Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Iron Maiden Survivor 2017 - Komentarze
Mój ranking uwtorów z dogrywek :
17. Invasion
16. Mother Russia
15. Blood On The World's Hands
14. Brighter Than A Thousand Suns
13. Flash of the Blade
12. No More Lies
11. Empire of The Clouds
10. Drifter
9. Be Quick Or Be Dead
8. Futureal
7. The Loneliness of the Long Distance Runner
6. Brave New World
5. Where Eagles Dare
4. Transylvania
3. Starblind
2. 22 Acacia Avenue
1. The Evil That Men Do
17. Invasion
16. Mother Russia
15. Blood On The World's Hands
14. Brighter Than A Thousand Suns
13. Flash of the Blade
12. No More Lies
11. Empire of The Clouds
10. Drifter
9. Be Quick Or Be Dead
8. Futureal
7. The Loneliness of the Long Distance Runner
6. Brave New World
5. Where Eagles Dare
4. Transylvania
3. Starblind
2. 22 Acacia Avenue
1. The Evil That Men Do
To co w takim razie na liście robi Starblind, który był drugi w The Final Frontier?
Z FF wchodził jeden kawałek bezpośrednio, bo płyta była niżej w rankingu. To też jest w pierwszym poście w zasadach.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Tak jak patrzę na tę listę to chyba najbardziej chciałbym, żeby do finału przeszło Empire of the Clouds, The Evil that Man Do i The Loneliness of the Long Distance Runner... chociaż takim Drifterem w finale też bym nie pogardził
. Całości chyba nie ułożę od 1 do 17, przy tak zróżnicowanych utworach to raczej kwestia dnia i godziny co mi się bardziej podoba
Miałem też nadzieję, że Brighter trochę dłużej zagości w zabawie, bo przynajmniej miałbym jasność na co głosować. Zdecydowanie najsłabszy utwór z tej 17-nastki, ale widzę, że podobnych głosów jest więcej 
Zdecydowanie najsłabszym jest Mother Russia, i No more lies. Brighter to petarda. Ja już raczej nie będę brał udziału w zabawie, bo po prostu nie umiem wybrać, a czasami jak patrzę na wyniki głosowań, to nóż się w kieszeni otwiera
.
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
-
Deleted User 2259
Tak sobie myślę, ze gdy zostanie najlepsza trójka, to od razu je ładujemy do glownego finalu, bez ustalenia kolejnosci 1-3 tutaj, kto jest za ?
Za.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Saimon1995
- -#Moderator

Wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł. 
-
Deleted User 2259
Więc tak zrobimy, 8 utworów nie dostało jeszcze głosu.
-
Deleted User 6661
Kuriozalnie ta dogrywka wygląda. Jak tu się pogodzić z werdyktem, że Empire jest gorsze od np. Mother Russia...
Niby zaskakujące, z drugiej strony utwór na tyle inny, że może mieć duży "negatywny elektorat"
To był jeden z moich kandydatów do wejścia do finału, ale obawiałem się, że odpadnie wcześniej.
To był jeden z moich kandydatów do wejścia do finału, ale obawiałem się, że odpadnie wcześniej.
Empire
No cóż, no to teraz trójka do wejścia: The Evil, The Loneliness i Be Quick... ciekawe czy znowu się nie sprawdzi
No cóż, no to teraz trójka do wejścia: The Evil, The Loneliness i Be Quick... ciekawe czy znowu się nie sprawdzi
Moja trójka: The Loneliness Of The Long Distance Runner, Starblind, Brave New World
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Jestem za wrzuceniem od razu całej trójki. Finał ustali ich kolejność 
-
Deleted User 2259
pz - zawsze robimy jedną dogrywkę, jak znowu będzie taka sam ilość głosów, to oczywiscie oba wyleca 
Szkoda. Dla mnie to był top tej dogrywki. Może nawet pierwsza trójka (w zależności od dnia). Niesamowitą energię ma ten kawałek.
Futureal świetny, to prawda.. ale pozostała reszta jeszcze bardziej świetna
Zostały już same killery, teraz pewnie odpadnie Drifter (niestety) i Flash of the Blade, potem u mnie w kolejce Transylvania, jeśli pozostała piątka zostanie na koniec to nie wiem czy ktoś będzie w stanie wytypować jak to się ułoży.
Zostały już same killery, teraz pewnie odpadnie Drifter (niestety) i Flash of the Blade, potem u mnie w kolejce Transylvania, jeśli pozostała piątka zostanie na koniec to nie wiem czy ktoś będzie w stanie wytypować jak to się ułoży.