20/06/2017 - Guns N' Roses - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20/06/2017 - Guns N' Roses - Gdańsk
Doda przed GN'R to jest niezły Killing Joke
a tak BTW to Doda skumplowała sie ze Slashem w Łodzi (zaśpiewała wtedy Sweet Child O Mine) to teraz wzięła się za Gunsów 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Szkoda mi Killing Joke, bo generalnie jaki headliner, taki support. A ten rumcajs rudy jak schabowy to nie jest lepszy od Dody? heheh tak samo siano w głowie
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

A bilety na Pragę to jeszcze gdzieś dostanę ???Orientuje się ktoś??

-
Deleted User 4876
bez problemu, nawet pod scenę. ticketportal.cz czy ticketpro.cz
Na ticketmasterze jest wrzutka biletów na Gdańsk - Golden Circle i lepsze trybuny - gdyby ktoś szukał wcześniej i nie znalazł.
M.
M.
Powywieszać skunksów za sposób sprzedawania biletów to mało !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Do tej pory moje klątwy nie są skuteczne. Muszę ponawiać 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
LN sprawiło, że Krusejder się przyzwyczaił do wysyłania ich na szubienicę 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No i nie ma już GC 
A nie, pardon, można kupić, ale w pakiecie VIP za jedyne 4756 zł (brak przecinka jest zamierzony
)
M.
A nie, pardon, można kupić, ale w pakiecie VIP za jedyne 4756 zł (brak przecinka jest zamierzony
M.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

4565 to jeszcze bym dał, a tak to olewam
będzie ktoś z forum na gc? 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 4876
nawet ee.
25 lat czekałem na ten gig, wiec musiałem. wczesniej jedynie na Gilmoura szalałem z EE, ale tam było warto. Tutaj mam wrazenie, ze przepłacam, ale uj tam.
Ktoś może do Pragi się wybiera z Wrocka i wraca zaraz po? ...
- JoxerTeaman
- -#Wrathchild

Ma ktoś GC na Gdańsk na sprzedaż? 
Powiedzmy sobie szczerze, dupki nie urywa ani koncert całościowo ani Axl personalnie
https://www.youtube.com/watch?v=UPUcmVB4Bac
https://www.youtube.com/watch?v=UPUcmVB4Bac
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Mi na prawdę szkoda jest tego Killing Joke. Strasznie nietrafione towarzystwo przed ich wystepem jak i po, które sie na festyn jakiś nadaje. Kompletnie nie ta publika pod sceną. Nie wiem kto to w ogóle wszystko wymyślił w takim skłądzie
. Równie dobrze można by dać jakąś kapele black metalową przed Rodem Stewartem........
Byłem wczoraj na ich gigu w stolicy i zagrali świetnie. Momentami czułem jakbym był w jakimś koszmarze dosłownie, a dzisiaj taki "występ", u boku takich rzeczy......
Byłem wczoraj na ich gigu w stolicy i zagrali świetnie. Momentami czułem jakbym był w jakimś koszmarze dosłownie, a dzisiaj taki "występ", u boku takich rzeczy......
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Zupełny nonsens, KJ - uznana kapela mająca własnych fanów, dość niszowa z 2 strony. No ale to nie my dobieramy supporty.
Ciesz się, że mogłeś zobaczyć innego dnia fajny gig, w pełnej długości, za normalne pieniądze, bez tych Dod N' Roses
Ciesz się, że mogłeś zobaczyć innego dnia fajny gig, w pełnej długości, za normalne pieniądze, bez tych Dod N' Roses
Strasznie narzekacie na tych G'n'R, a ja bym ich chętnie zobaczył w tym składzie. Chociaż wielkiego ciśnienie nie mam, bo zostałem w domu. Za to dobór supportów, to mistrzostwo w wykonaniu organizatora 
Swoją drogą to koncert z cyklu tych, na których "wypada" się pokazać, więc pewnie będzie sporo naszych lokalnych "gwiazd".
Swoją drogą to koncert z cyklu tych, na których "wypada" się pokazać, więc pewnie będzie sporo naszych lokalnych "gwiazd".
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen