Jeny, z 15 lat tego nie słuchałem. Muszę "Brutal Planet" i "The Eyes Of Alice Cooper" odświeżyć troche, bo kupe czasu juz nie gościły w moim odtwarzaczu.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jeny, z 15 lat tego nie słuchałem. Muszę "Brutal Planet" i "The Eyes Of Alice Cooper" odświeżyć troche, bo kupe czasu juz nie gościły w moim odtwarzaczu.

Ta płyta w ogóle jest bardzo energiczna i dynamiczna jak na Obituary. W zasadzie prawie cała. Gdyby nie "A Lesson In Vengeance" z totalnie Celtic Frostowym riffem i "Turned To Stone" to chyba zapomniałbym o tym, że to Obituary. Generalnie bardzo udany materiał.AncientMariner pisze: ↑sob lip 15, 2017 11:31 am Świetny ten nowy Obitek. Takiego żwawego i dobrego rozpoczęcia płyty dawno nie mieli.

No, płyta jest szybsza, ale to działa tylko na korzysć moim zdaniem. Dawno się tak nie zasłuchiwałem w jednej płycieLukaSieka pisze: ↑sob lip 15, 2017 11:34 pmTa płyta w ogóle jest bardzo energiczna i dynamiczna jak na Obituary. W zasadzie prawie cała. Gdyby nie "A Lesson In Vengeance" z totalnie Celtic Frostowym riffem i "Turned To Stone" to chyba zapomniałbym o tym, że to Obituary. Generalnie bardzo udany materiał.AncientMariner pisze: ↑sob lip 15, 2017 11:31 am Świetny ten nowy Obitek. Takiego żwawego i dobrego rozpoczęcia płyty dawno nie mieli.

Spojrzałem na okładkę "Parallels" i od razu sięgnąłem po Fates Warning