Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nocny Kochanek - Zdrajcy Metalu 2017 / 2018
Winter Masters na razie wygląda słabo. A do Łodzi można po drodze na Scorpionsów. Urlop to oczywiście inna sprawa.
Gdańsk-Włocławek-Malbork - zupełnie mi termin nie pasuje. Za to planuję się wreszcie wybrać do Lublina i Zamościa. Jeżeli chodzi o wiosnę, to jeszcze się zobaczy.
Gdańsk-Włocławek-Malbork - zupełnie mi termin nie pasuje. Za to planuję się wreszcie wybrać do Lublina i Zamościa. Jeżeli chodzi o wiosnę, to jeszcze się zobaczy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Winter MoR na razie bida. Niby Cavalerowie fajnie, niby Overkill fajnie, ale raczej nie jest warte takiej podróży.
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... inowa.html
15:00 - 16:00 Nocny Kochanek
Ta pokraka w czerwonych gatkach w chu*a sobie leci. Dać NK tylko godzinę i w najgorszym czasie - SKANDAL !!
15:00 - 16:00 Nocny Kochanek
Ta pokraka w czerwonych gatkach w chu*a sobie leci. Dać NK tylko godzinę i w najgorszym czasie - SKANDAL !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Z kim się widzę w Chojnicach?
A tam, i tak będzie chyba największa frekwencja w historii zespołu
A po drugie, jak zagrają i zrobią dobrą akcję marketingową to za rok ze Złotym Bączkiem jeszcze raz Duża Scena, powinno się udać
Jak na razie jest w planach, ale do jesieni daleko.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No ale o co chodzi - przecież dostali się "tylko" z eliminacji, to było do przewidzenia. Sprawdzałem, tak też grali zeszłoroczni zwycięzcy eliminacji, więc dlaczego mieli to zmienić w tym roku?
Night Mistress Fan Club Łódź
Zgadzam się. Krusejder myślę, że osobiste sympatie przez Ciebie przemawiają i nie jesteś obiektywny 
A inna sprawa to, że dla mnie w tym roku na Woodstocku poza Nocnym Kochankiem, Exlibris, Amon Amarth i House of Pain nie ma totalnie nic ciekawego. Chyba najgorszy skład od wielu wielu lat, oczywiście według mojego gustu
Popatrz się, ile gra Archive. Nieco ponad godzinę. A to przecież gwiazda znacznie innego formatu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Luxtorpeda dzięki takiemu koncertowi, dokładnie w tej samej porze, wypłynęła i stała się rockową gwiazdą pierwszego formatu w PL (lubisz-nie lubisz, ale nie zaprzeczysz bo to jest fakt). Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 
Ja na pewno będę 22 października w Sieradzu, ja pierdu, koncert takiej kapeli tak blisko mnie, po prostu niemożliwe! Jak zobaczyłem na liście ten Sieradz to nie mogłem uwierzyć.
Praca perkusisty w Nocnym Kochanku łatwa nie jest. Właśnie zwolniono Tomka 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Perkusista w NK prawie jak trener w Legii - co roku nowy...
Słabo. Ciężko będzie zastąpić Tomka - oczywiście, jego partie ktoś zagra - ale chodzi mi o całokształt. Wydawał się swoim sposobem bycia idealnie pasować do zespołu grającego taką luźną i młodzieżową muzykę. Ale skoro trasa nie odwołana to już kogoś mają - ciekawe kto usiądzie na "gorącym" stołku...
Słabo. Ciężko będzie zastąpić Tomka - oczywiście, jego partie ktoś zagra - ale chodzi mi o całokształt. Wydawał się swoim sposobem bycia idealnie pasować do zespołu grającego taką luźną i młodzieżową muzykę. Ale skoro trasa nie odwołana to już kogoś mają - ciekawe kto usiądzie na "gorącym" stołku...
Ciekawe czy mają już jakieś stałe zastępstwo. W wakacje chyba Misiek grał jakieś koncerty z nimi, więc jakiś backup chyba mają. Z drugiej strony Tomeczek też wchodził na szybko i musiał się ekspresowo dokształcać z utworów.
Ale pozbycie się Tomka to skandal. W ramach protestu spaliłem swoje koszulki NK (i teraz nie mam w czym chodzić)
Ale pozbycie się Tomka to skandal. W ramach protestu spaliłem swoje koszulki NK (i teraz nie mam w czym chodzić)
Tak to już jest, gdy zespól zmienia się w przedsiębiorstwo.
Diagnoza trafiona w 100%. To samo dokładnie wczoraj powiedziałem. trzeba zdać sobie sprawę, że to już nie jest ten młody heavy metalowy zespół kilku kumpli - Night Mistress - teraz to już korporacja/firma pod szyldem Nocny Kochanek. Niestety ale tu już nie ma miejsca na taką małą cząstkę chaosu i młodzieńczego spontanu jaką dawał Tomek. Tu wszystko teraz musi być od kreski do kreski, plan wykonany w 100%... Od jakiegoś czasu już mi się to w oczy rzucało, a wyrzucenie Tomka tylko potwierdziło moje obserwacje...
Nie wchodzę w merytorykę, bo ani nie wiem, jakie były przyczyny decyzji, ani tego, na co się panowie umawiali. Mam też wrażenie, że poważne kapele powinny różnicować, "na jaką umowę" przyjmują muzyka: czy na zastępstwo, czy na próbę, czy na stałe.
Gość przyjmowany na próbę będzie wiedział, że to jeszcze nie czas, by osiąść na laurach. W Polsce to wciąż ważne.
Gość przyjmowany na próbę będzie wiedział, że to jeszcze nie czas, by osiąść na laurach. W Polsce to wciąż ważne.