze: ↑pn cze 12, 2017 9:23 am
Możliwe, że będę miał wejściówkę na sprzedaż, na 100% będę wiedział w okolicach środy/czwartku. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany wstępnie to proszę o propozycję na pm.
Jakims cudem udało mi sie zdobyć wejsciowkę na warszawski koncert! Dałem 2 stówy i trochę mnie bolało, że wszyscy wbili tam za 1,23 zl... No trudno, ale bym sobie nie wybaczył, gdyby mnie tam nie było.
Koncert równe 90 minut, więc krócej niż na zazwyczaj (ponad 2 godzinne sety potrafili grać w tym roku). Ta nowa płyta w ogóle mi nie podeszła, ale na żywo jakoś się ona broni. Albarn genialnie w każdym calu. Dopiero na bisie wjechały starsze kawałki.
I ciekawostka. Albarn przed "Clint Eastwood" zaprosił jakąś dupę (Inga chyba miala na imie) na scenę, która krzyczała, że u mnie rapować. I rzeczywiście pierwszą zwrotkę pojechała całkiem spoko. Potem się pogubiła, ale i tak ogromny szacun, że dała radę cokolwiek na scenie z siebie wydusić.
Kumpela, która ma wtyki w branży koncertowej twierdzi usilnie, że Gorillaz zagrają na jesieni w PL. LiveNation miałoby ich już jakiś czas temu zakontraktować.
Nie wiem czy w to wierzyć czy nie... Szczerze mówiąc wątpie w to, bo trasa ogłoszona już, ale... 14 listopada grają w Pradze, a dopiero 17 w Berlinie. Jedyna opcja wolna to właśnie 15 albo 16. Innej możliwości nie widzę zakładając oczywiscie, że kolezanka ma dobre info.